Recenzije Acnekutan

Izdelek: Kapsule

Vera (pozitivna povratna informacija)

Sprva se mi je zdelo, da Acnekutan ni bil učinkovit, ker ni bilo, da nisem dobil mozoljev, dobili so še večjo napetost! Na splošno sem bil paničen. Toda zdravnik je pomiril, da je to norma in ne sme biti zaskrbljena. In resnično 3 tedne kasneje se je rdečica začela slabšati. No, potem so akne začele prehajati.

Katerina (pozitivna povratna informacija)

Na koncu imam popolno kožo!

Za 5 mesecev zdravljenja sem dodal 11,8 kg, dobil gastritis, nekajkrat je bilo hudo ledvično koliko, pankreatitis pa se je pogosto poslabšal. Toda zdravnik me je opozoril, da je droga izredno močna in neinvazivna, in nisem bil zaman mučen. Učinek je bil opazen po 4-5 tednih zdravljenja. Koža je postala manj maščobna, majhni mozolji so začeli hitro sušiti in padati. Toda ob istem času so se pojavili v velikem številu, kot da bi se koža razjezila. Sem posipal, 2-3 dni vnetja je minilo in spet v krogu. To je prenehalo šele na začetku 3 mesecev. Ampak potem so se mozolji prenehali pojavljati, velika jegulja pa so se zelo redko motila. Samo tukaj se je koža obrnila v strašno suho, tanko, občutljivo, nenehno olupljeno, bolelo in podkrepljeno od mraza in od sonca. Toda do konca tečaja je bil obraz popolnoma čisti. Vseeno je že 3,5 meseca. In s kremami je enostavno odstraniti suho, zato sem srečen.

Tatyana (nevtralni vrh)

Od tranzicije do danes (imam 23 let) trpim zaradi hudih aken. V tem času sem šel okoli veliko različnih strokovnjakov, poskusil različne droge, vendar nič ni pomagalo. Izboljšave so bile le manjše in kratke. Pred približno 7 meseci sem se na nasvet prijatelja obrnil k naslednjemu dermatologu. Predpisala mi je potek aknekutana. Želim poudariti, da sem pred izpustom te droge opravil cel kup preskusov, tk. zdravilo ima veliko neželenih učinkov in je nevarno, če se uporablja nekontrolirano. Acnecutane se nanaša na retinoide (derivat vitamina A). Dermatolog je opozoril, da bo zdravljenje dolgo in potrebno je biti pripravljen na neželene učinke. Zdravilo sem vzel v predpisanem odmerku, vsak z lastnim odmerkom, odvisno od resnosti bolezni. Moje zdravljenje je trajalo 7 mesecev. Želim podrobno prebivati ​​na pobochkah. Prva stvar, ki je začela skrbeti, je suha ustnic. Je bil rešen z običajnim Vaselinumom. Nato je prišlo do suhe sluznice nosu. Za rešitev te težave je uporabila Aquamaris. Zadnji od kupov: v celotnem toku, grozno depresivno razpoloženje, depresija. To so pobochki, ki so "izšli", da notranjost ostaja uganka. Moji možgani so se vsak mesec zmanjševali, je bilo dobro. Do konca zdravljenja akne ostanejo brez sledi. Zdaj se je moj ton obraza izravnal, na koncu pa so te lačne akne levo, ni nobene omejitve za veselje. Včasih je eden ali dva mozolja, zdravnik pa je rekel, da bi lahko bil. Na splošno lahko rečem, da je zdravilo učinkovito. Priporočam, da se ne vključite v samo-zdravljenje, tk. priprava je nevarna. Tudi pod nadzorom specialista in odmerka, ki ji je bila izračunana, je bilo veliko neželenih učinkov.

Acnekutan

Oblike sproščanja

Pregledi zdravnikov o akne-kutanu

"Aknekutan" - težka artilerija z zapostavljenimi primeri aken. Kapsule za sistemsko uporabo. Edino delovno orodje, ki vpliva na vse povezave patogeneze aken. Ima učinek sušenja in matanja, s katerimi se ukvarja maščoba lasišča, lasje ostanejo čisti dlje. Če upoštevate nasvet o negi kože, dobro prenašanje. Enostavnost uporabe.

Med zdravljenjem je treba zdravnik nadzorovati (do 1 leta, odvisno od odmerka in telesne mase bolnika). Pomembno je, da spremljate krvno biokemijo za spremljanje jeter in ledvic, uporabite dokazane in zanesljive kontracepcije (kategorično jih ni mogoče uporabiti pri načrtovanju nosečnosti). Ko je koža travmatizirana, se rana že dolgo zdravi.

Zdravilo je seboreguliruyuschim ukrepe, ki deluje na patogenimi mehanizmi akne, mastna seborrhea, in drugih pogojev, ki vključujejo razširjene pore in odvečni sebum.

Izgovarja neželeni učinki, je treba podpisati soglasja pri dajanju zdravila za 6 mesecev potem, ko je zdravilo kontraindicirano delovanje, kozmetični postopki, skupaj z travmatizacija kože, nosečnost.

Učinkovito zdravilo za zdravljenje hudih aken je mogoče večmesečno zdravljenje.

Ima dovolj izrazitih neželenih učinkov, ki se hkrati povečujejo s trajanjem jemanja zdravila. Visoka cena.

Nanesite v hude oblike aken. Bodite pod strogim nadzorom zdravnika, se ne lotite samozdravljenja.

Zdravilo "Acnekutan" se je izkazalo za zdravljenje hudih oblik aken, odpornih proti drugim vrstam terapij. V svoji praksi široko uporabljam to zdravilo za zdravljenje aken. S pravilnim izračunom odmerka so odlični rezultati.

Opaženih neželenih učinkov: suha koža, kemilitis, fotosenzibilizacija.

Pri imenovanju terapije "Acnekutanom" je potrebno pacientu podpisati prostovoljno soglasje.

Zdravilo se uspešno uporablja za zdravljenje hude oblike aken, odpornih na druge terapije.

Drog ima številne možne neželene učinke, predpisuje se pod strogim nadzorom jetrnih funkcij, zahteva skladnost z režimom odmerjanja in časovni razpored vzporednosti z istočasnim upoštevanjem prehrane in ustrezne oskrbe na domu.

Uporablja se za hude oblike aken (nodularno-cistične, conglobata, s tveganjem nastanka brazgotine); akne, ki niso primerne za druge vrste zdravljenja.

Ima številne neželene učinke in kontraindikacije, obvezno posvetovanje z zdravnikom. Pod strogim nadzorom zdravnika in s skrbnostjo se zdravilo daje osebam, ki so nagnjene k depresiji, alkoholizmu, samomorilnim težnjam, debelosti in sladkorni bolezni.

"Aknekutan" zavira proliferacijo sebocitov in deluje na akne, obnavlja normalen proces celične diferenciacije, spodbuja regenerativne procese. Poleg tega je bil dokazan protivnetni učinek izotretinoina na kožo, vključno s HFG.

Obvezno obveščeno soglasje s pacienti v reproduktivni dobi in za kontraindikacije za vodenje travmatičnih manipulacij na obrazu, tako med jemanjem zdravila, kot tudi v 6 mesecih po njem.

Tehnologija Lidos. Zdravilo za zdravljenje aken. Sintetični analog vitamina A. Izboljšanje klinične slike hudih oblik aken je povezano z zatiranjem dejavnosti v lojnicah.

Povratne informacije bolnikov o akne-kutanu

Nisem motil mozolje šest mesecev, saj sem končal potek Acnecutana. Torej, to je zelo dobro orodje. Glavna stvar je, da pot nadaljujemo do konca. To je izredno pomembno. V nasprotnem primeru od njega ne bo nobenega smisla. Za priročno sledenje zdravljenju je kul aplikacija. To se imenuje "Aknekutan". Prikazuje, kateri odmerek ste si nabrali in koliko je ostalo pred koncem tečaja. Tam še vedno nalagam svoje slike.

Akne je pravi zapar! Sreča za tiste, ki jih skočijo samo, da ne jedo, ali dekleta pred temi istimi dnevi. Toda popolni w. ko jih imaš ves čas. Takrat potrebujete zdravljenje. Bil sem zdravljen z Acnecutane. Zdaj se tretji mesec konča. Ta tema je kul, vendar je dolga. Čeprav sem presenečen? S takšno zanemarjeno stopnjo aken, kot sem jaz, bi moral biti srečen, da je vsaj nekaj, kar mi lahko pomaga! Na kratko, kar vodim! Če vam je všeč tudi poln w. potem pojdite na dermatologa! Priporočam, da takoj vprašate o "Aknekutanu", če potrebujete resno zdravljenje, je to zdravilo zelo dobro.

Pila sem pot "Aknekutan" in postala najsrečnejša! Fantje, res! Zelo sem srečen! Nisem videl moje kože čist in celo 5 let! To je super zdravilo! Hvala, hvala, ker ste našli rešitev za ljudi, kot sem jaz!

Poznam problem aken, ne po glasu, poleg folk zdravil pa se zatekajem k zdravilom. Vsako sredstvo, ki ga kupim iz aken, ne deluje takoj, vendar mi je zelo žal. Rad bi dobesedno čez teden dni bil moj obraz popoln. Kar se tiče "Aknekutan", resnično deluje za dnevno in dolgoročno uporabo, ne bo takoj delovalo. Če potrebujete rezultat, potem bolje kot "Aknekutana" ne deluje (vsaj jaz), vendar morate razumeti, da bi morala biti uporaba neprekinjena več tednov. Moj rezultat je 5, ker deluje natančno.

"Aknekutan" je edino moje odrešenje. Prej sem imel ogromen kompleks zaradi aken v obrazu. Nič, brez profesionalnega čiščenja, brez kozmetike, brez zdravil ali posebne prehrane ni prineslo pravega rezultata. Vesel sem, da sem slučajno naletel na to drogo v lekarni. Ni bilo kam iti, saj so bili že možganji že vzeti. Rezultat ni bil takoj opazen. Toda po enem mesecu je slika začetka čim boljša. Po dveh mesecih mi je obraz postal popoln. Učinek in trajen rezultat sta zelo zadovoljni. Priporočam vsem, ki trpijo zaradi aken!

Preizkusil sem različna sredstva, tako drago kot poceni. Nič ni prineslo želenih rezultatov. In moja teta priporočila "Aknekutan", je dejala, da se je lahko skoraj popolnoma znebila možganov in aken. Opozoril pa je, da lahko pride do alergijske reakcije, zato ne bodite zmerni. Od začetka uporabe posebnih rezultatov ni bilo opaziti. Nisem več upal na rezultat. Toda po 3-4 mesecih sem se skoraj znebil aken! In zdaj, ko moji prijatelji sprašujejo, zakaj imam tako popoln obraz, pravim, da je to zasluga "Acnekutan". Moja ocena je 5.

Pacient vprašanja

Navodila za uporabo aken cathan

Farmakološko delovanje

Zdravilo za zdravljenje aken. Izotretinoin je stereoizomer popolnoma trans-retinoinske kisline (tretinoin).

še ni bila razkrita Natančen mehanizem delovanja izotretinoin, vendar smo ugotovili, da je izboljšanje klinične slike hude akne, povezanih z zatiranjem delovanja žlez lojnic in s histološko potrjenim zmanjšanjem njihove velikosti.

Sebuma - glavni substrat za rast Propionibacterium acnes, da zmanjšanje tvorbe sebuma inhibira bakterijsko kolonizacijo vodu. Acnekutan zavira proliferacijo sebocitov in deluje na akne, obnavlja normalen proces celične diferenciacije, spodbuja procese regeneracije. Poleg tega je bil dokazan protivnetni učinek izotretinoina na kožo.

Farmakokinetika

Ker je kinetika izotretinoina in njegovih metabolitov linearna, se lahko njegove plazemske koncentracije med zdravljenjem napovedujejo na podlagi podatkov, pridobljenih po enkratnem odmerku. Ta lastnost zdravila prav tako kaže, da ne vpliva na delovanje mikrosomalnih jetrnih encimov, vključenih v presnovo zdravil.

Visoka biološka uporabnost zdravila Acnecutane je posledica velikega deleža raztopljenega izotretinoina v zdravilu in se lahko poveča, če se zdravilo vzame s hrano. Bolniki z aknami Cmax v stanju dinamičnega ravnovesja po prejemu izotretinoin bilo 80 mg na tešče 310 ng / ml (razpon 188-473 ng / ml) po 2-4 urah smo dosegli. 1,7-kratna plazemska koncentracija izotretinoin so višje kot v krvi, zaradi slabe penetracije izotretinoin v rdečih krvnih celicah.

Vezava na beljakovine v plazmi (v glavnem pri albuminu) - 99,9%.

Css Izotretinoin v krvi pri bolnikih s hujšimi oblikami aken, ki jemljejo zdravilo 40 mg dvakrat na dan, se giblje od 120 ng / ml do 200 ng / ml. Koncentracije 4-okso-izotretinoina (glavni metabolit) pri teh bolnikih so bile 2,5-krat višje od teh. Koncentracija izotretinoina v povrhnjici je 2-krat manjša kot v serumu.

To se presnavlja da se tvori tri glavne aktivne metabolite - 4-okso-izotretinoin (glavnega metabolita) tretinoin (all-trans retinojska kislina) in 4-okso-retinoina in manj pomembne metabolite vključno glukoronidov tudi. Ker izotretinoin vivo in tretinoin reverzibilno pretvori v drug od drugega, tretinoin presnove povezano s presnovo izotretinoin. 20-30% odmerka izotretinoina presnavlja z izomerizacijo. V farmakokinetiki izotretinoina pri ljudeh lahko pomembno vlogo igra enterohepatična cirkulacija.

Študije in vitro so pokazale, da je pri pretvorbi izotretinoina v 4-okso-izotretinoin in tretinoin vključenih več encimov citokroma P450. V tem primeru nobena od izoform, očitno, ne igra prevladujoče vloge. Izotretinoin in njegovi presnovki nimajo pomembnega učinka na delovanje encimov citokroma P450.

T1/2 Terminalna faza izotretinoina je v povprečju 19 ur.1/2 terminalna faza za 4-okso-izotretinoin v povprečju - 29 ur.

Izotretinoin izločajo ledvice in z žolčem v približno enakih količinah. Nanaša se na naravne (fiziološke) retinoide. Endogene koncentracije retinoidov se obnovijo približno 2 tedna po koncu uživanja drog.

Farmakokinetika v posebnih kliničnih primerih

Ker so podatki o farmakokinetiki zdravila pri bolnikih z okvarjenim delovanjem jeter omejeni, je izotretinoin v tej skupini bolnikov kontraindiciran.

Ledvična odpoved blage do zmerne resnosti ne vpliva na farmakokinetiko izotretinoina.

Oblika izpusta, sestave in pakiranja

Kapsule trda želatina, velikost 3, rjava; vsebnost kapsul je voskasta pastoza rumeno-oranžne barve.

Pomožne snovi: Gelyutsir ® 50/13 (mešanica estrov stearinske kisline in polietilen glicerol), čistimo sojinega olja, Span 80 ® (sorbitan oleat - mešani estri oleinske kisline in sorbitol).

Sestava kapsul telesa in kapa: želatina, železovega barvila rdeči oksid (E172), titanov dioksid (E171).

