Mnenja

Če naročiš izdelke ni prvič, potem ste že seznanjeni z visoko kakovostjo izdelkov "Demodeks.Ru" Vabimo vas, da delite svoje izkušnje z zdravljenjem na tej strani so.

* Rezultati uporabe sredstev so individualni in se lahko razlikujejo glede na stopnjo kožne lezije, število prenesenih relapsov, stanje lokalne imunitete itd.

DEMODEX.RU uspešno obravnava demodex v Rusiji od leta 2003!

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Alexandra Alexandrovna Veliko vam hvala, da ste me rešili iz te nočne more.

 • Za vsako zmago potrebujete vero vase in podporo prijateljev! IRISK

 • Julia Valentinovna

 • Kolesnikova Marina
Na poti do okrevanja

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Tamara. Moj obraz po zdravljenju. hvala za vaše izdelke.

 • Julija

 • Nelya

 • Elena
Vam je všeč novi izdelki Demodex Complex

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Svetlana V.

 • Najlepša hvala! Popolnoma se je pozdravil, čeprav je bolelo že približno 10 let! URA.

 • Ekaterina Sergeevna Zelo sem hvaležen za izdelke podjetja DEMODEX *))

 • Zdaj vem, kaj je sreča - ko se všeč! Sreča vam in vašim ljubljenim!
Komplet Demodex šampona

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Čudež čudežev! In to je vse o izdelkih iz demodexa!

 • Upanje - brez klopov.

 • Vsem ljudem želim dobro zdravje in lepoto. Glasujte za mene. Vse hvaležnosti. S spoštovanjem Tatyana Konstantinovna

 • Lika
Koža je 100% čista

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Zdravo kožo je sreča!

 • Olga Evgenevna

 • Elena. Zdrava, lepa koža - zdravo, lepo življenje!

 • Tatiana Alexandrovna
Kozmetologi priporočajo

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Natalia

 • Olesya Sergeevna Želim vam veliko sreče pri zdravljenju! Bodi lepa, srečna in ljubljena!

 • Svetlana. DEMODEX.RU in lepote zmaga klopi :)

 • Ta čudovit izdelek mi je dal mladost.
Želim se znebiti izpuščaja

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • richardson valentyna (brakosocetanie kak dokazatelstvo uspeshnogo lecheniya)

 • Irina Leonidovna

 • Daina

 • Anna
Najlepša hvala - odlično za čudovita orodja!

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Srečno vsem!

 • Catherine

 • Inna, 34 let, Krasnodar

 • Angelica
Zelo zadovoljen z njenim obrazom po zdravljenju

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Eleonora Mihailovna

 • Julia Andreevna

 • Svetlana

 • Tatiana
Odličen rezultat

Na sliki so prikazani udeleženci tekmovanja "Bil sem ozdravljen s pomočjo Demodex.Ru"


 • Marina

 • ljubovj delaet 4udesa :)

 • Natalia

Hvala!

Ponarejena zaščita

Demodex.Ru ima izključne pravice za distribucijo blagovnih znamk Demodex-Complex, Xin Fumanling (XFML), Manting v CIS.

Borimo se proti ponaredkom! Prosimo vas, da nas obvestite o dejstvih o prodaji naših izdelkov po telefonu: +7 (495) 665-30-75

Mnenja in komentarji

Dragi ustvarjalci mesta! Kupil sem vzorec kreme Xinsheng in Kang. Zelo nerodno je, da je zelo hitro minilo demodikozo. Koža je super! Ne pritožujem se! Toda zakaj je bilo zdravljenje tako hitro, če je bilo pred tem, zagotovljena le majhna pomoč (zdravljena z jamo, benzil benzoatom, rosemetom itd.)? In tu - popolna koža. Izdelki demodex kompleks - ali je to nekaj hormonskega? Od takega učinka? Ali imate certifikate za izdelke, ali je varno?

