Roakkutan pri vprašanjih in odgovorih

Trpim zaradi aken. Zdi se, da je čas za resne ukrepe, kot so roakutan ali akne. Kot sem razumel, je treba na tečaju pod nadzorom zdravnika. In tudi pred začetkom izvajanja testov. Povej mi, ali je mogoče v vašem centru?

Da, obravnavamo take primere.
Z veseljem vam bomo pomagali.

Acne je trpela zaradi izpuščaja, saj sem bil star 12 let. Zdaj do mene 25. Vse težave so zmanjšane na prekomerno aktivnost maščobnih žlez. Poskušal je obravnavati Roakkutanom. Ni rezultatov.

Povečano delo žlez lojnic lahko povzroči hormonsko neravnovesje. Ampak to je le ena od povezav v kompleksni verigi razvoja aken. Glede na stopnjo bolezni se priporočajo različna zdravila, tako znotraj kot zunaj zdravljenja. V prisotnosti endokrinih motenj so vaši glavni zdravniki ginekolog-endokrinolog in dermatolog.

Akne. Zdravnik je predpisal mezoterapevtske seje. Cocktail Colette, vključno z roakutanom v ampulah. Kako slabo je to in koliko seja potrebujete?

Ni tako škodljivo, da je lahko. Dejstvo je, da je to povsem neuporabno in ga ne potrebujete. Ni znanstvenih podatkov, niti ene študije, kar bi dokazalo učinkovitost mezoterapije, kaj šele njegovo uporabo pri aken. Osebno ne vem, kako to lahko naredi zdravnik. Verjetno, to ni dermatolog, in akne je treba zdraviti z dermatologom.
Roakkutan je aktivno zdravilo, vendar ga je treba predpisati strogo glede na indikacije, ni primeren za vsakogar in ne vedno. V obliki "koktajlov" je ni mogoče uporabiti.

Zdravljenje uspeha aken in trajnih rezultatov ni prineslo. Hormoni, ki jih ne želim zdraviti. Od otroštva sem redno prejemal tiroidijo. Zdravnik je predlagal, da se zdravi z zdravilom Roaccutane. Nekako se bojim, da jih bom zdravil, tk. povzroča številne neželene učinke. Kaj lahko rečeš o tem zdravilu? Ali je bil uporabljen v vaši praksi in kakšni so rezultati?

V našem centru se zdravimo Roakkutanom. To zdravilo vpliva na delovanje lojnic in po daljšem nanosu povzroči popolno zdravljenje ali stabilno remisijo. Predpisano in sprejeto je le pod nadzorom zdravnika in biokemičnim testom krvi. Indikacije so hude oblike aken.

Levo - koža ličnice pred zdravljenjem. Na desni - tretji mesec zdravljenja s sistemskim izotretinoinom (Roaccutane, Acnecutan in drugimi analogi). Odlično izboljšanje. Halit (vnetje ustnic, suha koža) je stranski učinek zdravila. Pacient ne upošteva priporočil za dodatno vlaženje ustnic.

Koliko zdravljenje aken stane za vašo metodo? Pojdem k dobremu dermatologu-kozmetologu, poskusil sem vse in hormoni so v redu z mano. Tretji mesec pijem tablete "Roaccutane", kot je učinek, mogoče pa obstajajo še druge metode zdravljenja? Prosim, da podrobnejše informacije o metodah.

Najprej morate pogledati in se pogovoriti z vami - potem se lahko pogovorite o načinih zdravljenja, ki vam bomo po našem mnenju v tem trenutku pokazali. Ne gre le, kako se zdraviti, temveč tudi, kako to storiti - izbiro shem, odmerke, trajanje, kombiniranje različnih metod. Če zaupate svojemu zdravniku, verjetno ne bi smeli iskati dodatnih "možnosti". Za zdravljenje je potrebno pod nadzorom enega strokovnjaka, da ne naredi napak.

Sin je včeraj začel zdraviti z Roakkutanom. Slišal sem, da je to resno zdravilo in ustvarja spremembe na ravni genov. Zelo se bojim nepopravljivih posledic od njega. Ogromna zahteva, prosim povej mi, kako nevarno je.

Zdravilo Roaccutane je namenjeno zdravljenju aken in njegov učinek je namenjen zmanjšanju izločanja lojnice in lajšanju vnetja v foliklu za dlake. Na genetski ravni se ne bo spremenila.

Imam akne, že dolgo časa motim, od šole pa bi se želel posvetovati v vaši kliniki, in začela so se naslednja vprašanja: kaj je svetovanje, ali je v njem vključena kakršna koli preiskava ali pa je le pogovor z zdravnikom? Ali je v vašem mestu mogoče opraviti predpisane postopke (maskiranje ali luščenje) in se obrniti k vam na posvetovanja? Ali uporabljate roakutan v zdravljenju na zahtevo bolnika?

Dermatološko posvetovanje vključuje preučevanje bolnika, preučevanje zgodovine bolezni, diagnosticiranje, razpravo o rezultatih testov, načrt za potreben pregled in zdravljenje. Zdravilo Roakkutan ne dajemo na zahtevo pacienta, vendar glede na klinične indikacije (ob upoštevanju resnosti aken in odsotnosti kontraindikacij). Piling in maske je mogoče storiti v vašem mestu.

Demodex + rozacea. Taka diagnoza je bila postavljena v TSNIQVI. Ponudili so zdravljenje z Roakkutanom. Ampak on ima le ogromen seznam možnih neželenih učinkov! In zelo resen. Po vašem mnenju je mogoče, da se otrok rodi s kakršnimi koli odstopanji, ne le ob jemanju zdravila, temveč tudi po dolgotrajnem zdravljenju? In, morda, lahko pomagate brez tega zdravila?

"Demodex" ni diagnoza in rozacea praviloma zelo redko potrebuje zdravljenje z zdravilom Roaccutane. Pripravljeni smo vam pomagati, začeti moramo s preučevanjem in pojasnitvijo diagnoze.

V roku 6 mesecev sem zdravljen z Roakkutanom v odmerku 40 mg 2 kapsul na dan. Trenutno imam držo: plitke brazgotine in pigmentne lise so plitke. Ali je njihovo popolno izginotje možno in kaj je potrebno za to?

Naš center je razvil poseben program za odpravo pojava po pojavu. V bistvu je ta problem rešen s pomočjo različnih kozmetičnih postopkov.

Neuspešno zdravljenje aken me je pripeljalo do kozmetologa, ki je pod nadzorom zdravnika svetoval, naj se zdravi z roakutanom. Na internetu je veliko različnih pregledov in samega zdravila precej nevarno. Ali uporabljate zdravljenje s to drogo in kakšni so rezultati? Zelo čakam na vaš odgovor, potrebno je, da najdem metodo ali pripravo zdravljenja, ki bo pomagala ali pomagal pri resni bolezni aken ali bolezni! Že utrujen je, da se zdravi in ​​veliko denarja "vetra"!

Da, center obravnava hude oblike aken s pomočjo Roaccutana. Ali je v vašem primeru potrebno, bo to mogoče povedati šele po anketi in zgodovini bolezni.

Akne izpuščaj na obrazu v hudi obliki od 18 let. Obstaja kronični gastritis in holecistitis. Imenovali ali predlagali zdravljenje "Roakkutan" (izotretinoin). Kaj je to zdravilo in ali obstaja kakšen neželen učinek?

Zdravilna ucinkovina roaakutana - izotretinoin je posebna aromatska oblika vitamina A. Ima neposreden vpliv na strukturo in delovanje lojnic. Drog je precej zapleten, z veliko kontraindikacij. Zdravljenje je obvezno pod nadzorom zdravnika.

Prosim vas, da mi svetujete o zdravilu Roaccutane! Imam težave z obrazom, vse je v subkutanem maščobnem tkivu, ki zori na vulgarne jegulje. Na televiziji sem slišal, da je edino sredstvo Roakkutana. Je kupil ali kupil, vendar se bojim, da ga uporabljam. Veliko neželenih učinkov! Prav tako vzamem druga zdravila kot nevromultivitis, mildronat, nise in druge. Imam močno radikulopatijo. Ali je mogoče kombinirati ta zdravila z zdravilom Roaccutane?

Roakkutan je retinoid za sistemsko zdravljenje aken. Uporablja se za hude oblike nodularno-cističnih aken; akne, ki niso podvržene prejšnjem zdravljenju, zlasti cistične in akobobne akne, zlasti na prtljažniku. Zdravila ni mogoče uporabiti sam.

V 11 letih se mi je pojavil ogenj. V starosti od 15 do 16 let je bilo že veliko gobavosti, ki niso dolgo potekale. Obravnavali so ga s pogovori, antibiotiki - neučinkovito. Potem sem šel v zasebno kliniko. Dražja dermatološka kozmetika ni imela velikega učinka. Samo tečaj Roakkutana je pomagal, a po njeni odpravi so se stare težave ponovno pojavile.

Zdi se mi, da mi nič ne bo pomagalo znebiti aken in prinese kožo v manj normalno stanje. Priporočeno sem, da naredim "Hemocode", ne vem, ali bo kaj dalo smiselno.

V večini primerov je glavni problem aken pri ženskah hormonske motnje. Prav tako je treba izključiti druge spremljevalne dejavnike. Anketo je treba opraviti.

Zakaj se akne v zadnjem času pojavljajo na eni strani obraza? Kako prenehati vnetje? Povečal sem testosteron, policistične jajčnike. Ginekolog je predpisala Janine. Pila sem seveda. Danes začenjam drugo, vendar še ni izboljšav. Odšlo je 6 kriznih semaforjev. Dermatolog, ki je predpisal Differin, gel Metrogil in Roakkutan (testi so pokazali, da ga lahko vzamem). Ampak lahko še vedno počakam na učinek Jeanine, ne da bi začel uporabljati roakkutan? Ali ga je treba vzeti?

Kot večina žensk, je vaš glavni izzivalec aken izpuščaj hormonske motnje. Janine ni hiperandrogenizem, ki popravlja drog. Poleg tega je treba zdravilo izbrati ob upoštevanju stopnje povečanja moških hormonov in aktivnosti 5-alfa-reduktaze. Če se stabilizirajo hormoni, se izpuščaji vztrajajo, lahko govorimo o uporabi roakkutana.