10 kosov - mehurji (2) - škatle iz kartona.
10 kosov - mehurji (3) - škatle iz lepenke.
10 kosov - mehurji (5) - škatle iz kartona.
10 kosov - mehurji (6) - škatle iz kartona.
10 kosov - pretisni omoti (9) - škatle iz kartona.
10 kosov - pretisni omoti (10) - škatle iz kartona.
14 kosov - pretisni omoti (1) - pakiranja iz kartona.
14 kosov - mehurji (2) - škatle iz kartona.
14 kosov - mehurji (4) - škatle iz kartona.
14 kosov - pretisni omoti (7) - škatle iz kartona.

Način odmerjanja

Znotraj, prednostno s hrano, 1-2 krat / dan.

Terapevtska učinkovitost aknecutana in njeni neželeni učinki so odvisni od odmerka in se razlikujejo pri različnih bolnikih. Zato je treba med zdravljenjem izbrati posamezni odmerek.

Začetni odmerek zdravila Acnecutane je 400 μg / kg / dan, v nekaterih primerih pa do 800 μg / kg / dan. Kdaj hude oblike bolezni ali akne morda bo potreben odmerek do 2 mg / kg / dan.

Optimalni kumulativni odmerek je 100-120 mg / kg. Popolna odpusta se običajno doseže v 16-24 tednih. Pri slabi prenašanosti priporočenega odmerka je mogoče zdravljenje nadaljevati z manjšim odmerkom, vendar več. Pri večini bolnikov akne popolnoma izginejo po enem samem zdravljenju.

V primeru ponovitve je možno ponoviti potek zdravljenja v istem dnevnem in kumulativnem odmerku. Ponovljeni tečaj je predpisan ne prej kot 8 tednov po prvem, tk. izboljšanje se lahko odloži.

Kdaj kronična ledvična odpovedhudo je treba začetni odmerek zmanjšati na 8 mg / dan.

Preveliko odmerjanje

V primeru prevelikega odmerjanja se lahko pojavijo znaki hipervitaminoze A.

V prvih nekaj urah po prevelikem odmerjanju je morda potrebno izpiranje želodca.

Medsebojno delovanje z zdravili

Antibiotiki serije tetraciklinov, GCS, zmanjšajo učinkovitost zdravila Acnecutane.

Hkratna uporaba z zdravili, ki povečajo fotosenzitivnost (vključno s sulfonamidi, tetraciklini, tiazidnimi diuretiki), povečuje tveganje za opekline.

Hkratna uporaba z drugimi retinoidi (vključno z acitretinom, tretinoinom, retinolom, tazarotenom, adapalenom) poveča tveganje za hipervitaminozo A.

Izotretinoin lahko poslabša učinkovitost pripravkov progesterona, zato ne uporabljajte kontracepcijskih sredstev, ki vsebujejo majhne odmerke progesterona.

Kombinirana uporaba z lokalnimi keratolitiki za zdravljenje aken ni priporočljiva zaradi morebitnega povečanja lokalne draženja.

Ker tetracikline povečujejo tveganje za povečan intrakranialni tlak, je hkratna uporaba z izotretinoinom kontraindicirana.

Neželeni učinek

Večina neželenih učinkov je odvisna od odmerka. Ponavadi, neželeni učinki so reverzibilni po prilagoditvi odmerka ali ukinitvi zdravila, nekateri pa lahko trajajo po koncu zdravljenja.

Simptomi, povezani s hipervitaminozo A: suha koža, sluznice, vklj. ustnice (heilitis), nosno votlino (krvavitev), grla in žrela (hripavost), oči (konjunktivitis, pomotnenja roženice in reverzibilna intolerance kontaktnih leč).

Dermatološke reakcije: luščenje kože na dlaneh in podplatih, izpuščaj, srbenje, obraza eritem / dermatitisa, potenje, piogeni granulom, paronihija, onychodystrophy, vse večjega števila granulacije tkiva, vztrajno las redčenje, reverzibilno izpadanje las, fulminantni obliki aken, hirzutizem, hiperpigmentacija, svetlobo, blago kožo poškodujejo. Zgodnje zdravljenje lahko pride do poslabšanja aken, ki traja več tednov.

Iz mišično-skeletnega sistema: bolečine v mišicah z ali brez povišanega seruma CK, bolečine v sklepih, hiperostoze, artritisa, kalcifikacije vezic in tetiv, tendinitisa.

S strani osrednjega živčnega sistema: prekomerna utrujenost, glavobol, zvišan intrakranialni tlak (možgansko psevdotumor: glavobol, slabost, bruhanje, zamegljen vid, edem vidnega živca), epileptični napadi; redko - depresija, psihoza, samomorilne misli.

Iz čutnih organov: kseroftalmije, nekatere kršitve ostrine vida, fotofobija, oslabljena temno priredba (Umirjanje vidu); redko - kršitev barve (prenaša po umiku drog), Lentikularan katarakta, keratitis, blefaritis, vnetje očesne veznice, draženje oči, optični nevritis, vidnega živca edem (kot manifestacijo intrakranialno hipertenzijo); okvara sluha pri določenih frekvencah zvoka, kontaktne leče težavnostne nošenje.

Iz prebavnega sistema: suhost ustne sluznice, krvavitev iz dlesni, vnetje dlesni, slabost, driska, vnetna črevesna bolezen (kolitis, ileitis), krvavitev; Pankreatitis (še posebej pri sočasni hipertrigliceridemiji nad 800 mg / dl). Opisani so bili redki primeri pankreatitisa s smrtonosnim izidom. Pri jetrni transaminazni aktivnosti je prišlo do prehodnega in reverzibilnega povečanja, izoliranih primerov hepatitisa. V mnogih od teh primerov spremembe niso presegale omejitev norme in so se vrnile na izhodišče v postopku zdravljenja, vendar je bilo v nekaterih primerih potrebno zmanjšati odmerek ali preklicati zdravilo Acnecutane.

Iz dihalnega sistema: redko - bronhospazem (pogosteje pri bolnikih z bronhialno astmo v anamnezi).

V sistemu hematopoeze: anemija, zmanjšanje hematokrita, levkopenija, nevtropenija, povečanje ali zmanjšanje števila trombocitov, pospešek ESR.

Laboratorijski kazalniki: hipertrigliceridemija, hiperholesterolemija, hiperurikemija, zmanjšan holesterol HDL; redko - hiperglikemija. Med sprejemom zdravila Acnecutan so bili registrirani primeri na novo diagnosticiranih diabetes mellitus. Pri nekaterih bolnikih, zlasti tistih, ki se ukvarjajo z intenzivno telesno dejavnostjo, so opisani posamezni primeri povečane aktivnosti CK v serumu.

Okužbe: lokalnih ali sistemskih okužb, ki jih povzročajo gramozivni patogeni (Staphylococcus aureus).

Drugo: limfadenopatija, hematurija, proteinurija, vaskulitis (Wegenerjeva granulomatoza, alergijski vaskulitis), sistemske preobčutljivostne reakcije, glomerulonefritis.

Teratogeni in embriotoksični učinki: prirojene okvare - hidro- in mikrocefalija, hipoplazija po možganski živec, mikroftalmije, prirojenih okvar srca in ožilja, obščitnic motnje v razvoju skeleta (hipoplazija prsta prstnimi, lobanje, vratnega dela hrbtenice, stegnenice, gležnja, podlaket kosti, lobanje obraza, volčje žrelo), nizek položaj ušes, ušes hipoplazija, hipoplazija ali popolna odsotnost zunanjega sluhovodi, hernije možganov in hrbtenjače, kostni fuzija, fuzija prstov na rokah in nogah, Nara smrt ploda v perinatalnem obdobju, prezgodnji porod, splav, prezgodnje zaprtje območij rasti epifiznih; v poskusu na živalih - feohromocitomom.

Indikacije

- hude oblike aken (nodularno-cistične, conglobata, akne z nevarnostjo brazgotinjenja);

- Akne, ki niso podvržene drugim vrstam terapij.

Kontraindikacije za uporabo

- nosečnost, vzpostavljena in načrtovana (morda teratogeno in embriotoksično delovanje);

- obdobje dojenja;

- sočasno zdravljenje s tetraciklini;

- preobčutljivost za zdravilo ali njegove sestavine.

Zdravilo Acnecutane ni priporočljivo uporabljati pri otrocih, mlajših od 12 let.

C previdnost bi morala predpisati zdravilo v diabetes mellitusu, zgodovino depresije, debelost, krvavitev metabolizma lipidov, alkoholizem.

Uporaba v nosečnosti in dojenju

Nosečnost je absolutna kontraindikacija za zdravljenje z zdravilom Acnecutane.

Če pride do nosečnosti, je kljub opozorilom, med zdravljenjem ali v enem mesecu po koncu zdravljenja zelo tvegano za otroka s hudimi razvojnimi napakami.

Izotretinoin je zdravilo z močnim teratogenim učinkom. Če se nosečnost pojavi v času, ko ženska vzame ustno jemanje izotretinoina (v katerem koli odmerku in celo v kratkem času), obstaja zelo veliko tveganje za otroka z motnjami v razvoju.

Zdravilo Acnecutan je kontraindicirano ženske v rodni dobi, če samo žensko stanje ne izpolnjuje vseh naslednjih meril:

- huda oblika aken, ki je odporna na običajne metode zdravljenja;

- bolnik mora razumeti in upoštevati navodila zdravnika;

- zdravnik mora o tem obvestiti zdravnika o nevarnostih nosečnosti med zdravljenjem z zdravilom Acnecutane v enem mesecu po njem in o nujnem posvetovanju v primeru domnevne nosečnosti;

- bolnika je treba opozoriti na morebitno neučinkovitost kontraceptivov;

- bolnik mora potrditi, da razume naravo previdnostnih ukrepov;

- bolnik mora v enem mesecu pred zdravljenjem z zdravilom Acnecutane med zdravljenjem in en mesec po njegovem prenehanju razumeti potrebo in kontinuirano uporabljati učinkovite metode kontracepcije; Zaželeno je hkrati uporabljati 2 različna načina kontracepcije, vključno z oviro;

- bolnik naj bi v 11 dneh pred začetkom zdravljenja prejel negativen rezultat veljavnega testa nosečnosti; zelo priporočljivo je, da se med zdravljenjem opravi preskus nosečnosti in 5 tednov po koncu zdravljenja;

- bolnik naj začne zdraviti z zdravilom Acnekutan le na 2-3 dni naslednjega običajnega menstrualnega ciklusa;

- bolnik mora vsak mesec razumeti nujnost obveznih zdravstvenih obiskov;

- zdravljenje bolnika ponavljajočih se bolezni mora vedno uporabljajo iste učinkovite metode kontracepcije za en mesec pred začetkom zdravljenja Aknekutanom, med zdravljenjem in še en mesec po njegovem zaključku, kot tudi skozi isti test zanesljiv nosečnosti;

- pacient mora v celoti razumeti potrebo po previdnostnih ukrepih in potrditi njeno razumevanje in željo po uporabi zanesljivih metod kontracepcije, ki jih je zdravnik pojasnil.

Uporaba kontracepcije o teh smernicah med zdravljenjem z izotretinoina je treba spodbujati tudi tiste ženske, ki se običajno ne uporabljajo kontracepcijo zaradi neplodnosti (razen pri bolnikih, ki so bili v maternico), amenoreja, ali ki poročajo, ki niso spolno aktivni.

Zdravnik mora biti prepričan, da:

- pacient ima hude akne (nodularno-cistične, akobobatne akne ali akne z nevarnostjo brazgotinjenja); akne, ki niso podvržene drugim vrstam terapij;

- je bil pred jemanjem zdravila med zdravljenjem in 5 tednov po koncu zdravljenja pridobljen negativen rezultat veljavnega testa nosečnosti; datumi in rezultati preskusa nosečnosti morajo biti dokumentirani;

- pacient uporablja vsaj en, prednostno dva učinkovita metoda kontracepcije, vključno s pregradnimi metodami, v roku enega meseca pred začetkom zdravljenja Aknekutanom, med zdravljenjem in en mesec po njegovem zaprtju;

- pacient je sposoben razumeti in izpolniti vse zgoraj navedene zahteve za zaščito pred nosečnostjo;

- bolnik izpolnjuje vse zgoraj navedene pogoje.

Preskus nosečnosti

V skladu s sedanjo prakso je treba v prvih treh dneh po menstruacijskem ciklusu opraviti preskus nosečnosti z najmanjšo občutljivostjo 25 mME / ml:

Pred začetkom zdravljenja

Da bi izključili morebitno nosečnost pred uporabo kontracepcije, mora zdravnik zapisati rezultat in datum začetnega preskusa nosečnosti. Pri bolnikih z nepravilno menstruacijo je čas preskusa nosečnosti odvisen od spolne aktivnosti, ga je treba opraviti 3 tedne po nezaščitenem spolnem odnosu. Zdravnik mora bolnika obvestiti o načinih kontracepcije.

Test nosečnosti se opravi na dan imenovanja zdravnika Acnecutane ali 3 dni pred bolnikovim obiskom zdravnika. Strokovnjak mora registrirati rezultate testa. Zdravilo se lahko predpiše le bolnikom, ki prejemajo učinkovito kontracepcijo najmanj 1 mesec pred začetkom zdravljenja z nosilcem zdravila.

Med terapijo

Bolnik mora vsakih 28 dni obiskati zdravnika. Potreba po mesečnem testiranju nosečnosti se določi v skladu z lokalno prakso in upošteva spolno aktivnost pred motnjami menstrualnega ciklusa. Če obstajajo dokazi, se preskus nosečnosti opravi na dan obiska ali 3 dni pred obiskom zdravnika, rezultate preskusa je treba zabeležiti.

Po 5 tednih po koncu zdravljenja se opravi preizkus, ki izključuje nosečnost.

Recept za zdravilo Acnekutan za žensko, ki je sposobna dojenčka, je mogoče izpustiti le za 30 dni zdravljenja, nadaljevanje terapije pa zahteva zdravnik novi recept zdravila. Priporočljivo je, da se isti dan izvede preskus nosečnosti, recept in priprava.

Če kljub sprejetim previdnostnim ukrepom med zdravljenjem z zdravilom Acnecutane ali v enem mesecu po njeni prenehanju pride do nosečnosti, obstaja velika nevarnost zelo resnih malformacij plodov.

Če pride do nosečnosti, se zdravljenje z zdravilom Acnecutan ustavi. Razpravljali bi o primernosti vzdrževanja nosečnosti pri zdravniku, specializiranem za teratologijo.

Ker ima izotretinoin visoko lipofilnost, je zelo verjetno, da vstopi v materino mleko. Zaradi možnih neželenih učinkov zdravila Acnecutane ne smejo dajati matere za doječe.

Moški bolniki

Obstoječi dokazi kažejo, da pri ženskah izpostavljenost zdravila iz semena in semena moških, ki jemljejo zdravilo Acnecutane, ne zadostuje za pojav teratogenih učinkov zdravila Acnecutane. Moške je treba izključiti iz možnosti, da bi droge odvzeli drugi ljudje, zlasti ženske.

Prijava za kršitve delovanja jeter

Uporaba za kršitve delovanja ledvic

Uporaba pri otrocih

Posebna navodila

Pred zdravljenjem je priporočljivo spremljati delovanje jeter in jetrne encime, 1 mesec po začetku uporabe, nato pa vsake 3 mesece ali po indikacijah. Prehodno in reverzibilno povečanje jetrnih transaminaz je bilo v večini primerov znotraj običajnih vrednosti. Če stopnja jetrnih transaminaz presega normo, je potrebno zmanjšati odmerek zdravila ali ga preklicati.

Raven serumskih lipidov v serumu na tešče je treba določiti pred zdravljenjem, 1 mesec po začetku, nato pa vsake 3 mesece ali glede na indikacije. Običajno se koncentracije lipidov normalizirajo po zmanjšanju odmerka ali odtegnitvi zdravila, pa tudi pri dieti.