Marina,
1) za proizvode Demodex Complex obstajajo mednarodni certifikati kakovosti GMP, ISO9000 in ruski - objavljeni so na spletni strani Demodex-Complex.ru. Zato ni razloga za zaskrbljenost. Izdelki preizkušene in varne, opravili laboratorijske študije v zvezni državi Institution "državni znanstveni center za dermatologijo in kozmetiko" Ministrstva za zdravje Ruske federacije.
2) Kar se tiče vprašanja: "Zakaj so tako hitro pozdravili?" Potem se lahko veselimo le za vas :)

Pozdravljeni. Obdeloval sem izdelke za mesec, moj obraz je skoraj čist. Na embalaži navedeno, da je potrebno najmanj tri mesece zdravljenje, ampak zdi se mi, da nekaj tednov in isti tempo, in potrebo po nadaljnji uporabi ne bo, ker se počutim dostojno izboljšanje. Ali je potrebno nadaljevati ali imeti dovolj dobre dinamike, je mogoče zmanjšati priporočeni potek zdravljenja?

1 mesec zdravljenja ni dovolj. Prekinitev tečaj uporabe drog Demodex kompleks ali zmanjšanje je, pogrešam jo je zdravljenje rezultat.Proydya v 3-5 mesecih (odvisno od vrste pršice), se lahko v celoti pozdravljena demodicosis brez ponavljajočih recidivov v prihodnosti.

Pozdravljeni, prosim povej mi, ko je treba demodicosis Kang nanesete zjutraj na kraj z vnetjem, ali pa samo na čisto kožo in vneta področja Xinsheng? Malo sem zmeden. Jaz sem zdravijo že več kot mesec dni, v tem času pa se uporablja skoraj samo Xinsheng, kot je vnetje veliko, zdaj pa mislim, da bi morali še vedno treba uporabljati Kang, kljub izpuščaj? In še več vprašanje: skozi kakšen časovni interval ponavadi se koža očisti, mesece 2-3 ali več?

Malo verjetno je, da bo nekdo presenečenje, češ da so bila obravnavana za demodectic mange več let brez uspeha, vsi, ki so se pojavile te okužbe, vedo, kako se znebiti svojega problema. Demodex kompleks ni posebej težko verjeti, saj je pristranskost vseh kitajskih imam dokaj obstojne, se je odločil poskusiti samo od brezupa. in veš, to pomaga! ki se zdravijo, pa samo en mesec, vendar pa v tem času so rezultati precej boljši kot kadar koli prejšnjem času! koža je bila čista, čista, malo po malo, tudi zdi, da ni-ni vnetja, vendar je njihovo število pa le bistveno zmanjša! Poglejmo, kaj se bo zgodilo, če ne pozabi, bom odjaviti, vam povem, kaj se bo zgodilo

Pozdravljeni. Hvala bogu, da ste se vrnili, v nasprotnem primeru niste vedeli, koga vprašati. Prosim, povejte mi, ali ne velja popolna trimesečni tečaj zdravljenja, če prvi mesec zdravljenja, sem samo smetana Xinsheng, vendar v naslednjem 2 meseca milom Kang xinsheng in čaja? In ta oseba popolnoma posuta vse akne, in razmišljam, se lahko v resnici sem bil obdelan le 2 meseca uma, ne pa 3.

Pozdravljeni, Potek zdravljenja je lahko drugačen in je odvisen od posameznih kazalcev in kompleksnosti zdravljenja. Priporočamo, da nadaljujete z zdravljenjem, dokler ne vidite in konsolidirate pozitivne rezultate.
Bodite zdravi!

Pregledi za droge demodikoze

Najbolj uporabne so izjave tistih, ki so se vrnili - vam omogočajo, da se izognete izgubi časa, zmanjšate stroške zdravljenja, se lahko izognete napakam, ki ste jih naredili pred seboj, ob hkratnem ohranjanju vašega zdravja.

Demodekoz - zelo zapletena bolezen, ki se je težko boriti sama. Zato na forumih o demodexu, neskončnih sporih in razpravah o tem, kaj je treba zdraviti, katere droge so učinkovite in ki so neuporabne.

Na primer, forum Demodex 2 je zelo pohvaljen s pripravo serije Demodex Complex, tukaj lahko najdete veliko ljudi, ki so se z njihovo pomočjo opomogli. Podobni pregledi so na voljo tudi na spletni strani Demodeks.Ru (http://www.demodex.ru), kjer mnoge ženske pripovedujejo zgodbe o uspešnem zdravljenju. Na spletnem mestu Demodekoz.Ru že tretje leto zapored, so zdravila v tej seriji 1. mesto v oceni najboljših pravnih sredstev za demodikozo, z veliko razliko od drugih.