Problem je akna. Trpim jih že od 11. leta. In koža je prizadeta ne le na obrazu, ampak tudi na prsih, hrbtu in ramenih. Nič več ni poskušal zdraviti. Nič ni pomagalo. Je bil pri ginekologu-endokrinologu, je povedal ali rekel, da je zelo dobro, problem v drugih pomeni problem. Preveril črevesje, tudi tam je bilo vse normalno. In sedaj sem ponujen, da pijem drogo - Roakcutane. Toda samo se bojim ene stvari: kaj bo v prihodnosti pustil v telesu. Nisem še rodila, zato se zelo bojim za prihodnjo generacijo. Kaj mi lahko svetujete in mi poveš o tej drogi?

Roakkutan je retinoid za sistemsko zdravljenje aken. Uporablja se pri hudih oblikah aken, ki niso primerni za predhodno zdravljenje (zlasti cistične in konglobatne akne, zlasti na deblu).

Od zgoraj - brada pred začetkom zdravljenja, od spodaj - v tretjem mesecu dajanja sistemskega izotretinoina (tablete Roaccutane, Acnekutan in drugi analogi). Izražen pozitiven učinek, zdravljenje se nadaljuje.

1. Ali imate samo ženski zdravstveni center ali moški center?
2. Začel sem jemati zdravilo Roaccutane. Je antibiotik ali ne?
3. Ko sem prebral o tem zdravilu, sem se malo strah pred neželenimi učinki, ki sem jih pil samo 2 tablete. Lahko ustavim?

Sprejemamo tudi moške. Roakkutan ni antibiotik. Učinkovitost zdravila je odvisna od odmerka, ki se izračuna po posameznih podatkih glede na rezultate raziskave. To bo dalo želeni učinek in zmanjšalo verjetnost zapletov. Pristop k dermatologom.

Pri jemanju zdravila Roakkutan je intenzivnost poslabšanja odvisna od odmerka? Torej, če pijete velike odmerke, potem bo hitreje zaostrovati?

Nemogoče je jemati roakcutan neodvisno. Odmerek jemal zdravnik šele po pregledu, trajanje zdravljenja pa je odvisno od številnih dejavnikov.

Vzamem Roaccutane, po kakšnem času po koncu tečaja lahko naredim lasersko obnavljanje obraza?

Med zdravljenjem lahko izvajamo laserske luščine in melje ne prej kot 4 mesece po prekinitvi zdravljenja.

Pri sinu, 25 let, je cistična oblika akne. Stalno vneto obraz. Accutane ne bi želel. Ali obravnavate take resne oblike in koliko uspešno?

Specialisti našega centra imajo izkušnje pri zdravljenju katere koli oblike aken. Z veseljem vam bomo pomagali.

Ali je smiselno uporabljati roakkutan med aknami v adolescenci (27 let)? Analiza hormonov je pokazala nekoliko povišano vsebnost kortizona, ostali indeksi pa so normalni.

Naredite to odločitev in odločitev lahko le zdravnik, ki vas pozna osebno. Starost nima nič s tem. Nikoli ne smete vzeti tega zdravila sami. Kateri kazalci so "normalni" in kaj drugega je treba raziskati - verjetno tudi vi ne morete vedeti zase in v odsotnosti to prav tako ni mogoče določiti.

Po nasvetu kozmetologa sem kupil Roaccutane. Imam srednje akne, večinoma na obrazu in vratu. Pri moji teži 58 kg, telesni višini 175 - ne vem, od česa je odvisen odmerek pripravka. Povejte mi, prosim, koliko tableta na dan običajno predpiše bolnikom s podobnimi značilnostmi?

To zdravilo je treba jemati šele po pregledu in pod nadzorom dermatologa. Odmerek in trajanje uporabe določi tudi specialist.

Ali lahko vzamem Roaccutane pri starosti 14 let?

V vaši starosti zdravljenje aken uspešno izvaja zunanja terapija.

Subkutani stožci in majhne jegulje, močna vsebnost maščobe v koži, v nekaterih obdobjih se vse vname in se poslabša. Menil sem / imenoval roakkutan po 40 mg dnevno. Pijem 1 mesec (predvidoma 4 mesece). Suha sluznica in koža nista zelo zaskrbljujoča. Vdihavanje in vnetje sta bila v drugem tednu zdravljenja. Koža se ne prenaša. Moje vprašanje je o poslabšanju, kaj se bo zgodilo po recepciji? Ali bo še vedno še poslabšanje?

Poslabšanje v drugem tednu jemanja zdravila Roakkutan je takšno, kot bi moralo biti. Poslabšanje ne sme biti več. Po tečaju Roakcutane je treba postopoma izboljšati kožni proces.

Roakkutan ni hormonska droga? To ne bo vplivalo na hormonsko ozadje na splošno?

Roakkutan je retinoid, ne vpliva na hormonsko ozadje.

Pozdravljeni, že tri leta se borim proti aknami, opažam pri številnih zdravnikih, ki predpisujejo različne tretmaje. Na žalost nič ni pomagalo ali pomagalo, da mi je novi dermatolog imenoval za 16 mg anknekutana na dan, pijem tretji mesec, pri meni le poslabšanje. Obstajajo notranji globoki mozolji na obrazu in črne glave na bradi, pomoč pri nasvetih, ne vem, še naprej prenehati jemati? V zelo težkem psihološkem stanju.

Če želite preklicati priprave, ni potrebno, svetujemo, da se pridružite postopkom Isolaz, zelo dobro pomagajo ali pomagajo pri vnetni obliki akne.

Ob Roaccutane 4 mesece, preden je bolezen utrpel hude ugreyvoy so mozolji samo na obrazu, na druge dele telesa ni imela akne in zdaj akne ne pojavljajo že 2,5 meseca. Ostala je samo poroka. Vprašanja:

1. Ali se lahko sončenje v mojem primeru v solarijju? Če ne, kar je škodljivo - splošno zadeli žarki po celem telesu, ali neposredno na prizadetem akne dela (v mojem primeru po osebi)? Bom lahko sončenje v solariju, če sem oseba nositi klobuk, ne zamudite škodljive žarke, in vse ostalo v telesu je tan?

2. Ali je mogoče sončenje na odprtem soncu (leži na plaži) z zaščitno kremo z visokim faktorjem SPF?

3. Če ne morete sončenje za akne, je kategorično prepoved ali več priporočljivo - kot "strojenje ni zaželeno, vendar pa lahko v okviru možnega"? Katere negativne posledice lahko obstajajo?

Sonce ni prikazano zaradi prisotnosti aken kot take, kljub odsotnosti izpuščaja v tem trenutku. Plus, vzameš Roaccutane. Drog, ki je fotosenzibilizator, lahko spodbudi videz pigmentacije na koži.

Pozdravljeni, moja hči je 17 let. Akne, stare od 12 let, je resnost huda. Vse možne metode lokalno zdravljenje so bile izvedene (predpisal zdravnik), po katerem je bila sprejeta odločitev o zdravljenju Roaccutane. Roaccutane obraz popolnoma očiščeno, terapevtski odmerek je bil popolnoma poklical, vendar pa šest mesecev kasneje je bilo vse nazaj, njegov obraz prekrit s črnimi pikami, in nato vname gnojnim akne. Zdravnik je določil drugi tečaj Roakkutana. Med sprejemom, se je obraz spet očiščena, je imel popoln pogled, ampak po jemanju vseh nazaj, z naraščajočo silo. V kakšnem razlogu je lahko? Koliko tečajev v roakutanu lahko vzamem?

Priporočamo, da opravite polni hormonski pregled z ginekologom-endokrinologom in endokrinologom.

Že približno dve leti trpim zaradi aken na obrazu. Zadnje leto je problem postal zelo akuten. Zdaj je zelo neprijetno. Poskušal sem vse, kar se zdi za zdravljenje aken, differin, kuriazin, mazilo cinka, drugih drog oprane kozmetiko Vichy in La Roche predstavljajo zamazan Klirasilom zdaj poletno pijačo Naksodzhin tablete, nato pa lakto filtrum, zamazan izotreksinom in metrogilom, podpisan v lepotnem salonu Čiščenje obraza, čeprav le enkrat. Kako, da je v mojem primeru, če lahko storim kaj za pomoč, ali opraviti obraza olupke, ali še vedno nekako zdraviti interno. Koliko stane svetovanje v vaši kliniki?

Ko ima koža vnetne elemente, ne priporočamo trdih manipulacij v obliki čiščenja, luščenja itd., Ker morebitno poslabšanje procesa.
Svetujemo vam, da opravite pregled, da ugotovite vzrok za izpuščaj in nato izbirate zdravljenje.

Roaccutane je vzela 10 mesecev. V navodilu za uporabo zdravila je predpisano, da se otrokovo zasnovo lahko načrtuje ne prej kot en mesec po koncu sprejema. Vendar pa je zdravnik, od katerega sem opazil, rekel, da je treba odmora vsaj 6 mesecev. Prosim vas, da pojasni, ali obstaja dovolj časa za 3-mesečni odmor med koncem roakkutana in zasnovo? Ali se droga izloča iz telesa v 3 mesecih?

Drog je popolnoma odstranjen iz telesa v dveh tednih.

Rakutan je videl 6 mesecev, po približno istem času je prišlo do ponovitve bolezni. Šele pred kratkim je končal isti tečaj - drugi že. Zakaj čakati? Ali je mogoče spet ponoviti?

Vse je odvisno od raziskave, ki ste jo vzeli, da bi ugotovili vzroke za akne in prisotnost zunanjega dermatološkega zdravljenja.

Sin želi prenehati jemati Acnecutanum. Ali je to mogoče storiti takoj ali pa se postopoma vzame?

Zdravljenje aken z zdravilom Roaccutane se opravi le pod nadzorom zdravnika in biokemičnim testom krvi. "Nič" zdravljenja ni ravno prava stvar. Pacient ne sme same odločiti!

Pozdravljeni, Pri mojem sinu 18 let je resna faza na obrazu zdravnik določil ali predlagal roakkutan, ki ga sprejemamo 3 mesece. Rezultat še ni na voljo. Ali lahko fotopneumoterapijo?