Potrebno je spremljati klinično pomembno povečanje ravni trigliceridov, saj lahko njihovo povišanje nad 800 mg / dl ali 9 mmol / l spremlja razvoj akutnega pankreatitisa, po možnosti smrtnega. Pri trajni hipertrigliceridemiji ali simptomih pankreatitisa je treba zdravljenje z zdravilom Acnecutan prekiniti.

V redkih primerih so bolniki, ki so prejeli zdravilo Acnecutan, opisali depresijo, psihotične simptome in zelo redko - samomorilne poskuse. Čeprav njihova vzročna povezanost z uporabo zdravila ni ugotovljena, je potrebna posebna previdnost pri bolnikih z anamnezo depresije in med zdravljenjem z zdravilom opazujte vse bolnike za depresijo, po potrebi pa jih napotite na ustrezno zdravnika. Vendar pa ukinitev zdravljenja z zdravilom Acnecutane ne sme povzročiti izginotja simptomov, zato se lahko zahteva nadaljnje spremljanje in zdravljenje specialistov.

V redkih primerih se na začetku zdravljenja pojavi poslabšanje aken, ki se pojavi v 7 do 10 dneh brez popravka odmerka zdravila.

Pri predpisovanju zdravila mora vsak bolnik najprej previdno oceniti razmerje med možnimi koristmi in tveganji.

Pri bolnikih, ki prejemajo zdravilo Acnecutane, je priporočljivo uporabljati vlažilno mazilo ali kremo za telo, balzam za ustnice za zmanjšanje suhe kože in sluznice na začetku zdravljenja.

Glede na uporabo zdravila Acnecutane, bolečine v mišicah in sklepih, povečanje serumskega CK krvnega seruma, ki ga lahko spremlja zmanjšanje prenašanja intenzivnega fizičnega napora.

Izogibajte se izvaja globoka kemičnih dermoabrazii in lasersko zdravljenje pri bolnikih, ki so prejemali Aknekutan in v okviru 5-6 mesecev po zdravljenju zaradi potencialne moči brazgotine na neobičajnih mestih in pojavom hiper- in hipopigmentacija. Med zdravljenjem Aknekutanom in 6 mesecev po odstranitvi dlak ni mogoče opraviti s pomočjo aplikacij voska zaradi nevarnosti ločitve povrhnjice, razvoj brazgotine in dermatitis.

Ker lahko pri nekaterih bolnikih pride do zmanjšanje resnosti nočni vid, ki je včasih trajala še po koncu zdravljenja, je treba bolnike obvestiti o možnosti tega stanja, jih spodbuja, da bodite previdni pri vožnji ponoči. Stanje ostrine vida je treba skrbno spremljati. Suha veznici očesa, motnjo roženice, zmanjšana nočni vid in keratitis ponavadi izginejo po ukinitvi zdravila. Ko se sluznica suhega očesa mogoče uporabiti aplikacijo vlaženje mazilo za oči ali pripravo umetnih solz. Treba spremljati pri bolnikih z suhost veznice za možnega razvoja keratitis. Bolniki pritožil vida, je treba poslati na oftalmologa in razmisli, ali naj prekliče Aknekutana. Če je treba v času trajanja terapije uporabljati očala netoleranco kontaktnih leč.

Učinke sončne insolacije in UV-terapije je treba omejiti. Če je potrebno, uporabite kremo za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem najmanj 15 SPF.

Redki primeri razvoja benigne intrakranialne hipertenzije (psevdotumur možganov), vključno z v kombinaciji s tetraciklini. Takšni bolniki morajo takoj prekiniti zdravljenje z aknecatom.

Pri zdravljenju z zdravilom Acnekutan se lahko pojavi vnetna črevesna bolezen. Pri bolnikih s hudo hemoragično diarejo je treba takoj preklicati zdravilo Acnecutane.

Opisani so bili redki primeri anafilaktičnih reakcij, ki so se pojavili šele po prejšnji zunanji uporabi retinoidov. Hude alergijske reakcije narekujejo potrebo po prenehanju zdravljenja in pacientu skrbno spremljajo.

Bolniki v skupini z visokim tveganjem (s sladkorno boleznijo, debelostjo, kroničnim alkoholizmom ali motnjami maščobnega presnovka) pri uporabi zdravila Acnecutane morda potrebujejo pogostejše laboratorijsko spremljanje ravni glukoze in lipidov. Pri prisotnosti sladkorne bolezni ali suma na to bolezen je priporočljiva pogostejša opredelitev glikemije. Bolnike s sladkorno boleznijo spodbujamo k pogostemu spremljanju glukoze v krvi.

V obdobju zdravljenja in v 30 dneh po njegovem prenehanju je treba popolnoma izključiti vzorčenje krvi pri potencialnih darovalcih, da popolnoma izključijo možnost, da bi to kri dobili nosečnicam (veliko tveganje za teratogeno in embriotoksično delovanje).

Vpliv na sposobnost vožnje vozil in upravljanje mehanizmov

V času zdravljenja morajo biti previdni pri vožnji in okupacijo drugih potencialno nevarnih dejavnosti, ki zahtevajo visoko koncentracijo in hitrosti psihomotorične reakcije (ob prejemu prvega odmerka).

Pregledi pripravkov sistemskega izotretinoina za zdravljenje aken (Acnekutan®, Roakkutan®, Praske®)

Na tej strani si lahko zapustite svoj pregled o izkušnjah z uporabo sistemskih izotretinoinskih zdravil pri zdravljenju z aknami ali se seznanite z mnenji drugih bolnikov in si oglejte rezultate zdravljenja. Pomembno je vedeti, da so vsi pripravki sistemskega izotretinoina predpisani le z osebnim posvetovanjem z dermatovenerologom, njihovo zdravljenje pa je možno le pod nadzorom zdravnika.

Povratne informacije o roakkutanu® in Acnecutane® se ohranijo s črkovanjem avtorja in povezavo do mesta, kjer je bil nasvet ostal.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Težave kože začela od 20 let, in se hranijo slabša vsako leto, zdaj sem 29. Nobena oblika zdravljenja ni pomagal, in sem se odločil, da aknekutan. Več mesecev smo pretehtali vse prednosti in slabosti. Zdravilo, ki ga vzamem 5 mesecev, je še potrebnih še dodatnih dveh odmerkov. V 2 mesecih po začetku sprejema je bil obraz izravnan, novi izpuščaji niso prisotni in medtem ko sprejmem priprave, ne bo, ker. delo lojnic se blokira. Kaj bo po koncu sprejema ne vem, vendar upam na najboljše. Želim govoriti o neželenih učinkih med sprejemom. Zdravilo je začela piti v poletnih mesecih, ne bo isto napako, ker sem šla ven na ulico šele v zgodnjih jutranjih urah ali pozno zvečer, iz katerega koli sestanka s sončnimi opeklinami sem dobil za trenutek, in ne krema s faktorjem 50 mi ne pomaga. Ušesa so začeli lupati teden po začetku jemanja, balzam za ustnice pa tudi ne pomaga. Na tretji mesec sprejemnih ustnic se vrniti, ampak roke so prekriti s svetlo rdeče izpuščaj, da ne prenese, ne srbi, samo povzroči estetsko nelagodje. V psihološkem stanju imam apatijo, ta droga och.silno me potisne. Ne bom pisal, da bi vam povedal, da ne smete jemati tega zdravila. In da bi te pripravil za njega, je res zelo dobro. močno drog, se prepričajte, da opravite teste, preden vzamete zdravilo in mesečno ob času jemanja zdravila, da se ne poškodujete sami. Imam dobro zdravje, vsi indeksi so normalni, vendar ste prebrali, kakšne nevšečnosti mi daje zdravilo. Resnično ocenite sposobnosti vašega telesa.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Težave s kožo so se začele še 12 let. Dolgo časa sem bil potrpežljiv in čakal sem kot nebesno mano, da bi vsi skupaj zapustili. Toda manna nebes nikoli ni padla na glavo, zato sem moral ukrepati. Od dermatologa sem se naučil o zdravilu, kot je Acnekutan. Od prijatelja (ki ga mimogrede ni vzel) je slišal, da ima veliko pobokocheka, ne vzemi, itd. Itd. Toda slišal sem ga, vendar nisem poslušal, a sem začel piti tečaj. Iz lastnih izkušenj lahko rečem, da nisem imel nobenega posebnega pobochek. In seveda sem videl pozitivno dinamiko. Do konca tečaja je bila koža popolnoma čista!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Do "Aknekutanu" je prišel, kot je običajno pri mnogih, ko je že bilo že preizkušeno. Mnoga leta se je borila s aknami, vendar ni bilo popolnega zdravljenja in celo remisije. Včasih je bila vztrajna lahka, včasih srednja stopnja aken. Zdravilo "Aknekutan" je začelo jemati z odmerkom 32 mg. Po treh dneh je koža postala suha in je bila v celotnem obdobju zdravljenja enaka. Nato se je povečal na 48 mg, v povprečju pa je bil odmerek do konca tečaja. Vzglavniki: suha koža, ustnice, nos, oči, nestabilno razpoloženje - v glavnem so bili v prvih 4 mesecih zdravljenja. Rešitev: vlaži, pomirja vzel :) Acne: na začetek poslabšanja zdravljenja ni bila posebno močna, nadaljuje do približno 10. tednu zdravljenja. Moral sem dodatno raztrgati. od 11 do 12 tednov se je začela stabilizacija - izpuščaji, do konca tečaja, so bili občasno, vendar jih ni bilo veliko. Rezultat zdravljenja (pišem 3 mesece po koncu): Akne - ne, res, včasih obstaja en izpuščaj, a hitro mine. Morda se pojavljajo starejši, ki so bili globoko v koži. Obstaja nekaj zaprtih komedonov. (Ampak še vedno pomembna točka - uporabljam podporno terapijo - mazim z efezelom). Užinost kože in las: lasje so se začele počivati ​​hitreje. Koža iz oljne kože se je spremenila v kombinirani - skoraj suhi obrazi in nekoliko mastni (po nekaj urah po pranju) na čelu. Ali se priporočam, da se zdravite z zdravilom Acnecutane? Če nimate nobenih medicinskih kontraindikacij, potem ja. Pomembna točka: skladnost z dnevnim in kumulativnim odmerkom. No, samo priporočam, da se osredotočimo na mednarodne protokole za zdravljenje aken in ne na vse vrste "babičinih nasvetov"

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Jaz sem dermatovenerolog in kozmetičar. Vsi, ki pišejo, da so vzeli drogo za 3 mesece in potem obstajajo mozolji - to zdravilo je namenjeno za jemanje OT 6 !! MESECIH DO 8! MESECI - ne pozabite! Zavajajte ostale udeležence foruma. Obvezen nadzor zdravnika, ki pravi, da sami ne morete jemati izotretinoina. Tudi jaz sem pri zdravniku, brez izkušenj z aknekutana začetku, da ga sprejme pod nadzorom njegovih zdravnik kolegi, saj je stara že nekaj let ga uporablja pri zdravljenju bolnikov življenja taksist iz suhih ustnic - mazilo methyluracyl. In ne boste potrebovali higienskih oreškov

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Vzel sem Acne cathan! Vesel sem! Akne ni več! Upam, da ga nikoli več ne bom vzel, niti nobenih drugih drog in da se bom znebil tega enkrat za vselej.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Za mene z aknami je bil prvi predpisan zdravilo Roaccutane. Zagotovo je pomagal, vendar niso bili vsi možganji izginili. in potem, ko ga je zapustil za pijačo, se je vrnil z obnovljeno močjo. Šel sem k drugemu zdravniku, rekel je, da je bolje kot Acnekutan, ker je asimiliran za 40% bolje, zato deluje bolj učinkovito. ampak glavna stvar je, da pije celoten tečaj.. in to naredil. zdaj živim brez izbruha in mozoljev in uživam v življenju =)

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Akne-kutan pomaga, ko sem že poskusil vse! V svojem življenju je bilo veliko stvari, ki je dalo samo začasno in ne polnopravno delovanje. In z integriranim nadzorom mojega telesa z Acnecutanom sem se lahko spopadla z eno od mojih glavnih problemov - akne! Priporočam

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Za šest mesecev sem odstranil akne z akne-cutanom, čeprav sem pred tem trpela zaradi te nesreče že skoraj pet let. Zelo zanesljiva sredstva, vendar je potreben strog nadzor nad zdravnikom.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pri mojem sinu od 15 let je prišlo do velikih težav s kožo, najprej so upravljali vsi mazilkami in govorci. Ko je postalo jasno, da to ne pomaga, sem se obrnil na polno: postal je poslal na različne postopke - čiščenje, svetlobno terapijo, in Cosmetologists dermatodogov prizaneseno - sploh ne štejejo. Denar nemereno se je zrušil. Le to je postalo še slabše. Kot rezultat, ko sem vstopil v inštitut, je bilo zadnje zdravilo aknekutan. Bil je imenovan za dermatologa, pod stalnim nadzorom, z izvajanjem testov vsak mesec. Prvotno je bilo 8 mg, nato pa je udarilo 16 mg 7 mesecev, nato pa še 8. Boljše postalo po nekaj mesecih. Pobotski je trpel v tišini, o tem nič ne vem. Vem, da je bilo nekajkrat testiranje zastrašujoče, vendar zdravnik ni rekel ničesar. Glavna stvar je, da bo po sprejemu vse obnovljeno. Bilo je grozno, da bi ga končal. Kot rezultat, več let brez tablet. Včasih so se pojavile pljuske, ki so jih same prešle. Vesel sem, da se to doživi, ​​in zelo obžalujem, da nisem vztrajal na tabletah že od samega začetka. In o visokih stroških - da, ampak tako denar gre kozmetologom, postopke, zato morate primerjati z učinkom.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Natalija, 10.02.2017: Oh, ko je trideset let aken na ramenih - nič ni panacea, to je ravno enkrat za vselej. Toda leto in pol čiste kože je tudi odličen rezultat. Plus, ali potrebuješ še en tečaj? Pila sem 11 mesecev zapored - že skoraj dve leti s čisto kožo grem

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Imam 45 let. Od starosti 14 let - akne. Učinek lokalnega zdravljenja je bil, vendar kratkotrajen. Acnecutane sem pil za šest mesecev za 16 mg. 2-krat. Učinek je super, je bil suh. Ampak, najbolj žalosten - v 1,5 let po prenehanju zdravljenja se je vse vrnil v kroge. Torej, to ni zajamčeno. Žalostno je.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Zdravilo Acnecutane naj bo dolgo časa pijano in skrbno zdravljeno, spremlja postopek. Ampak to je vredno. Pomagala mi je samo integriran pristop. Zato ne čakajte na hiter učinek.