Še bolj zanimivo je prišla uradna stran Demodex-Complex.Ru (http://demodex-complex.ru), ki je na svoji spletni strani objavila naslov Zvokovni klici. Vsakdo želi komunicirati z "živo" osebo, ki je ozdravila bolezen. Zdaj je takšna priložnost: po tem, ko boste poslušali tak odgovor, boste slišali mnenje resničnih ljudi, veliko, veliko, veliko zanimivih in uporabnih!

Vendar pa obstajajo tudi številni drugi nasveti, ki so v praksi popolnoma neuporabni v boju proti demodikozi in so včasih škodljivi. Torej, na woman.ru v temi "Demodex 2" pogosto omenjajo žveplo, benzil benzoat in streptocid. Vsako od teh metod so zdravniki že prej priporočili, ko ni bilo specializiranega zdravila za demodikozo, bolezen pa je bila zdravljena z običajnimi sredstvi za škabo. Obstaja veliko drugih "ljudskih priporočil" na demodex 2 in na spletnem mestu demodex.ru, na katerega se ne sme poslušati.

Pri obravnavi vsakega nasveta se tudi zanašate na znanstveno mnenje, da bi razumeli, ali bo izbrano zdravljenje škodilo vašemu telesu. Na splošno je treba za imenovanje terapije angažirati izkušenega dermatologa in preden začnete s povratnimi informacijami na internetu, se posvetujte s strokovnjakom. Malyshevov "About demodex" ima tudi isto mnenje, ki se nanaša na škodo samo-zdravljenja in potrebe po opazovanju s strani zdravnika.

Popularni članki:

Komentarji

Tamara, Moskva

Nazadnje, po petih letih sem mirno vzdihoval: analiza demodexa je negativna, obraz je enak in brez vnetja. Koliko so se solze raztrgale, koliko jih je vse preizkušalo, koliko denarja je bilo izpuščeno. Od vseh je pomagala samo demodex kompleksne kreme v kombinaciji s čajem in milo, šampon istega proizvajalca. Imenoval sem dermatologa, v res ne verjamem vanje, ker sem že preizkušal veliko zunanjih in notranjih sredstev, sem mislil, da zdravnik želi zame zaslužiti denar in potiskati ta izdelek. se je izkazalo, da ne, droge so res odlične in rezultati so neprimerno višji v primerjavi z vsemi mojimi prejšnjimi izkušnjami. zato zdaj priporočam demodex kompleks za vse, ki trpijo zaradi tega muck, ker res zdravi!

opty, mesto Zelenograd

Vse v kompleksu: trikopol, elektrokoagulacija. Resnično mi je všeč benzil-benzoat - čeprav naenkrat opeče, daje viden rezultat zjutraj.

Oleg, Mytischi

Pozdravljeni, Dermatologu mi je svetoval, naj uporabi pripravek "Spragal" - da ga postavite ali postanejo potrebni za noč, ne večkrat v enem mesecu. Čeprav je nekako kot škarja, resnično pomagam pri demodektiki. Nekje mesec in pol ali dva pozabim na moj problem. Čeprav je stvar preveč agresivna, bojim se, da ne morete vedno uporabljati.

Genia, Noginsk

Meni v kožnem medu so svetovali v kozarcu z 2% salicilnim duhom, da bi prikrili trije trikotni tablete trichopoluma in tri tablete levometicina. Vsako jutro in zvečer moramo obrisati prizadeta območja. Pred nanašanjem je treba posodo stresati, tako da ostanka ne ostane. Pomaga, čeprav se koža suši in gladi. Če je zdravljenje zamudo, je bolje poskusiti nekaj drugega.

Tamara, Moskva

Oleg, kaj si ti. tam je jasno navedeno v navodilih, da Spragal ne more pršiti na obraz!