Roakkutan se lahko znebi najbolj problematičnih aken in aken, vendar je cena...

Roakkutan je zdravilo, ki se uporablja pri srednjih in hudih aknicah ter lahko pomaga pri najbolj brezupnih težavah s kožo. Roakkutan se uporablja, če nič ne pomaga.

Toda kljub visokim izkoristkom, Roaccutane ima številne pomanjkljivosti, med katerimi so glavni: veliko število kontraindikacij, zelo hude stranske učinke, slabšanje po odpovedi sprejem in visoke toksičnosti. Tehtajte prednosti in slabosti tega članka.

Ukrep roakkutana ali kot zdravilo lahko pomaga pri aken

Glavna zdravilna učinkovina je izotretinoin, ki je del skupine sistemskih retinoidov. Roakkutan deluje na koži, kot sledi:

 • Pomaga zmanjšati lojnice žlez, preprečiti izločanje sebuma, zmanjšati migracijo bakterij v kanalih.
 • Razpraševanje roženice stratuma. Tako lojalna skrivnost zanke svobodno in ne zamaši pore, kar preprečuje nastanek aken.
 • Ima protivnetno in bakteriostatično delovanje. Roakkutan spodbuja odstranjevanje vnetja in preprečuje nadaljnjo razmnoževanje bakterij in mikrobov.
 • Obnavlja normalen proces rasti in delitve celic (regeneracija). Roakkutan preprečuje nastanek madežev, brazgotin in sledi po akni.

Ampak, kljub vsem pozitivnim vidikom zdravila, Roaccutana ne moremo imenovati za zdravljenje aken, saj ima tri pomembne pomanjkljivosti:

 • Ogromno število kontraindikacij in neželenih učinkov. Seznam je resnično impresiven (glej spodaj).
 • Po prekinitvi zdravljenja obstaja velika verjetnost znatnega poslabšanja. Nekateri so še slabši kot pred sprejemom.
 • Huda toksičnost zdravila in resnost neželenih učinkov. Zlasti pod vplivom pade jetra.

Mini-navodila ali pravila za uporabo Roakkutana

Moram reči - nikoli v življenju ne uporabljajo Roaccutane (in podobne droge) brez dovoljenja svojega zdravnika in pravilno zdravniški pregled, sicer lahko povzroči ogromno in celo nepopravljivo škodo za zdravje in videz.

Sistemski retinoidi so zelo resna skupina zdravil. Ne morejo biti imenovani "z vidika", prijava pa mora biti utemeljena in stehtana.

Preden določite zdravilo Roakkutan, morate dati vse ustrezne teste, vam mora zdravnik povedati o vseh "pasti" in se prepričajte, da zdravilo ni kontraindicirano za vas. Zato, če vam zdravnik ni preizkusil in takoj predpisal zdravilo Roaccutane "z očmi" - pobegnil od takšnega zdravnika.

Roakkutan ni predpisan za blage akne!

Vzemite Roaccutane 1-2 krat na dan, medtem ko jeste. Zdravljenje aken z Roakkutanom se začne na 0,5 mg / kg na dan.

Pri hudih oblikah aken se lahko odmerek poveča na 2,0 mg / kg na dan. Skupno boste morda potrebovali 120-150 mg / kg zdravila v trajanju 16-24 tednov. Pri ponovitvi se potek zdravljenja ponovi po dveh mesecih.

Pri hudi ledvični odpovedi se zdravljenje začne z 0,1 mg / dan, postopoma se povečuje na 1 mg / kg na dan.

Bo roututan pomagal pri rozacei?

Uporaba roakutana v rozacei ima lahko dober terapevtski učinek, odvisno od stopnje, klinične slike in trajanja bolezni.

Vendar se morate vedno posvetovati s svojim zdravnikom in se ne poskušajte zdraviti z zdravilom.

Kontraindikacije in neželeni učinki

Kot sem že povedal, ima zdravilo Roaccutane dolg seznam kontraindikacij in zelo resnih neželenih učinkov. Zato dvakrat premislite, preden se odločite za to zdravilo.

 • Vsekakor je prepovedana uporaba drog nosečnice. Mimogrede, zdravnik je dolžan prejeti negativen rezultat preskusa nosečnosti, med zdravljenjem z zdravilom Roaccutane pa je treba vzeti hormonske kontraceptive.
 • Dojenje.
 • Individualna nestrpnost do droge.
 • Jetrna okvara.
 • Hipervitaminoza A.
 • Hiperlipidemija.

Acnekutan (podobno kot njegov analog - Roakkutan) ima resne neželene učinke, ki se kažejo v:

 1. Povečana občutljivost kože na ultravijolično svetlobo.
 2. Motnje prebavnega sistema.
 3. Suhe ustnice in kožo.
 4. Boleče občutke v sklepih s fizičnim naporom.
 5. Depresija in živčne motnje.
 6. Po odhodu se lahko pojavi ponovitev in znatno poslabšanje kože.
 7. V primeru prevelikega odmerjanja, slabosti, bruhanja, glavobolov, dremavosti, šibkosti. Zato natančno in natančno upoštevajte odmerek.

Mimogrede, tukaj lahko najdete najbolj natančne in popolne informacije o uporabi roakutana, shranjevanju in neželenih učinkih.

Povprečna cena Roakkutana

Cena zdravila Roaccutane je precej visoka in je odvisna od odmerka. Nakup paketa Roakkutan iz 30 kapsul, ki ga lahko za 1300-2900 rubljev.

Povprečna cena zdravila:

 • Roakkutan, 10 mg - 1500 rubljev
 • Roakkutan, 20 mg - 2.600 rubljev

Kateri je boljši: Accecutane ali Roaccutane?

Najbolj priljubljen analog Roakkutana danes je Acnekutan. Primerjamo, katera droga bo najboljša glede na razmerje med ceno in kakovostjo.

Obe zdravili - kot Aknekutan in Roaccutane vsebujejo izotretinoin regulacijski delovanje žlez lojnic, zmanjšanje njihove velikosti in ima antibakterijsko in protivnetnim učinkom.

Mimogrede, na drogu iz aknekutanskih mozoljavcev je bil napisan obsežen člen. In čeprav sta zdravila podobna, vendar poleg spodaj navedenih razlik, obstajajo tudi drugi odtenki, ki upravičujejo uporabo zdravila Acnecutane, ne pa tudi roakutana. Zelo priporočam, da se seznanite z naslednjim člankom.

 • V zdravilu Acnekutane je 20% manj izotretinoina, vendar je še 2 dodatna sestavina, zato je izotretinoin bolj biološko razpoložljiv in ga je mogoče enostavno prebaviti brez hrane.
 • Roakkutan je dvakrat težek kot prebavni trakt, v primerjavi z zdravilom Acnecutane, ker vsebuje dvakrat več neaktivnega izotretinoina.
 • Acnekutan stane 40% cenejši.

Kot vidite, gre za prednostne naloge. Ja, roakkutan je močnejši, vendar ima več neželenih učinkov in cena je za 40% višja.

Roakkutan: pregled zdravila

Zaradi dolgotrajne uporabe, ponovitve po umiku drog, pojav resnih neželenih učinkov in visokih stroškov, povratne informacije o rezultatih zdravljenja aken Roaccutane je zelo sporna, ampak za nekatere je to - reševanje slame, ki je pomagala pri reševanju resnih težav s kožo. Prav tako vam priporočam, da v komentarjih preberete ocene drugih oseb, dobro, pustite povratne informacije o tem orodju!

Zdravilo za akne "Roaccutane": pregledi, fotografije pred in po, indikacije, navodila za uporabo

Skoraj vsak najstnik se sooča s problemom pojavljanja aken, aken in brazgotin iz njih, ki ostanejo v življenju. Obstaja veliko načinov za odpravo tega problema, od uporabe posebnih kreme in mazil in konča z bolečimi transfuzijami krvi. Pri večini ljudi se akne pojavijo po adolescenci, vendar nekateri preganijo skozi vse življenje, kar povzroča veliko težav, ki segajo od fizičnih nepravilnosti do čustvenih okvar. Ko so vse metode že preizkušene, lahko časovno preverjen pripravek Roaccutane, fotografije, ki so pred in po tem, ki jih vidite v tem članku, lahko rešijo. Veliko povratnih informacij uporabnikov, ki smo jih zbrali in analizirali, kažejo neverjetno učinkovitost tega pravnega sredstva. Vendar pa morate biti pripravljeni na vse vrste neželenih učinkov. Zato je treba zdravilo uporabiti le po nasvetu zdravnika, pa tudi pod njegovim stalnim nadzorom.

Po mnenju dermatologov akne po "Roaccutane" izginejo brez sledi, vendar le pod pogojem, da se upoštevajo pravilni odmerki in brez kontraindikacij. Če želite doseči dobre rezultate, se ne sami zdraviti.

"Roakcutane" iz aken Kaj je to?

Ta zdravilo je zelo učinkovito za zdravljenje aken in aken. Ima obliko kapsul rdečkastega senca. Glavna sestavina tega zdravila je izotretinoin v odmerku 10 ali 20 mg. Tudi v sestavi je mogoče najti sojino olje, želatino, škrob, glicerol, čebelji vosek, pa tudi barvila za hrano.

Upoštevajte, da je "roakkutan" iz aken predpisan le za zdravljenje aken hudih oblik, ki se ne uporabljajo za druge metode zdravljenja.

Načelo delovanja drog

"Roakkutan" (pregledi, fotografije pred in po tem, kar vidite v tem članku) je zelo priljubljen pri dermatologih. Uporaba zdravila daje neverjetne rezultate, za katere je tako cenjena. Čudno je, da to zveni, vendar znanstveniki z absolutno gotovostjo ne morejo reči, kako to zdravilo deluje.

Izotretinoin, ki je glavna sestavina zdravila, ima tak učinek na človeško telo:

- naredi lojnice manj aktivne, zato koža ne postane tako mastna;

- ima izrazit protivnetni učinek;

- v kratkem času zmanjša premer vnetne kože.

Vzroki za akne

Človeška koža je prekrita z epitelnim tkivom, ki se nenehno zmečkamo in obnavljamo. Zelo pogosto so kanali žlez zamašeni z sebumom in keratinom, kar vodi k nastanku komedonov ali aken. Postopoma se bodo vanj vključili vnetni procesi, koža pa bo pokrita z velikim številom velikih vnetnih aken.