Mnenja o pripravkih izotretinoina v običajnem načinu sproščanja na Razuznai.ru

Pila [Roacutane] prvih 3 mesecev - koža je popolna. nato se je ustavil, kot je bil tečaj končan. in mesec dni kasneje je celoten obraz spet v mozolju. Spet sem začel vzeti. pol leta je vzel - in zdaj isti sranje. Bojim se, da pijem znova, ker je divje škodljiv. Čeprav so za čudovit čisti obraz že po mojem mnenju mnogi pripravljeni, da svoje telo podvržejo mučenju.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Ne bom veliko povedal o mojih izkušnjah pri pridobivanju akne-kutana. Za mene 22 let, vedno je prišlo do težave kože, pike so bile za mene večni problem, vendar nekako z njim ali te žile. V letih 19-20, sem bil posebej pršen: celoten obraz, je bil grozno kompleks. Poskušal sem skoraj vse gele, mazila, ljudska zdravila, čiščenje obraza itd. in podobno. Nič ni pomagalo. Prišlo je do stopnje obupa. Nekateri moji prijatelji so imeli tudi težave z obrazom, nekdo je bil shranjen s sprejemom nekaterih običajnih mazil (kar mi ni pomagalo). Eden od mojih prijateljev znebil drogo, ki jo naročili iz Nemčije (nekaj je žarnica, ki stane okoli 15 000 rub.), Ji je pomagal.Spustya leto je znebil mozoljev. Mislil sem tudi, da bom kupil to svetilko, nato pa se odločil, da grem v zdravnika najvišje kategorije, na zdravnika medu. znanosti. Prišla je na recepcijo in je imenovala ali predlagala potek zdravljenja s pripravo aknekutan. Ko sem opozoril na vse tablete, sem se odločil poskusiti. Zagotovila je, da ta droga pomaga vsem, toda že začnem piti na samem spodnjem obupu, ko vam običajna zdravila ne pomagajo. Pripravila me je na to drogo, dva meseca. Sedel sem na antibiotike, opravil sem teste. Potem je šla v glavno zdravilo. Obstajajo različni odmerki (8,16,24 mg.), Vitamini, zunanji geli za 7 mesecev. Rezultat sem začel opazovati že od 2 mesecev. zdravil, nato boljši in boljši, in sem mislil, hvala bogu, in ustaviti pitje zdravilo, razlogi (osebno, ne-zdravje), medtem ko je moj zdravnik je načrtoval, da me na to zdravilo leto. Tukaj že 4 mesece. ker ne pijem zdravil. Obraz kot ni slab, so se skočili pryshchiki in minili. Seveda so ostale jame, lise akne, lahko pa jih odstranimo z uporabo kemičnih lupino (sem povedal), vendar le v jeseni ali pozimi, je priporočljivo narediti ta postopek. Toda zadnji mesec pri meni se je začelo prikazovati akne, najprej 1,2,5,10. Raztrgam jih z vsemi vrstami gelov, ampak nekaj, kar mi ne mine, ampak vsak dan prhljaj več. Registriral sem se za čiščenje obraza in za sestanek z zdravnikom. Ne vem, kako se bo končal, vendar se mi zdi, da se problem dokončanja zdravila mirno vrne. Če se problem obrne in izgine s pomočjo mazil in čiščenja, bom o tem pisal. V tem času vidim le širjenje mozolja na obrazu.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Jaz sem 16, trpijo zaradi aken z 12 teh letih, Aknekutan je bilo moje zadnje upanje, že na dan 5. spanja rdečico, akne začeli zapuščati, se vse zdi, da nimajo nič, ampak stranski učinki so bili grozno, najbolj neprijetno izpuščaj, ki potresemo po vsem mojem telesu pegasti kaj ni jasno, rdeče lise, grobo, zelo podoben odvzeti roza, je bilo grozno depresijo, se je suhe ustnice in kožo, nato pa se je moj dermatolog zmanjšala moj odmerek začeli pojavljati mozolji, skratka, kot zame, akne ne dohitijo stranskih učinkov, z bolnik z jetri, in tako naprej, sami sklepajte sklepe.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Koža je bila oooochen maščoba, dobesedno 3-4 ure kasneje se je pojavila mastna sijaj, zato so akne, povečane pore in vse to (vsakdo ve, kdo je trpel). Opazil sem zmanjšanje proizvodnje sebuma na dan 16-17, pijem že 1 mesec. Neugodno samo to, da se mi koža ustnice slazit čas v 2-3 dneh. Analiza krvi na lipidih in vse to ni predala, ampak hočem. Imam 29 let, Paul M

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Glavna stvar je, da po tako dragem poteku zdravljenja še več ne pride do velike proizvodnje sebuma. Zelo skrbi! Da, več las je postalo veliko manj maščobe, kot so bile, lahko rečete na splošno "vsebnost maščob v laseh" je izginila! Koža na obrazu je suha in luska, neprijetna.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Svetujem vam, da ne pijete aknekutan. Od njega je začasni učinek. Težava ne bo nikjer izginila.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Antekutan sem vzel od konca avgusta do konca decembra, to je 4 mesece. Koža je postala popolna, akne, komedoni in vrenje so minili. Koža je gladka, enakomerna, z nizko vsebnostjo maščob. Tablete za prvih 2 mesecih: suha koža, oko, krvavenje ustnic, razdražljivost. Toda rezultat je vredno preživeti. Ustvarjalci - Nobelova nagrada.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Socialna Aknekutan 4. mesec, suhe ustnice tesno vnetje je minilo, ni novih poškodbah, koža postala suha, ampak rdeče oznake na licih, dokler niso iz preteklega vnetja ((

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pred letom dni sem se popolnoma znebil aken s pomočjo Roa. Dolgo časa se ni upala, temveč se je na blogu dekle "Roakkutan in jaz" spustila na to, kako je zdravila 3. stopnjo aken, zdaj pa odstrani brazgotine. Toliko podrobno in enostavno opisati postopek zdravljenja (medtem ko ni dolgočasno in celo rzhachno mesta), da sem se odločil - ne obžalujem. Zdaj sem v redu. Načrtujem tudi mletje brazgotin.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Z 15 leti je začel mozolje, je zdaj star 21 let, sem poskušal veliko preporaty, šla na laser, drago mazilo, in za dolgo časa ni pomagalo, lahko rečem skoraj občutek ni bil, ampak v internt ugotovila, da akne se lahko interno nadzorom, izkazala metoda je zelo dobra in hitro najpomembneje z rezultatom, bom opisala nekaj naših preteklih države, oseba vedno rdeča, akne velik kot pore, akne, poravnana je začela gniti, bom gotovo stisnila, vendar čez nekaj časa pojavil na istem mestu, in tako naprej za več let, kot je propil Aknekkutana skladovnice in učinek v elegantna prvič doslej nimam prischika in blackhead na obrazu, rdečica šel in Mastna koža, ne pušča velike brazgotine in modrikaste lise zdaj se znebite njih pili antibiotik in zamazan mazilo ugrisept po ceni 70 rubljev, in zdaj sledotsidom beljenje obraza zdaj lepo je videti sebe. Vse, kar se želim znebiti tega sranja enkrat za vselej!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Sprejet roakkutan v mesecu 3. obstajala je močna suha koža, lasje padejo ven.. akne so postale precej manj, tako na obrazu kot na hrbtu. Toda po tem, ko sem ga prenehal jemati, je po nekaj mesecih koža začela zopet pokriti z mozolji. Po dveh letih sem se odločil, da ponovim terapijo, vendar že vzamem aneknekin. Učinek je bil dober in ni prinesel roakkutana. Acnecutane deluje bolj mehko na telesu. koža je suha, vendar ne toliko kot pri jemanju aneknechutana. približno 5-6 mesecev sem pil pilule.. Tu je pol leta potekalo, po prenehanju ali zaključku tečaja zdravljenja - včasih se pojavljajo piki, a že vse, kot je bilo prej, kot je bilo prej.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Dober večer. Jaz sem zdravnik onkodermatolog in s problemom akne so se osebno soočili, saj je puberteta. Poskušal je veliko sredstev, vključno z večkratnimi potovanji kozmetologom, z uporabo dragih luksuznih kozmetičnih izdelkov. Začel je sprejem aknekutana. Takrat je bil raccutan že odstranjen iz proizvodnje. To se je zgodilo ne tako dolgo nazaj. Ne priporočam jemanja zdravil, vedno je prvotna zdravila vedno boljša. Kaj počnemo. Če je aken 1 in celo druga stopnja resnosti - poskušamo predpisati odmerek, ki manj verjetno povzroča toliko očitnih neželenih učinkov. v tem primeru se izračun ne izvaja na kg telesne mase. Če ima nekdo težave z lasmi, mislim, da gre predvsem za mlada dekleta, je mogoče jemati vitamine za lase in seveda tiste, ki ne vsebujejo del vitamina A. Tam je dobro sredstvo za hiperpigmentacija, kot so kreme Uriage restrakturan, je potrebno neposredno uporabiti na kraju samem, zato hitreje prehaja. Seveda ne čakajte na čudovit trenutni učinek. Ampak še vedno ta pomoč je pomembna za kožo. Neodvisno lahko kupite napravo za darsenvalizatsii, ki pomaga izboljšati mikrocirkulacijo kože na obrazu in v takih sluchaevashi vnetnih elementov na obrazu se bo hitro mimo. In seveda, nadzor krvnih preiskav. Od suhe kože obraza - fiziogel krema ai in za ustnice - najboljša je higienska šminka norveške formule.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Prijatelji, ki potrebujejo Acnecutan 16 mg? Je dobil nedavno pod sklicevanjem na dermatolog, nato pa zdravljenje popravilo. V Sokolniki njegov strošek je 3012 rubljev. Dala bom za 2000 rubljev. Na splošno, glede na številne ocene in izkušnje prijateljev menim, da je zelo učinkovita in varčnejša od Roacutana.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Bil sem mučile aken za deset let, verjetno, da sem z njimi samo ni storil skinoren baziron klindovit vse zamenjati, tako da se koža ne navadiš vseeno, prej ali slej mazilo prenehala delovati poleg aken (zmerni), da je še vedno tisto, kar je bilo, da je notranja vospolenie obraza t cona vse vospolena. Dermatolog mi je predpisal Roaccutane do 30 mg na dan, ena kapsula 20 mg je ena 10 mg minilo biokemijska analiza krvi je bilo vse v redu prvih 5 mesecih videl roakkutan nato pa je bilo več in sem se preselil v aknekutan 8 in 16 mg aknekutan zelo dobro prenaša z Roaccutane težje na splošno rezultat je odličen le koža je postala tanka in snežno bel brez vnetja, za celotno obdobje mozoljev ni videti bylo..glavnoe izpolniti in upoštevati vsa navodila, da sprejmejo med obrokom, in poskusite ne pogrešam čudež jaz sem samo zelo zadovoljni z rezultatom kože popoln

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Ankineutan sem vzel 7 mesecev pod strogim nadzorom zdravnika. Da, to je drago, zahteva stalno pozornost in nadzor, prvih nekaj mesecev je bilo drogo zelo težko nositi, vendar je rezultat očiten! To je vredno. Mislim, da ni nobenega rezultata iz ene same droge ali kozmetike!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Kind časa v dnevu. Imam 20 let. Vzamem nekaj več kot 1,5 mesece. Začel je z odmerkom 32 mg na dan 10 dni (zaradi nesporazuma) se je začelo poslabšanje, ki se zdravi do sedaj. Nato sem vzel 24 mg na dan do danes. In danes sem našel koščke 5-6 majhnih zaprtih aken. Obračam se 16. Dermatolog je odsoten. Prosim vas, se to zgodi? Analize so normalne. Zdravim mazilo po receptu (cink, trikopol, streptocid (?)), Forage forte in enkrat na dva dni uporabljam katransko milo.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Dermatologa ga je zdravilo že več kot eno leto. Eno od zdravil, ki jih je predpisal, je bilo ankneutan, vzel ga je skoraj ves čas zdravljenja. Po mojem mnenju je najučinkovitejša, čeprav je precej draga (v nekaj mesecih je porabila 3500 rubljev). Količina aken se je znatno zmanjšala po začetku recepcije, nato pa se je izpuščaj zmanjšal. Že 1,5 leta kot končano zdravljenje. Učinek je ohranjen, le včasih se nekaj pojavi, vendar ni zastrašujoče. Verjamem, da bodo sčasoma harmonike prenehale igrati in vse bo v celoti potekalo. Vsakdo, ki želi vzeti aknekutan, vam svetujem, da se ne vključite v samozdravljenje. Potreben je obvezen nadzor zdravnika, tk. med vnosom morate nenehno spremeniti dnevni odmerek. To je nemogoče storiti sami, samo zapravljaš svoj denar. Med stranskimi učinki so bile le suhe ustnice in roke. V ostalem je zdravilo dobro prenašano. Vsem vam želim veliko sreče in, kar je najpomembneje, najti dober zdravnik, ki vas bo spremljal in vas resnično zdravil.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni! Zdravilo Roacunate jemljete približno 3 mesece. Učinek dobrih pryshchiki na obrazu se ne pojavi, včasih na hrbtu vylazyut. In moj obraz in nazaj in prsni koš so bili pokriti z njimi (. To je odločilo, da prinimat.Ya seveda posvetovati z dermatologom, je odobril njegovo imenovanje. Stranski učinki so zaskrbljeni le Ekcem je gotovo groza to na nogah v rokah (od prstov do ramen), I bris mazilo seveda, vendar so nemočni (((. Odločil sem se, da sam sprejme Karsil jetra, mislim, da ohrani svoj status, da je občutek, da je bil z njo, da je nekaj narobe, čeprav sem bil ob analizy.Immunitet močno zmanjšala (vse zlo za veliko Vsi deli ginekologije so se ponovno pojavili (vendar sem pripravljen na vse le da se znebite teh mozoljev (hvala za pozornost.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni, propil aknekutan, imenovan vrach..poka videl obraz ochistilos..ne mesecev 3..poyavilos spet pijača.. čelo je popolnoma zamašena pryschami..prichem je vse prišlo tako hitro in je bilo všeč.. ne vem kaj delat..itak zdravljenje je bilo veliko denarja.. in rezultat za 3 mesece ((.... povej mi, kaj naj naredim? Kje se obrneš

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni! Vzamem nepotreben 2,5 mesece za 16 mg 2-krat na dan! ni mozga, so rdeče pike, ko so mimo? in ko se mozolji ne pojavijo? poleg tega je postal tanek za 3 kg teže, nato pa za vzhod? Hvala vnaprej!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pugh Roakcutan 20 mg s težo 46 kg je že 12 dni. Vsak dan postaja boljši, imam težave z zaprtimi komedoni. Neželeni učinki suhosti okoli ustnic, vendar doslej in vse. Za zdaj bom ostala na tem odmerku.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pijem že 2. mesec, prvi mesec - 1 kapa. na dan (16 mg). Rezultati: o mozolju so lahko relativno pozabljeni, nekajkrat se je pojavil mozolj in vse. vendar so mi stranski učinki opazni: poleg suhega ust in piling kože, oči vode, dnevna svetloba je slabo prenašana, preveč svetla)) ponoči, v temi skoraj piščančja slepota; oči so rdeče, mehurčki razpihajo; driska nekajkrat na teden; na vsaki strani po zaužitju, plašč; nepremagljiva želja po spanju, kot pri uporabi antibiotikov; kri z nosom (pravzaprav poleg plovil); okus železa v ustih; slabost; krči v obliki trznih oči. Biokemijski test krvi v prvem mesecu je pokazal, da AST presega normo za približno 2-krat. (ta analiza je povezana z jetri). Zdaj na dieti številka 5 ob zaključku zdravnika. P.S. ni pričakovala, da bo manifestacija toliko poboček. vendar je želja, da se znebite črnih glav, močnejša.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

5 dni vzamem Roaccutane in tega ne bom več storil. Ob vsakem jemanju tabletke je obraz vedno večji akni okrog ust.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Sprejeto Roakkutan po priporočilu zdravnika. Bubnjevi na obrazih so bili grozni, vijolično-vijolični. Ko je vzel Roakkutan, je obraz postal čist. Seveda so sledovi iz Anke ostali. Toda to je vse mogoče odstraniti s pomočjo kozmetičnih postopkov. Ampak akne sama ni več. Pomaga veliko. Od pobochek: suha koža in lasje so začeli padati. Ampak po prenehanju sprejemanja lase ne prenehajo opustiti.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pijem aknekutan polgoda.da dekleta, ki je rezultat res horoshiy.ya pozabil kaj temeljni pudra.ranshe in ni mogel zapustiti doma brez teh sredstv.kazhdy mesec dati kri na biohimiyu.dermatolog predpisano dozo 24, nato pa še 8.After povečanju odmerka je bila vneta podzheludochnaya.ochen ploho.proshla odmerek Seveda lecheniya.sbavila do 16 mg in.Torej pyu.boyus uvelichivat.mne, moji 61 kg izračuna zdravnik 7320 mg.tak pijačo, kot pijem manjši odmerek, piti drug čas Razmazam toliko kreme za higieno in uporabljam fiziogel kremo nanoshu na telesu ali telo smetane uvlazhnyayuschiy.brosat ne sobirayus.rezultat konvencionalne nafte in zelo horoshiy.ya ne verjamejo, da je možno kaj storiti z mojim obrazom)), tako da.glavnoe- vso srečo gledati kri

Mnenja o Aknekutan® na mestu

med sprejemom akne coutane 3 mesece je pila 8 mg ščepec se ni pojavila in samo izboljšala, nekaj mesecev je trajalo in tukaj se ponovno pojavlja na 3-4 kosih, zakaj tako. Sem že dobil!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Že že mesec dni sem že pio že skoraj tri mesece aken, vendar so bile rdeče in temne pike (kdo ve, kako hitro bodo padli ali postali manj?