Kot veste, maščoba, ki jo izloča koža - to je odlično okolje, v katerem raste in razmnoži različne bakterije. So vir vnetja in drugih kožnih težav.

Zdravilo Roaccutane (pregledi, fotografije pred in po predstavljeni v tem pregledu) je odlična rešitev za težavo kožo. Izvajanje različnih dermatoloških študij potrjuje učinkovitost tega zdravila. Z redno uporabo bo to zdravilo obnovilo epitelno tkivo, zmanjšalo količino proizvedenega sebuma in s tem zmanjšalo število bakterij na površini kože. Vsak dan bo dermis postal bolj čist.

Farmakokinetične lastnosti

"Roakcutane" (pregledi, fotografije pred in po potrditvi učinkovitosti zdravila) vsebuje izotretinoin, ki se absorbira v krv v prebavilih. V tem primeru se njegova največja koncentracija lahko odkrije v krvi v dveh do štirih urah po nanosu. Zdravniki priporočajo uporabo zdravila po jedi, saj to zelo dobro poveča biološko uporabnost komponent.

Od telesa se zdravilo izloči z urinom in iztrebki po 20 do 30 urah po nanosu.

Pravilno odmerjanje

Če se odločite za začetek jemanja zdravila Roaccutane, odmerek določi vaš zdravnik. Glede na preglede zdravnikov in bolnikov je treba to zdravilo jemati peroralno enkrat ali dvakrat na dan, odvisno od resnosti stanja kože. V tem primeru lahko nadomestitev dinamike zdravljenja in ugotavljanje negativnih posledic lahko temeljita na začetnem stanju pacienta in na odmerku, ki ga predpisuje zdravnik. V tem primeru lahko vsak pristojni zdravnik reče, da morate začeti zdravljenje z najmanjšim odmerkom in na podlagi pridobljenih rezultatov načrtovati nadaljnje zdravljenje. Hkrati mora biti povprečna količina aktivne snovi na dan približno 0,5 mg zdravila na 1 kg teže. Pri zelo hudih oblikah vnetja kože je treba odmerek povečati na dva miligrama. Ampak spet morate to narediti postopoma.

Običajno obdobje zdravljenja traja približno 16-24 tednov, za katere lahko vidite neverjetne rezultate. Izpuščaj in vnetje akna popolnoma izginejo in ne puščajo brazgotin. Če pa se bolnik ne počuti v predpisanem odmerku, ga je treba zmanjšati, da bi se izognili negativnim posledicam.

Glede na preglede je eden od načinov zdravljenja z Roakkutanom dovolj, da se popolnoma znebimo aken. Če pa je nujna potreba, se lahko ponovi. V tem primeru je treba odmerek in trajanje zdravljenja ohraniti enako.

Ali obstaja možnost prevelikega odmerjanja?

Pripravek "Roaccutane" se priporoča za uporabo šele po posvetovanju z zdravnikom, ki se je udeležil. Če sledite pravilnemu odmerku, potem ne sme biti nobenih posledic. Če pa zaužijete veliko količino tega zdravila, lahko opazite simptome hipervitaminoze vitamina A. Če želite odpraviti ta neželeni učinek, je nujno, da takoj izperite želodec.

Medsebojno delovanje z drugimi zdravili

Pred začetkom uporabe zdravila "Roaccutane", katere navodilo je podano v tem članku, morate upoštevati nekatera priporočila o medsebojnem delovanju te droge z drugimi zdravili.

Med jemanjem zdravila Roaccutane ne zlorabljajte vitamina A, ker lahko to privede do hipervitaminoze.

Zdravila ne morete kombinirati z tetraciklinom in izotretinoinom, saj lahko to povzroči močno povečanje intrakranialnega tlaka.

Zdravniki priporočajo, da upoštevate dejstvo, da med zdravljenjem zmanjša učinkovitost progesterona, zato je treba uporabljati kontracepcijske sredstva, ki lahko zvišajo raven tega hormona.

Upoštevajte, da je uporaba "Roakkutana" v povezavi z eskfoliantami ali keratolitičnimi zdravili preobremenjena s stanjem kože. Postane zelo občutljivo, na njem se pojavlja veliko draženja.

Ali je mogoče zdravilo uporabiti med nosečnostjo?

Če se odločite za zdravljenje z zdravilom Roaccutane, so kontraindikacije prva točka, na kateri morate paziti na bodoče bolnike.

Seveda, pozitivni pregledi zdravila navdihujejo veliko žensk za zdravljenje. Vendar pa mora vsaka punca vedeti: to zdravilo je v nosečnosti popolnoma kontraindicirano.

Glavna zdravilna učinkovina tablet je izotretinoin, ki ima na telo teratogeni učinek. Tudi najkrajše zdravljenje z minimalnimi odmerki lahko povzroči zelo resna odstopanja pri razvoju prihodnjega otroka.

Pomembna priporočila za ženske

Zdravljenje "Roakcutan" ne morejo opraviti vse ženske. Preden začnete postopek, preglejte ta priporočila:

- je zaželeno, da se zdravilo uporablja le za osebe z najhujšo obliko izpuščaja, ki ni mogoče uporabiti za druge metode zdravljenja;

- v nobenem primeru ne smete narediti samozdravljenja, zdravnik naj določi odmerek in ne bi smel kršiti njegovih priporočil;

- žensko je treba obveščati o nevarnostih uporabe tablet v času nosečnosti med zdravljenjem, o tem takoj obvestiti zdravnika, zdravljenje pa je treba prekiniti;

- to zdravilo proti aknam je sposobno zmanjšati učinek oralnih kontraceptivov ali jih celo onemogočiti;

- ženska naj posluša priporočila zdravnika ne samo glede pravilnega odmerka, ampak tudi o življenjskem stilu med zdravljenjem;

- vsaka deklica se mora z vsemi odgovornostmi približati zdravju svojega prihodnjega otroka, zato se zdravilo lahko uporablja samo v kombinaciji z dvema ravneh kontracepcije: ustno in oviro;

- pred začetnim obiskom dermatologa morate poskrbeti, da ni nosečnosti, za to morate opraviti test, poleg tega pa je treba to opraviti vsak mesec, pa tudi v nekaj tednih po koncu zdravljenja;

- vsaka ženska naj enkrat obišče zdravnika enkrat mesečno in spremlja njihovo zdravje.

Ta priporočila so pomembna ne samo za prvi tečaj zdravljenja, temveč tudi za vsakega nadaljnjega (kako jemati zdravilo Roaccutane, lahko preberete v tem članku). Zelo pomembno je opazovati pravilno kontracepcijo med uporabo te droge pred aknami, saj je po mnenju zdravnikov posledice lahko zelo žalostno ne le za žensko, ampak tudi za nerojenega otroka.

Cena tablet

Zdravilo Roaccutane, katerega cena je dovolj visoka, ima številne prednosti pred drugimi zdravili, saj je zelo učinkovita pri zdravljenju aken. Tablete lahko kupite v skoraj vseh lekarnah. Izdelek je v pakiranjih po 30, 50, 100 ali 200 tablet. Zdravilo Roaccutane, katerega cena se začne z dvema tisočoma za majhno embalažo, ni majhna, zato je donosnejše kupiti dvesto tablet hkrati, še posebej, če računate na daljše obdobje zdravljenja.

Pravila za nadzor odsotnosti nosečnosti

Bodite pozorni na to, da je treba preskus nosečnosti opraviti v prvih treh dneh menstrualnega cikla.

Pred začetkom zdravljenja mora vsak bolnik jemati kontracepcijo. To storite vnaprej (približno mesec dni). Prav tako je treba opraviti testiranje na dan zdravniškega obiska in rezultate dokumentirati.

Tablete proti aknami "Roaccutane", učinek zdravljenja, ki se zdi neverjetno, vendar imajo številne funkcije za uporabo žensk. Vsako dekle naj obišče zdravnika vsakih osemindvajset dni od začetka zdravljenja. Hkrati je uporaba tablet točno en mesec. Če je potrebno, se po tem obdobju lahko podaljša potek uporabe kapsul proti aknam (pod pogojem, da bolnikovo stanje ne poslabša).

Uporaba sredstev pri moških

"Roakkutan" - kapsule, ki so odlične za ljudi, ki imajo močnejši spol. Med uporabo tega zdravila imajo moški zelo majhno možnost rojevanja nezdravega otroka, saj je njegova koncentracija v semenski tekočini dovolj majhna. Vendar pa je uporaba zdravil, pa tudi žensk, zelo previdna.

Značilnosti načrtovanja nosečnosti po uporabi drog

Tablete "Roaccutane", katere sestavo je navedeno v tem članku, je treba previdno paziti na ljudi šibkejšega spola. In morebitno nosečnost je treba obravnavati z resnostjo.

Načrtovanje otrokovega spočetja je mogoče začeti vsaj en mesec po koncu zdravljenja. Zato je treba predati vse možne analize in preveriti stopnjo zdravja.

Vendar, če je nosečnost je neugoden čas, vsaka ženska mora resno zavedati, da so lahko zdravju bodočega otroka v nevarnosti, saj je zdravilo del izotretinoina. "Roakkutan" lahko povzroči prenehanje nosečnosti.

Prosimo, upoštevajte, da ženske v oskrbi nikakor ne morejo jemati zdravila, ker lahko aktivne snovi prodrejo v materino mleko.

Obstoječi neželeni učinki

Glede na preglede zdravnikov in bolnikov uporaba teh tablet proti aknam lahko povzroči številne negativne učinke in učinke. Pred uporabo sredstev jih obvezno preberite, da se zaščitite pred morebitnimi negativnimi pojavi.

Seznam neželenih učinkov:

- glavobol, izguba zavesti, zmanjšan apetit, povečan intrakranialni pritisk in vse vrste manifestacij depresije;

- znatno zmanjšanje ravni vida ter pojav različnih bolezni vizualnega sistema;

- pojav bolezni v prebavnem traktu;

- bolezni obtočilnega sistema (zlasti anemija, levkopenija in znatne spremembe ravni trombocitov);

- stalne bolečine v sklepih in mišicah ter artritis in hiperostozo;

- pojav prekomernega potenja, alergijske reakcije, fotoalergijske in povečane ravni pigmentacije kože;

- koža in sluznice postanejo zelo suhi;

- povečana možnost okužbe s streptokoknimi okužbami;

- epidermalna toksična nekroliza.