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Videl anknekutan, kot ga je predpisal dermatolog za približno 8 mesecev. Učinek je bil viden po prvem mesecu sprejema. Po nekaj mesecih so akne prešle na obraz in nazaj. Neželeni učinki (v navodilih je bil na tem listu), je bila samo suha koža in ustnice, vendar je bila z Bioderma atoderm kremo zlahka odstranjena. No, opazili so celo rahlo poškodbo kože in daljši čas zdravljenja (praske, na primer, daljše zdravljenje, vendar niso kritične). Z zmanjšanjem odmerka zdravila se je zacetek vrnil, se pravi. Do zdaj, ne toliko, kot so bili, in jih hitro očistiti z mazilkami. Ampak bojim se, da se bo vse vrnilo. Zdravnik je dejal, da so tisti, ki so čez 20 let prestopili mejo s tako težavo, ta verjetnost odlična. O nosečnosti - zdravilo je popolnoma izprlo iz telesa po dveh mesecih in lahko zanosite.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni vsi! Še posebej nisem imela težav, čeprav so se na koncu univerze pojavili trenutki povečanja, vendar pa je Zinirit vedno shranil. In pred približno tremi leti sem nenadoma imela veliko število in sčasoma so bili mozolji postali notranji. Na obraz je bil katastrofa, enak odpor, da gredo ven, večni pogled v tla, da ne omenjam fotografije. Iskali sem skozi INET, trenutno vpisani v kitajski mimogrede krema pomagala, vendar ne v celoti rešen problem. In hotel sem vse iste nasvete specialist, čeprav sodeč po zgodbah ljudi, je zelo težko najti. Odločil sem se najprej preveriti hormone in se posvetovati z ginekologom. Čudno je bilo, da so harmonije z rahlim odstopanjem. Imenovala ali predlagala 3 mesece. V redu in svetoval dermatologu v isti kliniki. Zaupal sem ginekologa, zato sem šel k dermatologu, je bilo precej smiselna ženska, po vojaškem oddelku za medicino - vsi poslušali mojo zgodbo kot zdraviti, in je rekel - in sledite predpise ali ne zažene ničesar. Ker je samo-zdravljenje vzporedno z imenovanjem zdravnika preprosto nepredvidljiv rezultat in preprosto ne bo vedela o mojih dejanjih. Nekoč sem vam povedal dve možnosti - masti, bobnarji ali roakutan. Torej je rekla - preberi, razmišlja. Za začetek je vseeno enako imenovano ali nominirano mazilo in govornik. Izbral sem Roaccutane in ne obžalujem. Pila sem 8-mesečni minimalni odmerek - 30 mg na dan. Usnje so posušene in se kot glavna analiza ni spremenila. Mimogrede - Lip nesreči okusili, nato pa vedno uporabite tudi zdaj, mazilo Bepanten - vse nasvete, to je samo za zdravljenje suhih motenj in integriteto kože. po kozarec smetane sem odšla in sem tam samo stisnite malo mazilo - nositi cev ni primerna za uporabo, in ko nekdo od njega preveč)), kot tudi -krem ustnico in vse)) In tako - je prišel na mesto, ker je mislil, da se bo vrnil Rakkutan, zdaj pa razmišljam o aken. Nisem že slišal za njega. Samo včasih se mučijo majhni mozolji, in še več, da obstajajo majhni pečati, ki jih ni več. In obstajajo pore, kjer akne kopičijo, vendar se ne razširijo. vendar po ponovni odstranitvi in ​​obnovitvi (((

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pogosto na tej spletni strani. Oprosti za vse, razumem, da je izginila. Nisem ničesar pekla. suh gub.kozhi je bil, da je bilo očitno. Ampak jaz svetujem Irini, prosim, posvetujte se z endokrini.-ginek. o plodu. Ne tvegam, živi sem, še vedno se bojim zase, vendar še nisem pol leta, manj. In nujno kdo ve ta priparat. Moji lokalni ljudje so odgovorili z da ali kaj dobrega, vendar droge niso poznali. ampak kdo ve drugi pogovor. dekleta takoj pošljejo v Moskvo zdravniki v patologiji. Irina me sliši. Ne želim, da bi bil v takih okoliščinah.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pila sem anekunatan pred 3 meseci, medtem ko so vsi veseli, zato ne želim razmišljati o slabem. Načrtujem nosečnost v treh mesecih, tako da. 6 mesecev po zaužitju zdravila in nekako strašen po pregledih, da je umaknjen skoraj brez let. Rad bi vedel, da so že znane rojstne deklice

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Ne dvomim o učinkovitosti zdravila, to je 100%, vprašanje je drugačno. Začel sem piti Roka leta 2009, kot ga je predpisal dermatolog, pil 2-3 mesece, nato pa sem zadovoljen z rezultatom, ki sem ga vrgel. Izboljšave so bile že po 2 tednih, nato pa so akne minile in koža je bila popolnoma čista. Absolutno ni delcev, niti suhosti. Toda po 5 do 6 mesecih so se akne splezale spet in spet sem začel teči. Na koncu se zdi, da je koža ozdravila, zdaj pa po treh letih na obrazu spet atomska vojna. Od prijateljev sem slišal, da zdravilo vpliva na neplodnost ali pa je tukaj že prebral pomanjkanje zarodka, zdaj ne vem, kaj naj naredim. Hočem čisti obraz, a tudi o prihodnosti moram razmišljati.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni vsi, jaz sem star 16 let, pije Roa nekaj več kot mesec dni, suha usta ni močna, in tistih, ki tako-tako preveč :) vlažilna krema za obraz in šminko gigeenicheskaya razen v prvih dveh tednih je bila močno poslabšanje zdaj zelo malo snele, vendar posebne izboljšave še), vendar ne obupajte prehitro, in vem, da kmalu bo vse dobro :) srečno vsem, ki so sprejele Roa)

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Tukaj vsi napišete izboljšave na recepciji. ampak kdo je tukaj po recepciji. Že napisal sem, da je RECEIVED še slabši. na laseh sploh. Vzel sem ga 7 mesecev. in če sem iskren, nisem imel veliko na vratu. NE POMAGA. Če bi le stalno sedel na zdravila. Mislil sem, da zdravi vir in to se ne bo ponovilo.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Hi all, bi rad povedal, moj istriyu.Pryschi začela okoli 14 let, sem mislil, da je to prehodno starost nasledstvennost.V začetek akne so bile majhne in samo na čelu, ko je priznal, da se v prvem letu kolegija izpuščaja poslabšala in mozolji postal velik in zelo velik za dolgo časa je bilo, seveda, sem pereprobyvala vse prihodke od najcenejših do najdražjih, ali pa ne dajejo veliko brazgotin rezultatov.Bylo vzpenja še mozolji ton Tonalka, da se je še poslabšalo razmere, je koža mastna črna grozljivka samo splošno tochki.Ya ts! Še posebej za dekleta, je pomembno, da sami menijo krasivoy.Gde nato pred 2 leti sem izlil zelo močan izbruh, ni niti izpuščaj, je bila ena velika jegulje in tudi na licih, čeprav še nikoli nisem licih se ne pojavljajo, na začel sem dipressiya, ni hotel iti ven,, dobro, ima eno te težave zdaj poymut.I, ko sem srečal starega prijatelja, ki se uporablja za obraz je bil nered najbolj pristen, in nenadoma vidim obraz čistega vodnjaka kanechno imajo brazgotine, vendar ni akne koža je tako gladka, ni vnetja, sem šokal, vprašal sem ga, kaj je naredil elal in mi je povedal, da Accepted Roakkutan.Ya je šel k zdravniku in jo je domnevno rekel oh ja, da ni treba sprejeti, bo masochki vrste za početi, sem ji povedal, kaj si masochki več denarja od mene sodrete, sem skozi toliko, in poslala podalshe.Poshla drugi vrchu do Oksana Volkova Irina kliniki malitskoy.Ona nisem rekel ničesar o Roaccutane sem se vprašal, ona pa mi je povedal, kaj se je zares Roakktutan je najbolj učinkovito orodje, vendar je zelo drago in zelo malo ljudi ve o njem, in zdravniki še posebej mu ne svetujejo dobro, so dražji od masochki s in denar sodrat.Voobschem vsa opozorila o pobochki sem pozhizni trmast in odločen, sem rekel, da bo prinemat.I sem rekel, da testi Sprejeto mozhno.I sem začela pod zdravniškim nadzorom Sprejeto tablete vsak mesec šel na medicinskih preiskav, vse je super in stranski učinki moje suhe ustnice strašno kožo preveč osušimo njegove oči so bile suhe, izagar Sprejeta zelo hitro, vendar je vse smeti je bilo vredno. Sprejeta sem Roaccutane natanko pol leta ni nujno priryvno ne more biti sprejet, ali če je viden učinek metanje potrebna za dokončanje celoten ciklus in Sprejeto toliko kot zdravnik pravi prop pol leta sem preskočila vse pilyuli.I NEKOLIKO mučil, imam čist obraz, pol leta ne bo sprejet in ne Narada, samo boli samo na račun tistega, ki je nisem naučil o tem zdravilu se lahko le brazgotine od starih aken ostala, no, nič ne prepočasi uhodyat.Poltora so bili živi in ​​uživa, včasih Odie pred menstruacijo povzpel n majhen, vendar zelo hitro uhodt, ogrcev odšel in koža ni tako zhirnaya.Voobschem Roaccutane je luč na koncu tunalya.Chesto brez kakršnega koli oglaševanja iskreno svetuje tistim, ki trpijo zaradi teh težav, če ste v redu s telesom in dovoljuje FINAS ob Roaccutane, ker nimate drugega pomozhet.Ya zelo vesela, da sem slišal o tem objektu. Tudi s telesom je vse v redu z mano, zato se ne bojite, da bo vse v redu. tisti, ki ne verjamejo, da lahko zapustim e-pošto, pojdite in si oglejte, kaj zdaj imam čisto kožo!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Z Roakkutanom sem se zdravil ne manj kot pol leta pod stalnim nadzorom zdravnika, vsak mesec predal biokemijo. Od takrat so minili tri leta in to vam bom povedal: pojavijo se majhni mozolji, toda problem, ki je bil enkrat, ko so se vsa ramena vrnila, rit in seveda ni bilo obraza v mozolju! zdaj pravim slogan naravnega oglaševanja: Roakkutan - način, kako odpreti obleke in majice, dol s kompleksi))

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Fantje, ki pišejo, da sredstva ne pomagajo - lepo bi bilo, da bi se zdravnik posvetoval pred sprejemom. še posebej, če je tako resen kot roa? seveda. če hormon ni pravilen, ni verjetno, da bo zdravilo za zdravljenje maščobnih motenj pomagala dolgo ali dobro. Po petih letih sem pio kakšno drugo zdravljenje pri dermatologu, ko sem prenehal pomagati drugim. prvih devet mesecev je bilo prvih sprememb začelo opazovati še en mesec po 2-2,5, do konca tečaja pa so bili očiščeni obraz, hrbet, prsni koš, ramena. Obravnavali so ga pred 1,5 leti - zdaj se zgodi, da se pryshchik na pilarnem delu glave pojavi - pride ali se zgodi, se le redko zgodi. obraz in vse ostalo je še vedno čisto. zdravnik mora opazovati ves tečaj. Mesečna predaja aanlizije. rezultat je zagotovo vreden!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni vsi! )) Mislim, da je čas, moja zgodba: problem UB davolno trpi dolgo časa, v 14 letih začeli pojavljati mozolji, mislil najstniška, mazilil 3-4 mesece zineritom-vse šlo, obraz je postal čisto-Brezmadežno! Približno leto kasneje Zener ustavil pomagati, branje, kaj je to, da obstaja.. ((Tu pa se je začela pechalka, se je to zgodilo v starosti 18 let, v tem času UB navadno poteka, ampak nasprotno, moram kakoy- napredovanje vratolomnimi začela razvijati UX. kaj toleo niso poskusili skoraj vse, razen med.protsedur. In tako sem šel 2 leti, dolgo 2 leti. kot en dan imam sestanek z dermatologom, je bila dobra ženska mi je dal UB 2 v resnost. mimogrede prijatelji, UB 95% dedna, dobro, da sem se spomnil) ponudila mi 2 metode zdravljenja: nar zhno in tako interno, se je izkazalo, da je bila druga metoda bolj učinkovita izbira je stal med ROA in Aknekutanom, posherstiv na forumih, sem prišel do zaključka, da aknekutan bolje Roa pobochki domnevno šibkejše in ekonomsko izvedljivo Torej, prva 2 meseca uporabe rezultat je bil, sploh ne na kakršen koli način. nooo ne obupajte prehitro, in vestno požiranju tablet, bistveno izboljšanje sem opazil, in opazil, MY okoli 3 mesece. To je že 4 mesece od začetka zdravila, na obrazu so 1 nedopryschik, in seveda sledi ostajajo vendar so občutno o hitrejši. Ko že govorimo o pobochki, ustnic, guby- zheeest to, da so tako suha, da ne more nasmeh, kri, cevi 10-12 gigienichki sporol 4 mesece. )) No, to je nesmisel, rezultat pa je po mojem mnenju bolj pomembno) Na splošno, vsi, ki trpijo zaradi te okužbe, darovati krvi biokemijo in vodijo k dermatologu za recept)) Vso srečo pri zdravljenju)

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Z zdravilom Acnecutan so jo zdravili 2 meseca, a mesec dni kasneje so se znova pojavili. Blokira razvoj aken, vendar ne ozdravi vzroka. Poleg tega te tablete grozno posejajo želodec. Dekleta! Preden ga preberete, preberite navodila! Ne morejo ga jemati dekleta v rodni dobi, obstaja tveganje za otroka, rojenega s pomanjkanjem! Pomisli, kako resno je. Ne poškodujte se! Aknekutan utter sranje!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pijačo akne sem pil 3 mesece. Poleti mi je zdravnik prepovedal sprejeti ta priparat. Ker ni združljivo s soncem. Ampak imam popoln obraz že! Brez stranskih učinkov! Če me vidiš v januarju. Nisem mogel iti ven na cesto. Vsi so bili v velikih mozoljih, ki so tudi stradale strašno. kot da jih nisem le odvzel. Ne pijte nikakršne harmonije, od njih je le najprej boljše, potem se koža navadi in znova, če pa se nehate piti, bo v dveh urah še slabše z mozolji. tako da ni bila samo z menoj, s sestro, s prijateljem, s sošolcem. Preizkusil sem vse, zamenjal sem jo kup zdravnikov.. Edina stvar, ki mi je pomagala, je akrilni kreker. ))) Čutim se kot moški