Kdo ne sme uporabljati zdravila

"Roakkutan", katerih analogi so navedeni v tem članku, se šteje za zelo učinkovito zdravilo proti akni. Vendar pa ga uporabljajte zelo previdno.

Upoštevajte te kontraindikacije pri uporabi teh tablet:

- nosečnice in doječe ženske;

- prekomerna vsebnost vitamina A v telesu;

- hiperlipidemija izrazite stopnje;

- hkratna uporaba tetraciklinskih zdravil;

- Zdravila za ledvično in jetrno insuficienco ne smete uporabljati;

- če je bolnik opazil preobčutljivost za vsaj eno sestavino zdravila;

- osebe, mlajše od dvanajst let, ne morejo uporabljati.

S posebnim zdravljenjem se kapsule lahko predpišejo za zdravljenje hudih oblik izpuščaja pri ljudeh, ki so debeli, alkoholni, depresivni in tudi slabi metabolizem.

Pomembna priporočila za uporabo med zdravljenjem

"Roakcutane" (krema, mazilo, tablete, ki jih lahko kupite v skoraj vseh lekarnah) ima dovolj močan učinek na človeško telo. Zato menite, da nekaj pomembnih nasvetov za zdravljenje ni le učinkovito, ampak tudi varno.

Komponenta izotretinoin, ki je del zdravila, se aktivno kopiči v jetrih, kar pomaga hitro in učinkovito očistiti kožo aken in aken. In tudi po končanem zdravljenju, droga ne zapusti vaše jeter, kar pripomore k utrjevanju rezultatov.

Upoštevajte, da to zdravilo proti aknamu zelo osuši kožo, zato vedno uporabljajte vlažilne balzami, kreme in losjone. Če tega ne storite, obstaja nevarnost, da bo vaša koža videti kot raztrgan drobci.

Zdravniki ne priporočajo zdravljenja poleti. Med nanašanjem tablet, koža postane zelo občutljiva na sončno svetlobo, zato poskušajte, da ne boste dolgo padli pod žgočo sonce in ne boste obiskali solarija. In tudi vsakič, ko gre ven, uporabite visoko kakovostno zaščitno smetano.

Zdravniki bodite pozorni pri bolnikih, ki so med zdravljenjem teh jetrnih tablet v nevarnosti, zato je priporočljivo, da se izvajajo podporne postopke, kot tudi, da zavrne uporabo alkohola, mastne in ocvrte hrane. Poskusite ne kaditi in jesti samo naravno testirano hrano.

Zavrzi depilacijo, ali to naredite zelo previdno. Ne priporočamo, da poškodujete kožo, ker je že zelo suha in občutljiva.

Če ste se uporablja za nošenje leč, med sprejemom "Rokkutan" moraš iti za točke, kot sluznicah oči postanejo suhi veliko, zato bo nosijo leče zelo neprijetno.

Izotretinoin, ki je del te droge je lahko ublažijo sklepe in mišice, zato je med zdravljenjem zelo priporočljivo, da se popolnoma opustiti šport, saj obstaja velika nevarnost poškodb kot zlom ali zvin.

Analogi

Pripravek "Roaccutane", katerih analitiki so po potrebi navedeni spodaj, se lahko nadomesti z drugimi podobnimi zdravili. Vendar se pred izvajanjem tega postopka posvetujte z dermatologom.

Najprej pozorni na tako priljubljene analoge:

"Aknekutan": ima isto zdravilno učinkovino - izotretinoin. Učinkovito in hitro odstranjuje akne in akne in izboljša splošno stanje kože. Vendar pa je dražje kot katera koli druga sredstva, ki imajo ta učinek.

"Sotret": z lahkoto lahko zamenja tablete "Roaccutane", medtem ko je veliko ceneje od svojih kolegov, vključno z drogo, ki jo razmišljamo. Vendar pa je med njeno uporabo pri bolnikih pogosto opazovala prekomerno suho kožo.

Mnenja

Glede na preglede zdravnikov in bolnikov, akne tablete "Roaccutane" so res zelo učinkovito sredstvo, ki daje presenetljivo hitre rezultate. Vendar pa je treba upoštevati, da lahko to prikrije ogromno pomanjkljivosti. V nobenem primeru ne smete uporabljati zdravila za nosečnice in dojenčke. Bolniki, ki so si prizadevali za začetek zdravljenja, so opazili odlične rezultate, vendar so morali pogosto opraviti še en tečaj za določitev učinka. Toda vsi pregledi so soglasni v enem: če sledite priporočilom zdravnika in nadzirate svoje zdravje, lahko dosežete odlične rezultate.

Ne pozabite, da so tablete "Roaccutane" namenjene zdravljenju hudih aken, zato jih obravnavajte kot skrajni primer zdravljenja. Morda z normalizacijo prehranjevanja in začetkom pravilnega načina življenja lahko preprosto rešite težave s kožo. V vsakem primeru se ne posvetujte z zdravnikom in se posvetujte z zdravnikom. In potem boste opazili, da je vaša koža postala čista, akne in mozolji pa so izginili brez sledi.

MEDUZASTIK

Roakkutan: zdravljenje črnih glav z nevarnostjo za življenje

Kaj je bolj pomembno za vas: koža brez aken, vaše zdravje in celo življenje? Zdi se, da je odgovor očiten. Toda milijoni ljudi po vsem svetu so izbrali čisto kožo Roakkutan, in jih pljuvati, kaj bo s svojim zdravjem.

Pojavil se je že pred tridesetimi leti, "Roakkutan" še vedno razbija krhke misli. Mehanizem njenega delovanja ni popolnoma razumljen, čeprav je znano, da je zdravilna učinkovina teh tablet izotretinoin, derivat vitamina A, normalizira delovanje lojnic.

"Roakkutan" je predpisan v zelo hudih primerih nezanesljivega zdravljenja aken. Pred imenovanjem bo zdravnik dolžan poslati celoten pregled. Posebno pozornost je treba posvetiti stanju ledvic in jeter, kot v primeru, da bo "Roaccutane" dokončno "dobil". Če vam zdravnik, ki vam daje recept, ne opravi nobenega pregleda, ga vprašajte: ali je zdravnik pred vami ali parazit?

Nedvomno je zdravilo Roaccutane učinkovito, res pomaga z motnjami aken. Ampak! Na tej točki se njegova ploskost konča in začne se skromno štetje možnih neželenih učinkov.

Splošno:

razne alergijske reakcije, vročinski utripa, preobčutljivost, anafilaktične reakcije, oteklina, utrujenost, povečane bezgavke, nespečnost, izguba teže.

koža in lase:

akne fulminans, pemfigus, alopecija (včasih neozdravljive), modrice, heilitis, suha koža, slizhistoy usta in nos, suha usta, nosne krvavitve, eritem, kožne razpoke, oslabljeno telo distribucija las, hirzutizem, hiperpigmentacija, in hipopigmentacija, okužbe ( vključno s herpesom), degeneracija nohtov ploščo, zanohtnico, luščenje dlani in podplatov, photoallergic reakcije, srbenje, piogeni granulom, izpuščaji (vključno seboreja obraza in ekcem), Stevens-Johnsonov sindrom, preobčutljivost za svetlobo, znojenje, strupenim český epidermalna nekroliza, urtikarija, vaskulitis (vključno Wegenerjeve granulomatoze), nenormalno celjenje ran.

psyche:

samomorilne misli, poskusi samomora (nekateri celo uspeli), depresija, psihoze, povečana agresija, nastanek nagnjenosti k nasilju, čustvena nestabilnost.

vizija:

različne motnje vida, motnje roženice, zmanjšana za nočno gledanje, sive mrene, težave z razlikovanjem barve, konjunktivitis, suho oko, zmanjšano toleranco za kontaktne leče, vnetje vek, keratitis, multiple skleroze, fotofobija.

zaslišanje:

okvaro sluha in tinitus.

dihalni sistem:

bronhospazem, okužbe dihal, je mogoče spremeniti glasovni barvni odtenek.

krvi:

anemija, trombocitopenija, nevtropenija, agranulocitoza.

jetra:

hepatitis in povišane ravni AST, ALT in GGTP.

gastrointestinalnega trakta:

vnetna črevesna bolezen, hepatitis, pankreatitis, kolitis, ezofagitis, požiralnika ulkus, Crohnova bolezen, slabost, zgaga, diareja, rektalno krvavitev, pankreatični tumor in različne milejši znaki.

mišično-skeletni sistem:

kalcifikacija kit in ligamentov, rabdomioliza, skeletna hiperostoza, prezgodnje zaprtje epifizami, zmanjšanje mineralne kostne gostote, bolečina v križu, bolečine v mišicah in sklepih, artritis, tendinitis, zlomov in drugih kosti patologij.

živčni sistem in možgani:

možganov psevdotumor, omotica, zaspanost, nespečnost, glavobol, letargija, slabost, parestezije (kršitev občutljivosti), epileptični napadi, kap, omedlevica, šibkost.

endokrini sistem:

hipertrigliceridemija, spremembe ravni sladkorja v krvi, pospešitev nastopa avtoimunskega diabetesa.

kardiovaskularni sistem:

palpitacije, tahikardija, kapi, zmanjšanje ravni serumskih lipoproteinov visoke gostote, trombotičnih bolezni povečano aktivnost laktat dehidrogenazo in holesterola v krvi.

zdravje žensk:

nepravilno delovanje menstrualnega cikla

ledvic in mehurja:

glomerulonefritis, pogosto uriniranje, hiperurikemija.

Ta seznam se stalno posodablja.

nosečnost z "Roakcutan" vodi do takih posledic

Med zdravljenjem s tem zdravilom je obvezno jemati kontracepcijo in za zanesljivost uporabljati kondom. Nosečnosti v nobenem primeru ne morete, in pred potekom zdravljenja morate opraviti teste za HCG. V primeru nosečnosti je splav neizogiben.