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Fantje, ki sem jih pila 7 mesecev, nisem pomagal. Nisem končal in 2 tedna. Ponovi se ponovno. ne zdravi vir. samo začasno blokira. ne pijte tega strupa. Prosim te. Poslovanje v hormonih. Potreben je ginekolog-endokrinolog. predajo teste. sur 21 in še vedno tam. po tem, ko bo imenovala ali predlagala zdravljenje.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Odličen izdelek. Svetujem vsem! seveda veliko pobochek, vendar je vredno! Ko ga je vzel, je bilo stanje zdravja blago reči slabo! Toda za 6 mesecev sprejema je bil rezultat! 7 mesecev je minilo, koža je odlična! Želim živeti! zahvaljujoč tistemu, ki je izumil Roa =)) pusti njega in strašno sedi zdravje.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Irina, kako si predpisal dermatologa - brez testov, brez endokrinologa sploh? Kakšen zdravnik je to - sploh ni šala. Bom imel, toda pravkar sem končal svoj tečaj. Zelo sem vesel, mimogrede, ni bilo mozoljev, akne je izginila - zdaj sem druga oseba))) Svetujem vsem! Ampak - z umom, brez recepta ne vzemite, se posvetujte z zdravnikom :)

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Da, pisal sem o Roakkutanu :). V času, ko je bila predpisana Roa, sem imel povprečno težo aken, bi celo rekel enostavno. Zdravnik dermatolog brez analize, ki je dolgo brez razmišljanja povedal ali rekel: "Želite biti čist ali čist?" Roakkutan pomeni. Ne berete pregledov, samo kupili. Zdaj je akna odšla na obraz, kupila sem proaktivno.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Izotretinoin, ki je zdravilna učinkovina, je zelo strupen! Ne ubijte se od znotraj zaradi namišljene dobrobiti. Preberite navodila (neželeni učinki). Hotel sem kupiti, toda moj dermatolog me je odvrnil. Vsi dobro pozdravljeni s pomočjo homeopatskih zdravil. Brez stranskih učinkov, veliko cenejši in prijetnejši.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni vsi iz Krasnoyarsk. '22 me v tem trenutku. Vsi - vedno se odločili napisati oceno za to zdravilo, čeprav je po popolni pozdravi minilo leto in pol. Torej, zdaj sem. zadovoljen sam s seboj in življenjem, sem vnesite besedilo za posredovanje, da ljudi, ki jih ne bi smelo biti strah jemati to zdravilo in preživeli teh slabih 40 - kot 60 tisoč rubljev za njihovo zdravje in pozabite na akne in akne kot take. Ko sem bil 15 let reklame, so se začeli pojavljati mozolji, kot z vsemi (skoraj) mladostnikov in nebylo moje nenavadno kožo. V 18. pa so bili tudi precej veliko, vendar me ni posebej motilo. Nočna mora se je začela, ko sem potoval iz osebnih razlogov delati na severu naše regije, oziroma, je ozračje spremenilo in telo začelo, da se odzove na to. In zelo grozno način. Mozolji in akne na obrazu začela rasti veliko velikost in ne želim pogledati v ogledalo sebe. Na kožo, se je zdelo, pretok olja natočil - nekaj. Hotela sem ubiti v - točki. In sem zaradi narave se ni dal in jokav (za druge, vendar ne sam ^ _ ^), se je začela, da bi poskušali z vsemi sredstvi, enega po enega, in preberite informacije o tej bolezni, kjer je to mogoče. Vse mazil samo reči - sranje, le zelo svetlo kozmetični učinek, vitaminoma A in pili - akne je širi kot plevela v postelji po dežju. Bila sem obupana, za kaj - tisti trenutek, sem mislil, da vse, kar je - sem zajebal. Ampak! Naletel na post en dober človek, ki je, kot sem zdaj, napisal svojo zgodbo, da bi pomagali drugim malo, je govoril o Roaccutane kot edini način zdravljenja in jaz ne verjamem, da je pošten. Po vsem, kar sem, ne samo poskusil. Ampak to je bila edina možnost za mene takrat, če ne bi pomagal, ne vem, kako bom živel naprej! Glavne ovire so bile cene, ki je bila zelo bolehen (znesek v mojem primeru izkazalo, da je okoli 60.000 rubljev.) Prenehanje kajenja in alkohola, in obdobje približno 7 mesecev (v mojem primeru, spet). Ampak sem se bi lahko za njihovo premagovanje, in zdaj sem lahko tudi malo ponosen na to. Na začetku, ko izhodiščna ne smemo pričakovati rezultate, bodo v približno eno leto, ampak, jebi kaj. Življenje je preoblikovala, kompleksi vraga, vse, kar bo povedal, kako ste se spremenili, še niso navadili, seveda! :-) Ne bojte se za njeno uporabo, sledite vsem v skladu z navodili in vam bodo z veseljem! (Leto kasneje, še enkrat, še enkrat, kot je bilo prvotno stanje z aknami je poslabšalo, in potem bo vse v redu, verjemi mi tudi, pišem kot skozi vse poskuse!) Skeptičen mojih besed vprašati GO vraga in še naprej poskušajo iti z sadik na človeka ali pa plen kozmetične družbe za steklenico Bourdieu. Akne se lahko cured le od znotraj. In nimam pojma, kako proces zdravljenja, vendar Roaccutane dela. SAMO ENKRAT rezultati ne pričakujejo, da bodo dobili še. Leto visi naprej in vse bo v redu, je situacija podobna nameščate oklepajih pot :) P. S. K zdravniku nisem šel, je vzel, ker so začeli tkati, da je Roaccutane slabo in bla, bla, bla. Za nekaj časa sem ugotovil, da je problem mnogih zdravnikov ni vaše polno okrevanje in zdravljenje vaše bolezni, ne da bi sploh - nobenih jamstev rezultatov. Upam, da me ne zapravljam svoj čas in tvoje na ta post. Vse bo v redu z vašo kožo! Vzemite ga in se prepričajte, da je vse pravilno, sem pisal tukaj. In morda bo tam želeli zapustiti delovno mesto, da bi drugi odločali za to. Tisti, ki imate vprašanja moje sporočilo [email protected], prosim, bom odgovarjal z veseljem! Srečno fantje, verjamem, bo vse izkazalo! Nehru obup! :)

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Imam 23 let. Celotno življenje sem imela popolno kožo, tudi v prehodnih letih ni bilo nobenih težav, največ en črevesja pred začetkom cikla. Prav tako je bilo občasno rdečica, če sem bil odvisen od chipsemije do te vrste kemične hrane. Nekaj ​​manj kot pred enim letom sem začel pojavljati izpuščaj okoli mojih ust. To sem povezal s pogostimi potovanji v tujino, zaradi česar je bilo težko vzdrževati pravilno prehrano in higieno kože obraza. Najprej so ti izpuščaji imeli videz redkih majhnih mozoljev, vendar se je bližje oktobru spremenil v resnično tragedijo! Skoraj vsak dan sem imel na mojih obrazih ogromne vulkanske bombe! In prišli so iz najnižjih plasti kože, zato jih enostavno ni bilo mogoče iztisniti! Iz enega ekstrudiranega mozolja je prišlo do rdeče sledi in pojavilo se je nekaj novih aken. Spektakel je bil grozen, vsi prijatelji so bili presenečeni, gledal tako odvratno spremembo v mojem videzu. Kje sem pravkar nisem šel s svojim problemom: v KVD, da bi analizirali podkožne pršice - ni bilo mogoče najti, pri različnih dermatologih. Dodeljen v govorce, Trichopol, Baziron, je poslal v čistko (!) - brez uspeha. Bilo je skušnjeno oglaševati Proektiv, dva meseca v dobri veri dvakrat na dan, so jih oprali, koža se je začela sušiti, vendar so se akne še vedno pojavile. Čeprav proizvajalci zagotavljajo pozitiven rezultat uporabe izdelka, in če ni učinka predelave, se denar vrne, se jim še ni vrnil. Vzporedno sem obiskal še enega zdravnika, ki mi je svetoval, naj vzamem zdravilo Roaccutane enkrat dnevno za 20 mg. Sem ga vzel za mesec in pol, količina izpuščaja se je znatno zmanjšala, lasišče sploh ni maščobo, moja glava le, če se spomnim, da še ni bila storjena že dolgo! Edina stvar, moja suha suha - ne delam s higienskimi šminko, koža mojih rok je tudi suha, krema pa rešuje ta problem. Načrtujem, da vzamem Roaccutane do izginotja novih aken in nato zniža odmerek na 10 mg, še nekaj mesecev. Čeprav je moj pregled pozitiven, še vedno svetujem, da posamezno izberejo načrt zdravljenja! Ni vse, kar izgleda enako, ima lahko en vir!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni vsi, imam 17 let, sem se odločil za pijačo tega zdravila, utrujen sem od hoje v mozolju. = ((Pijem 15. dan, uporabljam katran, pijem nekaj za jetra)) in higiensko.. vse.. Zdi se, da je vse boljše (!). Polt človeškega obraza postane tiho) vnaprej hvala za kakšen niz pliiz)

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Vzel sem zdravilo ACNEUCUTAN, potek zdravljenja je bil 4 mesece. Vse se je začelo s pojavljanjem mehurčkov na obrazu, ki je minilo in se nato spet pojavilo. Odšla je k dermatologu, je rekla ali rekla, da nobena težava ni imenovala kreme Urjazh in mazilo po naročilu. Nič ni pomagalo. Po preteku še dveh mesecev je prišel drugemu dermatologu. Poslala me je za darovanje krvi (vzamem 5 ali 6 krvnih cevk) za vse možne kazalnike. Ena analiza je bila nezadovoljiva in sem bil poslan na ENT - za čiščenje tonzil. Po tem sem ponovno doniral kri, vendar rezultat ostaja enak. Kljub temu pa mi je za 3 kapsule dnevno imenovala ali predlagala zdravilo AKNEKUTAN 16 mg. Enkrat na mesec je bilo treba krvno spremljati, da bi spremljali delovanje jeter, saj je zdravilo neposredno težko - visoka vsebnost vitamina A lahko negativno vpliva na delovanje jeter. Odšel sem dati kri - vse je v redu. Zdravnik je takoj opozoril, da se bo koža izsušila, da se bodo ustnice posušile - to je bilo, vendar je rešila otroško kremo in higiensko šminko. Izboljšave ne pridejo takoj - to je razumljivo, medtem ko se bo droga akumulirala v telesu, potrebovala nekaj časa, celo začasno poslabšanje je možno - to je normalno. Neglede na 3-4 tedne opazna pomembna razlika, izboljšanje. Morate vzeti vsak dan in ne zamudite. Končano pred enim mesecem - zelo zadovoljna z rezultatom. Mimogrede, vprašal je dermatolog: zakaj AKNEKUTAN, ne pa ROAKKUTAN, je odgovorila, da je akcija podobna, le suha koža je veliko večja. Močno svetujem AKNEKUTAN za tiste, ki to potrebujejo, vendar le po posvetovanju z zdravnikom in opravljanjem testov ter z nadaljnjim obiskom zdravnika. Zdravil sem se na kliniki v Moskvi, ul. Clara Zetkin, klic CM. Vso srečo in zdravje.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Sinu mi je pomagal ta droga, priporočam. Še vedno imamo še 2 pakiranja. Lahko prodam. Stane 2500 rubljev, to je najcenejša cena v Khabarovsku

Mnenja o Aknekutan® na mestu

V mojem prehodnem obdobju je bilo vse v redu z mojim obrazom. V 19. se je začelo pojavljati. Poskušal za 3 leta vse: opravljajo analizo Demodex (podkožja pršice) videli JUnidoks salyutab v povezavi s takšnimi mazil kot baziron, metrogil, zenirit, dalatsin, je kvas, prevzela nadzor, si intravenozno lasersko terapijo, predali analize hormonov, pregledani jetra, da preveri genikologa, odšel v svojo babico, čakati 2 meseca (rezultat 0), je bil v najboljšem dermatološko kompleks v Moskvi, ga je zamenjal 3 dermatologi, in ko sem spoznal, da je že lahko ogledate dermatolog odločil poskusiti roakkutan. Jaz rešiti tako pozno, saj sem enega od zdravnikov ne govorijo o tem, dokler ne govorim o njem se ni prepoznal in me je prosil, da ga registrirati v pravih odmerkih. Začetek sprejema 25. oktobra 2011. Zdaj v zaključni fazi. Za 4 mesece sem pil 40 mg na dan. 20 mg zjutraj in 20 mg zvečer. Poleg tega je moj dermatolog začel zniževati odmerek: 10 mg. zjutraj in 20 mg. zvečer = 30 mg na dan. Nadaljnje 20 mg na dan. V 10 dneh bo moj potek zdravljenja zaključen. Skupaj sem vzel približno 5-6 mesecev. Po prvih dveh mesecih sprejema je vse minilo. Poleg brazgotin in rdečih pik, ki so bile posledica mozoljev in iztiskanj. Zdaj nimam niti enega mozga, niti črnega. Zelo nerodno je, da so ti madeži rdeči. Predpisan sem bil 10 sej kreatoterapije (tekoči dušik). Lahko rečem, da pike na polovici niso bile tako svetle, kot so bile. Poleg tega, da je šlo vse akne, ves ta čas nisem sijaj kože na obrazu, vso kožo na telesu postane Velvet (ki jo sestavljajo v bistvu analogno vitamina A), ne umaže glave sploh. Celo pozabil sem, ko sem ga opral. Zdaj zaključim pot in bom videl, kaj se bo zgodilo naslednje. Lahko pijem še en paket po 10 mg. Za popolno dokončanje. Toda koža utrpela več let, dokler nisem izbrati pravo orodje, tako da čakam na padec, da bi peeling. In barva bo boljša in se bom znebila brazgotine. To so bili pluse. Zdaj minuse. V vsem tem času sem imel suh nos (ko bi kri iti vysmarkivaeshsya), suhe ustnice in roke. Nič več. Alkohol sem vzel in ne malo. Kar se tiče zla, vsi prazniki, dr. novo leto in tako naprej. Preveril je jetra vsak mesec. Vse je dobro. Tukaj je potrebno preveriti še dokončanje. Morda bo veliko mojih povratnih informacij všeč, toda vsakdo ima individualen pristop. Odmerek se izbere glede na težo. Zdravnik vpraša, ali ste bili bolni, če je prišlo do zlatenice. Preberite v anatomiji tablete, ki vplivajo na vid. Imam dobro in objektivi nisem naš. Podobno zdravnik poleg kondomov priporoča dodatno oviro. V 6 mesecih sem pil kontracepcijsko Yasmin (ki je mimogrede usmerjena tudi na kožo). In zadnja stvar, ki bi rad povedal: ženske in moški, ki trpijo zaradi aken za trpljenje imam, če ne pomagajo baziron, ne poskušajte ničesar drugega, piti Roaccutane, če ste zdravi in ​​ne načrt za otroke v naslednjem letu ali dveh. Ne izgubljajte časa na vseh načinih, da se znebite aken, če ste z njimi in ste trpeli tako dolgo. Zdaj sem 22 in sem zheleyu, da ni vedel, o njih v 19. Potem b je moja koža brez brazgotine, in različne pike. Verjemite mi, vem, kako akne preprečujejo življenje. Vsako jutro uporabite plasti tonerjev in praškov; hodite z rahlim lasjem, da pokrijete vsaj del tega; Vas prosimo, da sperite svojo ličenje, če večer preživite s prijatelji ali fantom; na plaži v prahu, ne boste iti, zato se morate pereparivat; ne moreš hitro izhajati iz hiše ali v trgovino; grozno je, ko je noč ali slaba svetloba tvoja odrešitev; vendar nenehno gledaš v ogledalo? ampak slišati od vseh "imate pipete za obraz" - "prekleto resno! ampak mislite, da ne vidim ali ne grem v ogledalo". V metroju sem gledal zaskrbljene ljudi in mislil, "zakaj ne delajo ničesar?" Izkazalo se delajo, ampak prekleto, naša ozdravi raka 21. stoletja, vendar pa ne more ugotoviti, kaj storiti z aknami. Želim vsem srečno. Če imate vprašanja, pišite na pošto, bom z veseljem odgovoril na [email protected]