Tisti, ki sprejmejo Roakkutan, ne morejo biti donatorji najmanj mesec dni po koncu tečaja. Prepovedano je sončenje in biti na soncu brez zaščitne kreme. Skoraj pol leta je nemogoče narediti vosek epilacijo, globoke pilinge in celo čiščenje obraza - zaradi možnosti dermatitisa in keloidnih sprememb kože. Obstajajo tudi vse možnosti, da postane redna stranka hepatologov.

Ne pozabite, da učinek tega zdravila ni bil popolnoma razumljen in da vse dolgoročne posledice njene uporabe niso znane. Ampak nekaj kaže: še vedno ima veliko okostnja v svoji omari.

Poskrbite za sebe in svoje ljubljene!

Pripombe (72) o "Roakkutanu: zdravljenje črnih glav, ki jim grozi življenje"

Kakšna groza. Pila sem Roakkutan (7,5 meseca pred kumulativnim odmerkom). Poleg suhih ustnic ni bilo nobene gube. Koža je popolna. Biokemija krvi pred, med in po recepciji je bila normalna, klinika preveč (bila je predana, če je prehitela, vključno z drugimi testi). In nekje po treh mesecih jemanja Roa odstranil zob modrice in kombiniral Roa z antibiotiki (ne iz serije tetraciklinov, seveda). In vse je dobro. Moja punca je starejša od mene že tri leta, še preden sem pila Roa in tudi vse je dobro. Zdaj ima otroka 2 leti. In po nenadnih spremembah hormonov kot nosečnost in dojenje se koža ni poslabšala.
In ali veste, da se zdravilo Roaccutane zdravi z levkemijo? Kakšna je bolezen, kot je akutna promyelocitna levkemija, je bila prej ena od usodnih, zdaj je najbolj ugodna pri zdravljenju izotretinoina. In odmerki izotretinoina pri zdravljenju levkemije so precej višji od tistih, ki so pili proti UB.
Ne spodbujajo vsakogar, da pije Roo. Toda ne gledajte kot na pomanjkljivost. Nedvomno je Roa resno zdravilo in mora biti pijano le pod nadzorom pristojnega zdravnika.

Lena, na žalost, koristi tega zdravila je majhna, le 2, načeloma, in minuse je nekaj sto. In svetujem vam, da dobro preverite jetra - Roaccutane jo posebej natancno.

ROA je enako kot v letu 1943.
Dejstvo je, da po tečaju rečeš "da ni nobenih neželenih učinkov". Roakutan sedi ledvice in jetra ter neželene učinke, ki jih ne boste čutili takoj, ampak čez nekaj časa. Eno zdravljenje, drugi pohabljen.

Po prevzemu ROA sem dobil rog. veliko takega. prišel k zdravniku in ga pustil saditi. Šešelj, ki je potreben. in nato ven iz okna. Letim in mislim - in ne jesti več ROA.

Prav tako sem imenoval Roa, toda moja mati je prepovedal pitje, ker terratogennosti ((((Tu teperne vem, kaj za zdravljenje aken (((plus postacne drugega ((((((

Roaccutane, ki se ukvarjajo in se učijo od najboljših strokovnjakom za raziskave STI Moskva inštitut, zato je malo verjetno, da pripravi sklepe o njem. Tuji zdravniki ga obravnavajo precej drugače, v Rusiji se ga bojijo (predvsem zdravniki, ki so se pred tridesetimi leti izobraževali). Vendar pa se resne bolezni v naših dermatoloških klinikih še naprej zdravijo z govorci, pri tem pa se moderni zdravniki smejijo. Kot Lena, verjamem, da je Roa resno zdravilo in ga lahko pijete le pod nadzorom zdravnika, če to dovoljuje zdravnik. Ampak, če je vaše zdravje to dopušča, je bolje piti Roa, kot jih je treba obravnavati, je jasno, kaj, ker ljudje vseh starosti, je veliko bolj škodljiva za zdravje zaradi stresa, ki jih ni mogoče zdraviti akne, in porabijo veliko denarja za nepomogaet sredstev in nesposobnimi zdravniki.

Še več, razumem, da niste zdravnik

Anna, kdorkoli sem bil z izobraževanjem (zgodovinar, mimogrede), mi omogoča branje tujih znanstvenih krajev z rezultati raziskav. Tam je vse nedvoumno: toksično, nevarno, ubija jetra, povzroča razvoj različnih bolezni.
Obstaja tveganje, upravičena, vendar pa je tako noro neumni s sprejemom Roa - znebiti ogrcev, žrtvovanja njegova jetra, las (pogosto razviti alopecija !!), ki je terjal ledvice in mehur,
Po Roakkutanu po zdravljenju ni zdravih, obstajajo tudi tisti, ki niso bili proučeni in tisti, s katerimi se bolezen še ni izkazala.
Poleg "govorcev", obstaja na milijone načinov, da se znebite aken, in vsaj nekaj sto od njih delajo v redu.

In če bi bil zdravnik, nič ne bi spremenil. Zdravniki ne preučujejo drog, ampak le poslušajo priporočila farmakologov.

in kdo ti je rekel, da to pomaga?
Preizkušal sem toliko stvari, imela sem toliko zdravnikov. in nekaj drugega kot ROA ni pomagalo ničesar. Zgodovinar bo študiral zgodovino))

Ola, arzenika in živega srebra so bili prav tako zdravljeni naenkrat.. Prav tako je pomagalo... Res je, ljudje so izgubili zdravje po takšnem zdravljenju. Roakkutan je zdravilo iz iste serije. Obstajajo bolj racionalni, varni in pravilni načini zdravljenja aken. V članku nisem rekel, da ROA ne pomaga. Pomaga vam, vendar v zameno vam daste pomemben del svojega zdravja. Je vredno tega?
In zmede v moji glavi niso dovolj samo za zgodovino, zato naj mi razumem vse in vse drugo.

No, vse to je razumljivo za akne, potem jih je mogoče zdraviti z drugimi sredstvi! ampak kaj o mastni seborrhei, ko ne daje počitka njene lase in zaradi njenih las izpade. in potem ni NO chatters in nobena jajca ne bo pomagalo! Seborrejo je treba uničiti od znotraj in ne z nobenimi maski! Ena stvar, ki jo ne poznate, druga!

admin, na spletnih straneh na internetu, celo tujih, očitno zgodovinarji pišejo s svojim izobraževanjem o njihovem razmišljanju o medicini. In zdravniki verjetno le študijo že več deset let in opravljajo posebne tečaje na Roakkutanu.
Nisem videl nobenega primera moje prakse za popolno zdravljenje aken (le, če je to resna bolezen, ne 2 mozolji) na način, ki dobro deluje. Ali lahko še vedno voziček na mozolju, da bi se povezal in ali bo mimoidel?

Anna, v takem primeru, FDA, o katerih ste se morajo zavedati, delo popolnoma nesposobni zgodovinarji so opozarjala o Roaccutane in opozori na njegovega odvzema, ki se soočajo.
Izobraževanje zdravnikov o uporabi določenih zdravil, kot je znano, so vključevale predstavnike farmacevtske industrije. Koliko curly opisujejo svoje zdravilo, koliko korupirajo zdravniki, kako pogosto pogosto o njej in brez njega imenujejo iste korumpirane uradnike. To zelo dobro poznam - moj prijatelj dela v predstavništvu največjega farmacevtskega gospodarstva.
Govorice o nejasnosti aken so precej pretirane. Očitno, tisti, ki imajo koristi od vparivat svojih bolnikov z nevarnimi drogami. Na istem mestu je pomešan ogromen denshisch, seveda pa je zdravnikom postalo lažje, da ne iščejo osebe zaradi vzroka aken, ne da bi TREATI, temveč da predpišejo Roo.
Povej mi, Anna, ali nisi slučajno zdravnik? Če je tako, ali sledite usodi svojih pacientov? Težko. Prišli so, jih je Roakkutanchik predpisal, pol ure je obraz čist, hvaležen in vesel. V tem primeru, kako veš, da je po mnogih sodi večina las (in ne izterjati), razvili hepatitis, kolitis, glomerulonefritis, trebušna slinavka propade, spada oči. In najpogostejša pobočka, s katero sem naletela, je bila depresija in misli o samomoru. Ko vaši bolniki začnejo s temi težavami, jih ne povezujejo s sprejemom Roa in že grejo k drugim zdravnikom. Tako se iz vašega vidnega polja izpuščajo, ostanejo blažen občutek, da ste ozdravili in pomagali osebi.
Škoda, da zdravniki kasneje niso toženi in ne vložijo tožbe zoper njih.
Mimogrede, Anna, imam glavni spletni dnevnik - blog Agidelia http://agideliya.com/. Tam se zbirajo revna dekleta, ki so začeli grozne težave po uporabi teh ali drugih "zdravil". Veliko žrtev O.K. in Roakkutana, pisma iz morja, prihajajo iz ljudi, ki jih prosijo, naj jim pomagajo nekako opomoči po takem "zdravljenju".
Kljub študiji zdravila Roakkutan vzdolž in čez mehurček njegovega učinka ni popolnoma razumljen. Predstavniki farmacevtskih družb seveda o tem ne omenjajo, pa tudi o neželenih učinkih.
V zvezi s tem se lahko spomnimo zloglasnega Talomida, na katerega so se britanski zdravniki preprosto molili in se zmotili na račun njegove neškodljivosti. Verjeli so v farmacevte. In na koncu, katastrofalne posledice...

V bistvu sem uganil, da svetujete, da vežete vozle in govorite o boleznih, ki jih stiskate z zelišči
Oseba, ki bo pila zdravilo Roaccutane, je vedno opozorjena, kaj se mu lahko zgodi in kakšni neželeni učinki (če ima zdravnika)
Še naprej komuniciram z bolniki in vem, kaj se potem zgodi z njimi, so mnogi moji prijatelji pili te tablete. V Izraelu imam tudi veliko prijateljev, vsak drugi pa je pil. Izraelska medicina je ena izmed najboljših na svetu.
Mehanizem preperata preučiti in razumeti, kot da bi prišlo na samomor, potem je odgovor da, edinitsny primer, ko je ena mama toži Roche, ker se je odločila, da siutside njen otrok kriv Roaccutane (kar je vprašljivo)... in seveda, veliko ljudi se strinjam Piti tečaj Roakkutan, vedoč, da bodo samomor.
No, vsakdo se, kot si želi, sreča z veliko sreče v plevelu!