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Strinjam se, da kozmetične kreme in grmišča so le za majhne težave. Enak problem je bil, samo na kup mojega obraza, je bilo v javnosti neprijetno. Šel sem k specialistu, imenovani Roakkutan, se odločil poskusiti. Res ni bilo nič izgubiti. Kakšno je bilo moje presenečenje, ko se je rezultat začel pojavljati! Po približno 4 mesecih akne niso več praktične. Včasih vylazit par, vendar je enostavno odpraviti. Zdaj, čeprav je bila komunikacija z dekleti prilagojena, v ogledalu pa ni strašljivo videti.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Oh, kako sem trpel zaradi teh mozoljev! Nisem hotel zapustiti hiše, še enkrat, da se javim. Tudi v trgovini se je z velikim trudom šel v trgovino. Acne je bila zdrava po vsem, z velikostjo približno lešnikov. Kot se spominjam, že želim jokati, zelo sožalje tistim, ki se še niso znebili te bolezni. Vedite - obstaja pot! Poskušal sem, verjetno, vse masti, govorce, pisarniške potrebščine in garniture. NE POMEMBAJO NA TAKŠNJEGA MERILA! Učinek 0! Kot v šali: imela sem akne, toda moja mama mi je kupila pisarniško pomoč. Zdaj imam klerike in akne =) Zbrali se v duhu, šli k dermatologu. Prijavili ste tečaj aknekutana. Mislil sem na razvezo: kako bodo tablete pomagale počistiti obraz? Ampak bil sem pripravljen na vse, zato sem se odločil za zdravljenje. Kupil sem škatlo s tabletami, vzel kos papirja in začel brati o neželenih učinkih. Tam je celo steno! Toda v resnici so imeli samo suhe ustnice. Toda po drugem mesecu jemanja zdravila so se novi izpuščaji skoraj ustavili, po tretjem pa so bili zelo malo, do četrtega meseca pa so obstajale le dve akni, po njih 3 mesece, saj ni novih aken! Le majhne brazgotine so ostale, kot spomina na preteklost. Končal sem pot, zelo vesel, da se z užitkom lahko pogledam v ogledalo! Še enkrat svetujem vsakomur: prej boste začeli jemati akne, kar se prej boste znebili aken! S klarisilom in drugimi mazilami se ne boste pozdravili! Ta zdravila so bila izumljena samo za črpanje denarja od lahkovernih ljudi, kot sem bila nekoč. Hvala vsem, vsem uspehom!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Od starosti 14 let trpim zaradi aken. Sprva sem mislil, da bo stara, da bi šla. Ampak akne niso imele nič manj, samo spremenile mesto od čela do licov, na lica... Do 22. leta sem spoznal, da je bilo samo neznosno. Pazi se in jočeš. Začel sem se ujeti, ko sem mislil, da ne bi izbral človeka z aknami. In za dekle je katastrofa! Zmešana z bobnarji, Zinerites, Skinorenas itd. Samo nesmisel! Ne pomaga! Je predal na klopi ali mite, hormone. Vse je v redu. Izčrpana, a sem šla do cilja, sem šel k ogledu dermatologa. Potem sem bil odpuščen Roakkutan. Rekli so: "Če finančno stanje vam ne omogoča, da še ne rodite otrok," sem začel. Cena, seveda, presenečena. Toda! Za osebo, ki ima seks od tega, to ni vprašanje, pijemo. Pijem drug mesec. Do zdaj nič ne razumem. Na koži, laseh se počutim grozno suho. Vogali ustnic so strmoglavili tako, da ne morem jesti. Stalno mazem s kremo. Akne, dokler ne postane manj. Resnično upam, da se bom zdravil. Prvič, posledice so bile zastrašujoče. In tisti, ki lahko zanosijo takoj reči, ne pijejo tablet. Side-by-strani tako grozno tudi za vas, ne za otroka. In vaše akne ni vredno (življenje in zdravje otroka). Poglejmo, kaj se bo zgodilo. Seveda je to strup.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni vsi! Fantje, ki so pili akne, si nihče ni imel tablete, dokončal tečaj, ni dovolj tablete pet dni, ne želijo kupiti celega pakiranja. Mimogrede, za tiste, ki trpijo in še niso se odločili poskusiti, je zelo učinkovit, samo mi je pomagal, končal sem, živim in sem srečen))))) Vnaprej, zahvaljujoč tistim, ki so lahko, se bo odzval!

Mnenja o Aknekutan® na mestu

moj sin je 23 let, v starosti 18 let je imel akne na vratu in hrbtu, pohod na dermatologe - naveličali smo se od naših živcev, predpisana zdravila niso v pomoč, zadnje upanje za zdravilo je bilo Acnekutan

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Nekaj ​​besed o svoji zgodbi. Tako majhna, podkožni mozolji pojavil v mojih 14 let (zdaj 22), nekaj moxibustion spirtikom, in nekaj dni niso prisotni. in potem je novo. samo niso bili toliko, da nisem hotela iti ven. Toda v zadnjem času je bilo škropljeno tako prijetno: na lica, na čelu, brado. Mislim: "malo duha, in to je v klobuku!" Ja, to ni bilo. počakati, da se pokrije celoten obraz in da ne želi biti tako grd, kot je, ampak da je možgane nekaj malignih bolnikov, podkožno. No, sem poslal svojega moža, da dermatologu.Koroche-aknekutan pripisuje (vendar oseba ni bila tako slaba, še enkrat.) Za navernika))))) bi rekel, (za tiste, ki so pogosto na forumih gore- sovetiki zbira) ne ukvarja s samozdravljenja! Priprava -Učinkovito, vendar ima vsak posamezen organizem, nekdo jim je pomagal v dveh tednih, in nekdo-šest mesecev ali več, to je že posamično. Prebral sem neželene učinke. Moja usta se je suho (balzam za ustnice, in vse, kar je v redu), ročno resnica (čopič), kot so bili psoriatični (ni dobro pogledal (kremchiki mastna in je vse v redu).. in vse. Ne, depresija, pordelost in suhost oči, v razpoke usta, in ADA nekateri pisanje ni bilo. Ja, njegov obraz in roke usahnil, vendar pa usahnil vame in za dolgo časa, preden je prejela preparata.Snachala učinka ni bilo, potem pa (po enem mesecu), ko sem se ustavil potiska "popolnoma novo", in mi je žal za denar Odločeno je bilo, s tem kravato, ampak tudi vsi vpili na mene. in moj mož, in dermatolog. in sedaj en mesec kasneje je obraz razjasnil, shramiki res majhen in tam pyatnysh a. vendar je kamen v mojem vrtu))))) Po prejemu priparaty -predohranyaytes 2 meseca, in 4-5 mesece njegovih presnovkov v krvi še ni prisoten, in je možno zanositi))))) Torej ne rozvodite teh pajdašev iz na obrazu in zdravniku - in se zdravim.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

C12 let trpeli zaradi težav s kožo, za 10 let, je šel skozi vse, kar imamo (antibiotiki, čiščenje, autohemotherapy, maske, itd itd), najnovejši sredstovo - težko topništvo Roaccutane. Odločil se je. Preneseni sooooo težko: zjutraj je ni mogoče odpreti oči (veke praske roženice), velika žlica niti ne poskušate poslati v ustih - so solze tipa Zayed v kotičkih ust, ustnic, razpoke in tako naprej. Toda po 2 tednih sem prilagoditi - ščetkanje zob, umivanje, instilaciji umetnih solz v očeh, v stalni uporabi higiensko šminko ali balzam. 6 mesecev. URA. Nova koža, čista, brez mozoljcev, brez pockmarkov. Vsi mučeni so vredni tega, verjemite mi. Ne obžalujem denarja (droge nedeshovy), tukaj že 3 leta absolutno čisto ali čisto kožo.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Ill 23 let, izpuščaj po vsem telesu, da le ni ni delal, začel jemati Roaccutane 16 mg na dan 3 mesyatsa.pobochnye UČINKI-boli malo jeter, spoji, je nihanje nastroeniya.etogo mero dovolj za mene 2 meseca brez obresti retsedivov.esli več o moji številki 80982997617

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pozdravljeni, Moje ime je Olga, imam 30 let. Ne tako dolgo nazaj sem vzel Roaccutane, ki mi je moj zdravnik, kozmetolog, svetoval, da pijem. Zagotovila mi je, da je roakkutan varen. Po tečaju, ki je trajal 4 mesece, je prišlo do izboljšav. Koža je postala čista in lepa. Drog sem končal maja. Potem je prišlo poleti. Koža je postala mastna dvakrat toliko. Samo neznosna je. Ker je bila kisla smetana pomazana. Akne izpuščaj se je nadaljeval. Edini plus je, da se mi na hrbtu ni več pojavilo na ramenih. Seveda bi morali vsi izbrati sami, vzeti drogo ali ne, po roakkutanu pa imam hudo bolečino v črevesju. Takšne bolečine, ki jih povezujem samo z dajanjem tega zdravila, so se pojavili številni neželeni učinki. Po zdravljenju kože (takrat) sem imel veliko drugih ran. ki jih ni mogoče pozdraviti.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Nisem fig, sem za mesec dni zajebal Roakutan in rezultat je takoj viden, bom nadaljeval! Torej, pijte to in pravila bodo vse, kar je mogoče, da ne pomaga vsakdo, ampak mi pomaga)))

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Rakkutan je vzel 4 mesece, da sem iskren, vrgla jo je, da pije, tk. učinek ni bil noben, ustnice so postale kot velika rana, grozna suha koža, nič ni pomagalo. Dejstvo, da je prenehala piti drogo, je bilo vse normalno, vklj. in stanje kože. Dve leti ni bilo težav, absolutno NE. Toda po peklenskem poletju leta 2010 se je vse vrnilo. Obstajajo različni kozmetični postopki, hormonsko zdravljenje ni šlo, zdravljenje z antibiotiki, brez smisla. Zdaj pijem Acnecutan. Stanje se je bistveno izboljšalo, mozolji so majhni, vendar je koža suha, ustnice tudi suhe, ne pa kot na roakutanu. Čakam na konec zdravljenja in se sprašujem, kako dolgo bo ta čas trajal. Zmeden zaradi neželenih učinkov in dragega zdravljenja. Toda, če nič ne pomaga, je treba zdraviti s tem, kar daje učinek vsaj leto ali dve.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Roakkutan ne pomaga. In vsi, ki napišeta pozitivne ocene, so vse podsadnye! V 18 letih od februarja 2011 do avgusta 2011 sem popil to sranje preživel veliko denarja sem pil 14 paketov mojega cum. odmerek je 140 mg na kg. Po dveh tednih se maščobnost začne vračati, že pravi, da z oljne (seborrhee) kože to ne pomaga, po 3,5 mesecih, se mi je komedon začel vrniti k meni na čelu, na lica, na spodnji čeljusti. Pomaga samo pri sprejemu in prvih mesecih po zaključku študija! Rezultat ni dovolj celo leto. Edina stvar, ki mi je žal v tem položaju, je štirideset tisoč, ki sem jih preživel.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

To je moja zgodba pojavila v času) pogodbeno trpljenja (la) s spremenljivo dobiček / izguba od 13 let, in, najbolj pogosto, je izpuščaj tako močna, da nisem mogla spati od bolečin. V tem času (zdaj sem 22), sem poskusil vse - antibiotiki, hormonsko terapijo, homeopatijo, sem prekleto celo mislil, da je to škoda in vsaka babica naslovljena. nifigachechki mi ni pomagal. O retinoidih so začeli prebrati več kot 5 leti, vendar zaradi velikega pobocheka, da se bojijo. Zlom je bila moja poroka, ko sem bil bedak, ki ne, načeloma, ne iz kompleksov zaradi aken, se vidijo v ogledalu restavracije, z meter debelo plastjo make-up, izpod katerega sije skozi te barabe, zaihtela uro na WC. 2 dni po poroki sem se prijavil za vse možne teste - kri, urina, gastroenterolog. odšla v KVD, kjer sem bil predpisan akne-manšet. Prvih 2 mesecev, priznam pošteno, so bili pekli, ne, ne tako - ADOM! Obraz prekrit z godrnjav, vedno vneto, ogromne razjede, medtem ko so kožne plasti splezal dol, so bile njegove roke pokrita s skorjo, podobne luskavici, bučke na sprednji strani zelo vneta, zaradi katerih so oči stalno boleli in solze (to je max odmerek), razpoloženje ustrezno kajti vse to je bilo, reče nežno, ne preveč. 2,5 mesecev vse začelo iti tiho - Prva razjede rešiti, nato pa je izginil popolnoma črno točko, po 4 mesecih zapustil le piling obraza, eno ali dve in post-akne mozolj. Zdaj prihaja peti mesec v sprejem - koža je skoraj prenehal biti brez lupine, popolnoma nemastno, obstajata dve nevidni izboklina pod kožo, seveda ostala lise, ki sem prepričan, preveč, bo kmalu premagati. Rezultat je res, ampak sem vas opozoriti enkrat, če niste pripravljeni psihično in fizično prenašati, kar sem opisal zgoraj, ne bi bilo niti začeti sprejemati, ker so stalne tantrums (sem imel znani primer) samo poslabšalo razmere. To napravo pijete le kot zadnja možnost, ko ste poskusili vse, ste prepričani, da s hormoni, črevesjem. v redu ste in samo pod nadzorom zdravnika.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

piti roakkutan štirih mesecih na 20 mg, je koža ni več mastna, vendar še vedno akne vylazyat.effekta vizhu.konechno ni veliko, moj mož in jaz kriv, ker kljub vsem opozorilom zaberemenela.rebenochka sem res želela iti bolnitsu.preparat Nehal sem piti, vendar je zdravnik vztrajal pri jasni aborte.takih nagovorila.krome grozo, da sem še vedno globoko čustveno travmo, je šlo vse uspeshno.s zdravje mojih žensk je dobro, vendar po tem kar sem povedal v bolnišnico, da jih spet piti ni bilo zhelaniya.dechonki, mislim

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Acnekutan vzamem 2. mesec, koža postane zelo suha, celo ušesa spnejo) Ustnice so zelo suhe. Kreme ne pomagajo. Akne po 2 tednih uporabe. Bojim se, da če končam tečaj, se bo vse vrnilo! ((