Anna, verjetno nisi niti pogledal na moj blog. Tam ni nobenih nodulov in pogleda :). Spodbujam ljudi, da ozdravi vse svoje bolečine in iskati razlogov zunanje probleme kozmetične (in to je imelo večstranski pregled), da zaščitijo svoje zdravje, izvede pravilen način življenja, piti kakovostne vitamine in obiščite kozmetičarko. Zdravilo rastlinskega izvora, homeopatija, hirudotherapy in vse druge metode alternativne medicine, seveda, jaz privetstvuyutsya.I sem prepričan, da skupaj ne delujejo manj učinkovito kot tradicionalne metode.

Izraz "oseba, ki bo pila roakkutan, je vedno opozorjena, kaj se mu lahko zgodi Šokiran sem! Mali človek se je znebil aken, ne more v celoti zavedati, da bo v zameno dal svoje zdravje. Kolikor niste mu razložili, misli, da ne bo imel posledic.
Primeri depresije niso redki, in roakkutan je dovolj samomorilen. Še vedno berete farmacevtske strani, ker vsak dan pride do novih rezultatov raziskav o drogah. V zadnjem času so bili Raptiv in Meridia prepovedani po vsem svetu, Olistat in Xenical pa so blizu prepovedi zaradi možnih tveganj, ki so jih pred kratkim odkrili pri sprejemu.
Seveda vam želim veliko sreče pri zdravljenju roakkutana in da vaši pacienti nikoli ne obžalujejo. Mislim, da si dober zdravnik, resnično verjameš farmacevtom.
Vse najboljše za vas.

Dragi Agidelia, ti si tako pameten, ne njuhaj. Verjetno bom v kratkem pisal pismo, prosil bom za tvoj prijazen nasvet.
Takšno vprašanje imam.
Roaccutane Jaz gotovo ne bi strinjal, da sprejme, in težave s kožo, ni tako grozno žrtvovati zdorovem.NO.Problemy vse še vedno tam in jaz sem tukaj za mesec poskuša za zdravljenje kože, ki temelji na tretinoin pomeni snov približno podobno ali celo isto kot Roaccutane je vsebovana, vendar krem.Ayrol.Vot hotel sem vas vprašati, kako se počutite, uporabi kreme lahko tudi nevarno za zdravje, ali je še vedno veliko manj škodljiv? in vseeno, kako nevarno za zdravje je uporaba antibiotikov lokalno?
Zelo bi rad vedel vaše mnenje o tej temi.

Oranžna, vse to v svoji navodili ima kot kontraindikacijo - nosečnost, lahko povzroči škodo in navadne, ne noseče in ne bolne osebe. Menijo, da 4-5 odstotkov aktivne snovi tega mazila pade v jetra. To načeloma ni tako grozno, če je zdrav zate. Zato sem, enako "za" zunanje retinoide, vendar s potekom in nadzorom nad zdravstvenim stanjem. Brez antibiotikov ne more storiti v izjemno zanemarjenih primerih, osebno nisem videl teh ljudi.
Obstajajo načini, ki niso manj učinkoviti od antibiotikov in varni.

HVALA ZA VAŠ ODGOVOR
o antibiotikih lahko rečem samo, da sem poskusil vse zunanje lekarne, ki so v lekarnah, in nič mi ni bilo tako pomagano, kot moj "govornik" z levomitsetinom.
Torej nič manj učinkovitih sredstev, na splošno, nisem srečal.
ali pa boste nekaj svetovali iz vaše osebne izkušnje;)

Oranžno, ne morete stati kožo z antibiotiki ves čas. Še posebej levomitsetinom. 2-3 dni in vse. Obstajajo na milijone vnetnih zdravil, ki imajo antibakterijsko delovanje: med z cimetom ali muškatnim oreščkom, aloe, kurkuma itd. Od postopkov - Darsonval. Znotraj cinka, mumijev in vseh vrst čaja proti akni. In morate preveriti ženske hormone, želodec, jetra in trebušno slinavko.

Oprosti, opazil sem na forumu. Vsi veste, kaj odgovoriti, nato pa povejte, kaj naj storim z maščobo seborrhea na glavi. (Sam vem, da je ROA nevaren za pijačo, in vem tudi o vseh mozoljih). Vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor!

Dober večer, Adigelia! Pišete, da če je v kontraindikacijah pripravka napisano, da je med nosečnostjo nemogoče sprejeti, to pomeni na splošno škodljivo. Ampak me zanimajo vitamini Clear Control AC, ki jih svetujete. Obstajajo enaka navodila, da kadar nosečnosti ni mogoče vzeti, so škodljive?

Kakršna koli oblika vitamina A med nosečnostjo ni priporočljiva, razen za beta karoten.

Avtor.Raz saj vas pred Roaccutane, tako da mi je svetoval več -nibud.Lechus za 13 aken! LET.Organizm preučiti skupaj in poperek.Nichego povzroči bolezen ne zdravimo obnaruzheno.Naruzhnoe, notranji, na splošno vsi verjetno pereprobovala.NE polarizaciji Mo-ha-et. Vidiš?
"Na milijone zdravil, ki odstranjujejo vnetje, imajo protibakterijsko delovanje: med z cimetom ali muškatnim oreščkom, aloe, kurkuma itd. Postopkov - Darsonval. Znotraj cinka, mumijev in vseh vrst čaja proti akni. In morate preveriti ženske hormone, želodec, jetra in trebušno slinavko. "Tukaj pravkar aplaudam, da stojim, prenesel sem, ne pomaga, mogoče pa še nekaj drugega.
No, pa niso prišli do nič bolj učinkovito, razen Roaccutane Ne pridumali.U Imam prijatelje, ki so pred 5 leti pili roa.Pechen redu, ledvice, tudi akne net.A rekli, da je vse po prejemu prejeli posebno bolezn.No, veš, obstajajo izjeme. Povedal sem ti o tem.
To ni brezskrbno (Roa) To je gotovo! Samo pod nadzorom zdravnika! Samo! Mesečne analize, prehrana it.d. Toda kaže samo na eno stran medalaka vsaj ne mudro.suitsidalnye misli med sprejemom? (Mimogrede raziskave niso pogoste pobochka) Ja, sem pel lov, ko se pogledam v ogledalo. (Bodite na mesec), odločila, da je po 13 letih zdravljenja (medu s cimetom, kurkuma, itd))) Leto študiral literaturo, posvetoval z različnimi dermatologi v t.ch.s Ameriki.
Opravičujem se za nekaj žudenjskih sporočil na vaš naslov, vendar je težko napisati za kategorične izjave na drugem.

Rita, no, nihče ne trdi - vse posamično, in seveda, mnogi ljudje ne kažejo stranskih učinkov. Čeprav niso prepričani, da mnogi. Toda, seveda, obstajajo taki. Še vedno je trenutek premajhne preiskave, ker se izvajajo samo osnovni preizkusi in nekaj uzi, iz katerih oseba ugotovi, da je ostal zdrav in da je vse dobro z njim. Pregled z duševnimi motnjami, kot sta samomor in depresija, se zgodi veliko pogosteje. kot je navedeno v poročilu proizvajalca.
Verjetno ni prav, da bi živeli nekega dne in vredno je razmišljati o vašem zdravju v bolj zreli dobi. ROA ima veliko dolgoročnih posledic:
glomerulonefritis, pospešek prvenstva avtoimunskega diabetesa, artritisa, osteoporoze, Crohnove bolezni itd. Po definiciji se ne morejo takoj izkazati. Seveda pa ne trdim, da so zelo pogosto. Ljudje preprosto morajo vedeti, da so tveganja, povezana z odvzemom droge, na tisoče, rezultat teh žrtev vreden?
Rita, lahko vam svetujem o učinkovitih metodah. Napiši mi kaj več o vašem zdravstvenem stanju (raven hormonov - ščitnica (TSH, T3, T4), FSH, LH, testosteron, DGA (če sploh), kortizol, inzulin, itd.. Opišite rezultate ultrazvok jeter in žolča, trebušne slinavke, nadledvične žleze. Kaj so kronične bolezni? Ker izražene akne izpuščaj. Preveri, če je občutljivost kože receptorjev za DHA?
S temi medicinskimi lastnostmi ne bom razumel samih, ampak dobro znanih zdravnikov. Sama sam, zaradi svojega dela, lahko poiščem kozmetološke postopke (spet po posvetovanju s kozmetologi). Pismo lahko pošlje agideliya doggy mail.ru