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Triknil roakkutan ves mesec akne šel skozi 2 tedna kot začetek jemanja. Neželeni učinki so samo suhe ustnice in vse.Tak, da sem srečen, da je vse šlo.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Acne-kutan pomaga, očitno je, da pijem eno tableto (16 mg) na dan, že 4 mesece, akne ne ostanejo, samo po akni (brazgotine), vendar jih je mogoče odstraniti le s poliranjem. Tako ljudje svetujejo, resnično zdravilo z resnično pomočjo, brez pobochki, samo suhe ustnice in vse.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Nisem imel stranskih učinkov zdravila, poleg tega pa so bili popolnoma izginili.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

učinek je bil že po zaužitju 2 tablete 8 mg v 2 dneh, vendar je bilo to skupaj s stranskimi učinki, kot so napad krčev (tresenje kot električni stol) in hud glavobol (mimogrede, je opozorilo o tem v navodilih). Moral sem prenehati jemati zdravilo

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Rezultat mojega sina je odličen. Posameznikom samim dajejo odmerek in niso iskali skupkov največjih odmerkov. Rezultati analiz so dobri.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Priporočam polovico meseca in še posebej rezultat ne čuti. čeprav akne že zdavnaj zorejo in se zdaj sušijo in padajo v enem dnevu. brado in ustnice so strašno opraskane. odtrgal. da zdaj na ustih ran. v lekarni priporoča, da pijejo multivitamine. aretacije. 10 rubljev je vredno. Ja, in mislim, da je nekaj drugega za jetra, da pije. Počakam na rezultat.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Ne vem, je preživel šest mesecev. Bilo je normalno, zdaj pa so akne, vnetje.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pila sem roakkutan 10 mesecev, med zdravljenjem je bilo vse popolno, tudi pozabljen problem maščobnih dlak :), vendar je trajalo šest mesecev - ponovitev na obrazu, hrbet je ostal čist - vsaj hvala. Na obrazu je morda malo manj kot prej, toda koža je spet grozna, prfschi utrujena.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pomagala je skoraj takoj. težave z obrazom so bile leta 12 let in niso pomagale ničesar, čeprav sem poskušal popolnoma vse, in tablete in mazila. pred približno 2 meseci je moja mati prinesla Acnekutan, ona je farmacevt, zato je opozorila na veliko neželenih učinkov. Začel sem piti 1 kapsulo na dan, izboljšanje se je začelo v nekaj dneh. Mesec sem pil pilula in koža je postala popolna. Že dolgo že ne pijem tega pripravka, vendar s kožo ni nobenih težav. In mimogrede, nisem imel stranskih učinkov, ni suhe kože, ustnic ali sluznice

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Pomagala je veliko. Sem 21. Akne pojavil v 12 visoka šola celoten obraz je posejano, kasneje pa je bilo bolje, a še vedno vse pore na obrazu, so bile črne in nenehno skočil razjede. Acnecutane se je znašel. Prvi navodila Saw: nekje nekaj tednov, je koža začela luščiti zelo močno, so bile vse roke razpokan ob najmanjšem malomarnega gibanja bi bilo opraskan, je bilo območje okoli ust grozno, ustnice izsušeno. Toda akne so postale tudi manj. Odločil se je, da bo preživel. Torej je trajalo dva meseca. Potem je še nekaj mesecev vzel nekje četrtino pravega odmerka (grozno skaliranje hitro ustavilo). Od takrat je minilo šest mesecev, včasih še vedno sprejemam (dvakrat na teden za eno 16 mg tableto - obstaja "škoda"), ne pa redno. Koža ni popolna. Toda pore so manj zamašeni, abscesi se pojavljajo zelo redko in praviloma niso globoki. Bilo je res grozno, zdaj se počutim kot normalna oseba in celo privlačna. Mislim, da če se boste vzeli v roko in pol leta in jesti prav, bo koža zelo dobra. Toda sedanji rezultat je precej zadovoljiv. Pred tem niso sprejele nobenih tablet za kožo, temveč maske, pene itd. uporabila sorto in samo iz zelo dragega je bil majhen rezultat. Zato priporočam vsem ljudem s podobnim problemom Acnekutan.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Popil sem celoten potek rokacutana 6 mesecev na 20 mg, 2 meseca do 10 mg. V prvih šestih mesecih so bili prvotno nenormalnosti, grozna suha koža. Rezultat je postal viden, ko sem začel piti 10 mg vsakega, tj. ko ste končali z jemanjem tega zdravila. Bolezen aken je bila 3-4 stopenj brez razlogov. Sem opravil teste za hormone, preveril prebavni sistem, ki ga preprosto nisem poskusil, vendar je samo pomagal. Ta droga sem popil pod nadzorom dermatologa, vsak mesec sem daroval kri, skupaj z roakkutanom nenehno predpisoval vitamine, mazila. Skupno je bilo zdravljenje približno leto in okoli 130 tisoč rubljev. Že od konca sprejema Roakkutana je že eno leto, nič se žaliti! Edina stvar, ki jo lahko svetujem, je, da ne čakate na trenutni rezultat in se prepričajte, da ga bo zdravnik opazil.

Mnenja o pripravkih izotretinoina v običajnem načinu sproščanja na Woman.ru

Pozdravljeni fantje želijo deliti svoje vtise) Prihajam [Roakkutan] 6. mesec ne obstajajo mozolji, vylazyat 1-2 pred mesečno, a hitro mimo. tako da je obraz čist, ni črnih pik, le zdaj so brazgotine večje, to je razburjenje. in tako je vse v redu. Zdravnik svetuje resnica še vedno držijo diete, vendar ne moguuuu stojim pred nekaj ocvrtega piščanca ali ploščice čokolade: D ustnice so suhe, včasih pa potem spet obnovljena nekaj dni, v deželo. na račun alkohola) včasih s prijatelji. šampanjec, vino) z jetri vse vpodyadke analize, ki jih predaj vsak mesec)

Mnenja o pripravah izotretinoina v običajnem načinu sproščanja na Volosy.com

Prenehala sem jemati zdravilo Roaccutane, ker sem imela vnetje trebušne slinavke. In mimogrede, lasje so začele izpustiti!

Mnenja o Aknekutan® iz drugih spletnih strani na Woman.ru

Julia, ne obupajte. Seveda se ne morem pohvaliti, da sem z zdravljenjem z aknam pozdravil, ker šele začela jemati, vendar je dermatolog, ki delam z delom z akne-kutanom in njenimi pacienti, zelo dober.

Mnenja o Aknekutan® iz drugih spletnih strani na Woman.ru

In, nasprotno, se mi zdi, da je akne-manšetna ućinkovitejśa, od notranjosti je zagnala tiste, ki so bili tam jasno skriti. Dišem (na ustnicah, na dinamiko kožnih manifestacij), da je bolj učinkovit pri istem odmerku. Danes je bolje, da se je "ne-kratek" zmanjšal. Rendezvous potekala brez poljubljanja, ki jih (poljubi) na sprednji strani, na drugi dan)))), in mozolje leteti nafig propade in sem dobil poročena je najlepši smejem, seveda, o zamuzh-))))

Mnenja o Aknekutan® iz drugih spletnih strani na Apteka.nn.ru

Vzamem drogo [Acnekutan] 3 mesece, od drugega meseca močnega izboljšanja, se mozolji znatno zmanjšajo, se prenehajo vžgejo, pijem 2 kapsule na dan. Neželenih učinkov - suha koža in ustnice, ampak nesmisel, ker glavna naloga zdravila reši, kot je rekel moj zdravnik.

Mnenja o Aknekutan® iz drugih spletnih strani na Woman.ru

Jaz sam iz Novosibirska, ugotovil, aknekutan samo v eni lekarni. 16mg je malo več kot 2t.r (ROA, 20mg imamo še 1000d dražje). Učinek -c ROA [Roaccutane] ne more primerjati, ne bo, vendar je opis deklet - vse gre dobro, na začetku je bilo to poslabšanje (4-5-6 veliko aken prišel ven), zdaj je vse posuši in odpade. Res ne občutim trebušne slinavke

Mnenja o Aknekutan® iz drugih spletnih strani na Plushealth.ru

Aknekutan sprejeli dva meseca, da je izboljšanje, ne pa na obrazu), najprej odstranite kožo malo in usahnil ustnice, vendar vlažilna krema za obraz in vazelin enostavno znebiti teh težav. Sprva nisem verjel, da bi tablete radikalno lahko pomagale. Pravkar sem ga poskusil, dokler nisem obiskal zdravnika v navadnem lokalnem KVD. Sprva sem opravil vse potrebne teste in preskus nosečnosti, po tem ko sem napisal recept za prvi mesec tečajev. Rekli so, da bo trajalo dolgo, 5-7 mesecev, vendar akne bodo izginile za vedno. Prvih dveh tednov se sploh ni spremenilo, potem so vnetja začela izginiti, nato pa se je število črnih glav zmanjšalo. New akne prenehala pojavljati, sem srečen. Upam, da bo akne prišla do konca. Ne oklevajte, da se obrnete na zdravnike, resnično pomagajo.

Mnenja o pripravkih izotretinoina v običajnem načinu sproščanja na Woman.ru

začel je piti [Roakkutan] od 2. januarja do 40 mg na dan. Suši kožo in ustnice, vendar ni kritično. Koža preneha biti mastna, vendar se še vedno pojavljajo akne. In najslabša stvar je, da je začel pobadati na desni strani - verjetno jeter. Sploh ne vem, kaj naj naredim, in jetra je škoda in se želim znebiti aken. Poskušam zmanjšati odmerek na 20.

Mnenja o pripravkih izotretinoina v običajnem načinu sproščanja na Woman.ru

Pila sem [Roakcutan], tri mesece. za 10 mg. Učinek SUPERER! Šest mesecev - brez težav (samo predmenstrualni majhni izpuščaji). Edino negativno - res sem hotel vedno spati. Ustnice niso zelo suhe, koža ni olupljena.

Mnenja o pripravkih izotretinoina v običajnem načinu sproščanja na Woman.ru

Pila sem Roakkutan. neželeni učinki poleg tistih, opisanih v navodilih: grozno suho stanje ust in slabo zdravje. Nisem trajal dolgo, pošteno bom, več mesecev, enostavno nisem mogel podpreti. in vendar me je strah pred neželenimi učinki na notranje organe. po koncu vrnjenih aken so bili tako grozni kot prej. odšla k prijateljskemu ginekologu, svetovala mi je, da pijačo za kontracepcijo. Še vedno sem ji hvaležen za to, brez težav, brez stranskih učinkov in vse je izginilo. da me tukaj ne kamenjam, rekel bom, da je to najslabši način za mene, da se nikoli nisem bala hormonskih tablet, to je edina stvar, ki me je rešila. Ne kličem nikogar, zelo dobro razumem avtorja.

Mnenja o pripravkih izotretinoina v običajnem načinu sproščanja na Woman.ru

Kupil sem svojega brata [Roakkutan], se posvetoval z zdravnikom o teh tabletah. Rekel je, da je zdravilo dobro in res pomaga, čeprav ni poceni. Toda ne pozabite, da jih je treba piti ne eno pakiranje in ne dve, precej dolgo, nato pa je med sprejemom teh tablet alkohol in nosečnost strogo prepovedana. Svetujem vam, da se pred zdravljenjem posvetujte z zdravnikom in stehtajte prednosti in slabosti.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Za 3 mesece vzamem 16 mg aneknutana. Imam 23 let. Popolnoma zapuščeni alkohol. Pred tem sem pila ob vikendih)))). Stanje se je izboljšalo. Ustnice, koža obraza, roke se posušijo. Analize so trikrat prešle v normo. Včasih skoči. Tablete so do sedaj zadovoljne. Zdravnik je rekel, da pije leto.

Mnenja o Aknekutan® na mestu

Ne bom veliko povedal o mojih izkušnjah pri pridobivanju akne-kutana. Za mene 22 let, vedno je prišlo do težave kože, pike so bile za mene večni problem, vendar nekako z njim ali te žile. V letih 19-20, sem bil posebej pršen: celoten obraz, je bil grozno kompleks. Poskušal sem skoraj vse gele, mazila, ljudska zdravila, čiščenje obraza itd. in podobno. Nič ni pomagalo. Prišlo je do stopnje obupa. Nekateri moji prijatelji so imeli tudi težave z obrazom, nekdo je bil shranjen s sprejemom nekaterih običajnih mazil (kar mi ni pomagalo). Eden od mojih prijateljev znebil drogo, ki jo naročili iz Nemčije (nekaj je žarnica, ki stane okoli 15 000 rub.), Ji je pomagal.Spustya leto je znebil mozoljev. Mislil sem tudi, da bom kupil to svetilko, nato pa se odločil, da grem v zdravnika najvišje kategorije, na zdravnika medu. znanosti. Prišla je na recepcijo in je imenovala ali predlagala potek zdravljenja s pripravo aknekutan. Ko sem opozoril na vse tablete, sem se odločil poskusiti. Zagotovila je, da ta droga pomaga vsem, toda že začnem piti na samem spodnjem obupu, ko vam običajna zdravila ne pomagajo. Pripravila me je na to drogo, dva meseca. Sedel sem na antibiotike, opravil sem teste. Potem je šla v glavno zdravilo. Obstajajo različni odmerki (8,16,24 mg.), Vitamini, zunanji geli za 7 mesecev. Rezultat sem začel opazovati že od 2 mesecev. zdravil, nato boljši in boljši, in sem mislil, hvala bogu, in ustaviti pitje zdravilo, razlogi (osebno, ne-zdravje), medtem ko je moj zdravnik je načrtoval, da me na to zdravilo leto. Tukaj že 4 mesece. ker ne pijem zdravil. Obraz kot ni slab, so se skočili pryshchiki in minili. Seveda so ostale jame, lise akne, lahko pa jih odstranimo z uporabo kemičnih lupino (sem povedal), vendar le v jeseni ali pozimi, je priporočljivo narediti ta postopek. Toda zadnji mesec pri meni se je začelo prikazovati akne, najprej 1,2,5,10. Raztrgam jih z vsemi vrstami gelov, ampak nekaj, kar mi ne mine, ampak vsak dan prhljaj več. Registriral sem se za čiščenje obraza in za sestanek z zdravnikom. Ne vem, kako se bo končal, vendar se mi zdi, da se problem dokončanja zdravila mirno vrne. Če se problem obrne in izgine s pomočjo mazil in čiščenja, bom o tem pisal. V tem času vidim le širjenje mozolja na obrazu.

Pogosto zastavljena vprašanja
vprašanja bolnikov

Predispozicijo za akne v ogromnem številu ljudi je genetsko programirana. Ko je akne do kršitve lojnic, ki so pod vplivom spolnega Mesta, raven slednjega v krvi večini bolnikov z aknami v normalnem območju. Pri bolnikih z aknami imajo visoko encimsko aktivnost lojnic (17β-hidroksisteroid-dehidrogenaze, β-hidroksisteroid-dehidrogenaze, 5α-reduktaze tipa I), ki pretvarja testosteron v bolj aktivni proti delovanju na lojnic dihidrotestosterona, lahko povečamo količino dihidrotestosteron - in testosterona receptorje ki vodi k prevelikim sebuma in posledično nastanek ogrcev.

Testosteron se proizvaja ne le v testisih mladih, pa tudi pri ženskah v majhnih količinah z jajčniki in nadledvične žleze. Zato, akne manifestacija včasih postane endokrinih bolezni, ki povzročajo prebitek normalne količine hormonov v krvi: sindrom policističnih jajčnikov, povečanje (hiperplazije) nadledvične skorje, tumorje in androgen.

maske za akne za nosečnice.

Akne na rokah od rame do kolena: vzroki in značilnosti terapije