Popolnoma se strinjam z Rito! Imam enako stanje. Bojim se dvanajst let (zdaj sem 23 let). Poskušal sem vse in še več. Seveda se je vse začelo s tradicionalnimi metodami, nato pa odšel v cosmetologists, dermatologi, nepravilno imenovan dragih prehranskih dopolnil NEWAYS (mimogrede se je zgodilo desetkrat poslabšanje). Začel sem se zdraviti v majhnem mestu (350 tisoč ljudi). Ko se je zdravnik po nesreči odločil za analizo demodexa - je bilo potrjeno. Obdelane žvepla mazila, Klepetalnica na tekočem ozotom v lekarni na recept, in spet Badami dviguje odpornost, predvsem pa pomoči "Demalan". Popolnoma ozdravljeni leto in pol. Naslednjič, ko je zdravnik ponudil, da opravi preiskavo krvi za parazite. Ugotovili so Helikobakter. Šel v gastroenterolog, zato mi je predpisal težko zdravljenje, sem dva meseca kasneje pa je z njo infektsionku popolno dehidracijo! Od mene čez dve uri je prišla tekočina! Potem sem šel še tri dni v stranišče. Ni šanse. Čeprav sem jedel kot ponavadi. Leto kasneje so testi pokazali, da Helicobacter ni več, vendar je na njegovem obrazu še vedno grozljiv. Potem sem se preselil v mesto milijonar in šel na najboljšo zasebno kliniko. Je naredil FGS z gastrobioptatomom. V odseku antruma se je pojavilo nekaj majhnih erozij. Vsi so bili varno ozdravljeni. Izboljšave so bile vsekakor majhne, ​​a ne kardinalne. Ali je pridelek na mikroflori v dveh fazah (dan 6 in 23 dni) daroval krv harmonijam - vse je normalno! Cartisol je prav tako normalen. In na splošno vsi testi (razširjena kri, urina) - vse je zelo dobro! (Vodim zdrav način življenja, jesti prav, ne pijem, ne kadim, včasih športno zase). Bilirubin le bliže zgornji meji.. Pol leta je šla kozmetologu na kliniki, včasih celo dvakrat na teden! Seveda se je izboljšalo, vendar počasi. Dermato diagnosticiran - akne pustulno fallikulyarnoe zmerne resnosti in predlagal Roaccutane, pravijo le, da so postopki ovirajo. Gotovo sem zavrnil. Grozljivo drogo. Ampak, ko sem se preselil v Moskvo in mesec dni brez običajnih salonskih postopkov, sem vse vrnil, sem si mislil. Toliko zdravljenja in vse najboljše! Toliko denarja za veter (vse moje plače sem prejel za preglede in postopke)! Ni razloga! Ne najdem! Jaz sem že 23 in sem si predstavljati celo normalen človek ne more najti, ker sem se moral soočiti jedrska bomba odšel, ne da se poročita.. sem šel na ginekologiji: ZDA - vse je v redu, kalposkopiya - materničnega vratu blago vnetje, kup testov - Vse je normalno, le majhna dysbiosis. Na splošno sta mi dva zdravnika povedala, da ne more vplivati ​​na obraz, ampak krivda vseh hormonov. In vprašanje, zakaj so v analizah, so normalne - naredijo nemočno gesto. Moral sem iti na inštitut za kožo in se strinjati z Roaccutanom. Preprosto nisem videl več izhoda. Tako divje je bil moj obup..
Posledično ga pijem že tretji mesec. Na začetku se je koža spremenila pred našimi očmi. Vsak mesec opravim teste in se posvetujem, da prilagodim odmerek. Neželeni učinki se počutil suhe ustnice (ki pa so, in zato sem vedno suha), rahlo slabitev mnenju dva tedna ni mogel igrati športno (neprijeten občutek v sklepih in mišicah), padavine v obliki rdečino na rokah in šele nato noge. Zdravnik je predpisal dodatni vitamin E in kalcij D3. Po nekaj tednih je vse minilo. Kot je zdravnik rekel - telo se uporablja za odmerek in bolje obvladuje neželene učinke. Na splošno sem srečna, čeprav razumem, da je to ekstremno in precej nevaren ukrep. Zdaj, če sem prišel na svoj čudovit blog, AGIDEL, v začetku.. Jaz bi začeli pitno zelenjavne androgenov ali kaj podobnega.. Ampak zdaj ne želim BROSTE na tleh način, želim končati tečaj, nato pa se vrnete na nacionalnih metod.
Resnično, če ni bilo Roakkutana, bi imela večjo verjetnost samomora, saj je življenje s hudo obliko aken neznosno! Še bolje umreti kot živeti življenje sama, s stalnim očitkom na mimoidoče (še vedno verjamejo, da ljudje, kot sem jaz pač ne skrbijo zase), plus zelo težko vzpenjanja po karierni lestvici, in seveda ljudi trdega dela v tej obliki ( Nekoč sem mislil, da sem bil odpuščen z dela!).
In zdaj, ko je bilo vse več ali manj odloženo, sem se spet počutil kot moški! Spet se je začela skrbeti za sebe, dobro oblečiti, videti dobro. Bilo je nekdanjega samozavesti in mladi so začeli pozornost, da sem se pogovarjal o datumih večkrat na teden. Poleg tega vem, kako žaljivo, ko narava nič ne užaljuje, razen kože. Jaz sem visoka, vitka, imam zelo dobre lase, nohte. Nič se ne pritožuje, razen kože.
Skratka, žal mi je seveda, toda to je bil tudi klic duše

in zdaj si pustil komentar o pilingih, ja.
Anna, kolikor razumem tvoje ime? Za "tako, Roaccutane ne bi smeli sprejeti v poletnih mesecih, tako da bi morali imeti, da opozori - ne sončne opekline celoten potek zdravljenja, in na cesti lahko greš samo z sontsezaschitnym smetano... Torej, ko ste končali že prejemajo, čisti telo (čiščenje Seveda je zelo dolgo po sistemskimi retinoidi ), nato pa začeti vse iste rastlinske anti-androgene. To je vsaj varno.
O fantu in poroki.... Vse to je vsekakor razumljivo, vendar pa morate tudi razumeti, da še vedno imate tega prihodnjega moža, da bi rodil otroke in zdrav, če je mogoče, in Roa zmanjša možnosti za to. Če torej resnično razmišljate o prihodnosti srečne, zdrave in dolge življenja, in ne samo, da bi imeli tukaj in zdaj, iščite alternative. Veliko jih je.
Mimogrede, mimogrede, da ste pomagali kremi iz demodexa, vas je morda pustil nezdravljen. Mogoče, da bi ga vzel?

Dobro poznam sonce. Trudim se, da grem na ulico le, če je dovolj sence ali kreme za sončenje.
In na račun demodexa: Verjetno nisem čisto pisan - v kompleksu sem pomagal (vključno z notranjim čiščenjem iz Helicobacterja). Ampak, če so boltushki in dušik hitro prenehali pomagati, je Demalan redno opravljal svoje delo. Pršica ni ostala točno, ponovila teste, na splošno pa se je količina in kakovost izpuščaja zmanjšala za polovico. Preprosto je bil naenkrat na akne postavljen.
Hvala Agidelia odlično za nego! Iskreno veseli, da ste zaskrbljeni nad problemi drugih ljudi in pomagate vsem, ki jih potrebujejo

Roaccutane me v Parizu zapisal terapevt.Po naivnost, sem verjel v njegovo čarobno stavku, da "se bo koža popolnoma izbil".I zdi, na neki točki izgubili budnosti in kasneje ujeli na -dyavol že posnel svoj posel s 3 -mya tečaji Roa., Androkurom v tenchenie 5 let.Potem, šolanja in ob Roa in OK, sem se počutil, da so vse žalosti od suhosti.Nochyu zbudilo tesnost kože na obrazu in vse... srce mi je žoga strašno, telo teče "Ants ", Strah je izpolnil mojo dušo. Zjutraj sem srečal novega človeka z rdečim, suhim obrazom, oči in zastrupljen organizem. Jaz sem. V solzah sem šel na moj zdravnik: je rekel, da ni razumel, kaj se mi je zgodilo, in poudaril, da znanem dermatologu, ki je slišal mravlje, psihiater svetoval... Tako živim zdaj 4. letnik, da ga preklinjali za zaupanje v je "zdravilo", in sem brez težav, razen za težnjo k popolnosti... v Franciji, zavarovanje vam omogoča, da "zdraviti" zastonj... krvni test je pokazala izredno nizko vitamina D.Ta še vedno bo...

Mika, če vam to ne otežuje, pišite mi na pošti: kakšne diagnoze so vam dali, kaj in kako ste bili zdravljeni, kaj se vam zdaj zdaj dogaja. Prebral sem vaše pripombe in srce krvavi. Mogoče vam lahko pomagam z nečim.

Dragi AGIDEL, hvala za reaktsiyu.Moya zgodovini precej presenetilo dejstvo, da je diagnoza sem določil: seboreja, zdravniki pritožujejo, da moti, da imajo mastne lase, nečisto kožo in razdražljivost med menstruatsiy.S, da sem živel 12 let, je zdaj 43. dermatolog svetuje, da pogled na ljudi v prometu, namiguje na to, da ne razumem svojo srečo, in svetoval Diana 35.Zdes ga kot "našega Očeta".Let z 30, sem se odločil, da preneha z ne-idealno kožo radikalno "znanstveno" francoski metodi, povezana z traumas-primochkami.Diagnoz nihče ni dal ana Nisem bil poslan tukaj na analizo. Ne "ljubiti" Diana, sem se odločil poskusiti Roa, dobro, terapevt me spodbuja, vedoč, da bom prišel enkrat na mesec s krvnimi preiskavami in plačati.Buduchi je zdrava in celo šport, sem pogumno prenašal "zdravljenje", vendar ni zadovoljen z rezultati ampak je presenetil njegov sostoyaniyu.Ginekolog pritožb perfekcionist z veseljem in lahkoto napisal, dokler se mi zdaj ni znano androkur.5 let sem bil "narkoman": čisto kožo in lase za perfekcionist kot Ch. Vloga aktrisy.Ginekolog je dejal, da lahko pitje biti toliko, da je utrujenost in živčnost klimaksa.Prishli, apatija in celo akne.S tem nisem hotel dati gor in na mojo zahtevo, terapevt mi daje majhen odmerek njegovih besedah ​​Roa -10mg.Cherez 4 mesec sem vrgel bojim Roa, "sedel" spet na androkur, nato pa ugotovili, da je le samo vaba in metanje vse šokiral, v katerem živimo danes. "Zdravniki" od mene sramežljiv proč, ob matice, in nato, da moja koža gori z suhim, nagubana vsega naenkrat, in njen pogled je bolan - zdaj mi kot Božja kazen za željo to je postala luchshe.Ya ne omenjam nagnusen vonj pota.Kakoy škode zdravilo več, ne vem, ampak tisto, kar sem doživela samo želim, da Hitlerja. "bris sam" -So fr.vrachi.Zdorove koža non namazhesh.Sama v krivdo: verjeti v zahodnem "zdravilo".Uvazhaemaya AGIDEL, bom dotaknil vašo pozornost, hvala za čudovit članek z zlomljeno kožo, sem odstopil Goren je bila uporabljena, in potem ne vem... izsušijo slizystye in skeletni sistem, saj je vitamin D spodaj! kot pri 78-letni tašči! Ženske, se bojite WESTERN inovacij!

Verjamem, da morate s psihiatrom preveriti dysmorfofobijo, saj imate podobne simptome in ta motnja je zelo nevarna.

Na prsih so se pojavile akne. Kako se znebiti?

Kako se znebiti lipoma brez operacije?