Alina, Sizran

Pri zdravljenju demodikoze glavna stvar ni sredstvo, temveč pravilna priprava na terapevtske postopke. Da bi se znebili mikropitov brez svečanosti, je mogoče poceni žvepleno mazilo, katran ali celo šibko raztopino bakrovega sulfata. Ampak najlažji način, da izkoristijo precej ugodno ceno STRETTOTID. Nekaj ​​paketov tega starega preizkušenega orodja je dovolj, da se znebite mnogih let demodex prevlade. Dve tableti rastolchennogo v prahu ali celo v prahu streptotsida ponavadi dovolj za en postopek lechmordayu za kožo. Najpomembnejša stvar je, da preden zmešate zdravilo, morate ustrezno pripraviti kožo in jo primerno pare. Operite z vročo vodo, naredite podobo parne kopeli, držite obraz čez ponev z vrelo vodo. Pretiravanje je gotovo ni potrebno - tukaj in do opeklin ni daleč.

Vera, Samara

Moj zdravnik je svetoval metronidazolu. Pomembno je, da zdravilo uporabite na celotnem prizadetem območju. Metronidazol za zunanjo uporabo v obliki gela je pripravljen na vodni osnovi, ne vsebuje maščob, je na obrazu nezamenljiv in ne pušča madežev, kar je zelo priročno

Kuznetsova Olga, Pervouralsk

S pomočjo Xinsheng demodex kompleksa sem ga uporabljal ponoči tri mesece. za razliko od drugih mazil, ne gorijo, ne izsušijo in ne izčrpa kožo, zdravljenje je zelo udobno. izključno ne uporabljajte navadnega mila, vklj. katran, ker hrani demodex in se bolj aktivno množi, ga lahko nadomestite z demodex kompleksnim milorom. Močno svetujem piščancu, da zapusti to podjetje, tako kot se odpove alkoholu, slabe navade uspešno razvijajo parazit. in tudi je treba iti na dieto, ne da bi jedli maščobo, sladko, pečeno. malo potrpljenja in v približno treh mesecih boste pozabili, da ste nekoč trpeli zaradi demodikoze

Maria, Tavda

Živijo vsi. Z dvema letoma sem bil zdravljen z vsemi mogočimi kožami, trpel sem vsa zdravila in nič pomagalo. Očiščena s preprostim tinkturnim tinkturo kalendule v njeni zdrobitvi 4 tablete aspirina in 4 tablete levomitsetina se dobro pretrese na obrazu zjutraj in zvečer. Srečno!

vikulichka, mesto Taganrog

Zdravljenje s štirimi meseci metronidazola, tablet in mazila, sploh ne pomaga, vsak dan je vse slabše (

Tatiana, Donetsk

Zdravnik je ponoči priporočal, naj uporabi boljšo emulzijo Benzil benzoat kot kremo, kar sem storil, razen površine za oči. Nenadoma sem se sredi noči zbudil iz strašnega peklenskega občutka v oči in tekel hitreje kot vsi, da bi se umil. Emulzija se posuši, se razkraji in tako pade v oči-grozo. Je zdravnik v mislih?

Karina, mesto Zernograd

Dermatolog je diagnosticiral-demodekozo. Obravnavam se zelo dolgo. Za predpisovanje teh zdravil: metrogil, jamah, benzil benzoat, žveplove mazilo, Zener, skinoren, Chatterbox, sulfodekorten, sintomitsina, ognjiča tinkture, mazila in salicilna kislina. Skratka, nič ni pomagalo, zdravniki ne rečejo ničesar, samo svetujejo ti drogami. in akne, kot je bilo in ostalo ((kaj storiti?

Lyudmila, Balashikha

Pozdravljeni prijatelji v nesreči! Sprašujem se, ali je nekdo poskusil kitajske kreme? je ta razveza ali je res vredno nakupa? Ne vem, kaj naj še obremenjujem, poslabšanje. Preden so ga zdravili pri dermatologu, je klop spal po zdravljenju 7 mesecev. in tukaj še enkrat.

Elena, Zhukovsky

Trpim demodekozom več kot 10 let. benzolbenzoatovaya govorec in trihopolovaya mazilo ni pomagalo, antibiotiki (dolge in trde), ni pomagalo. Prebral sem izkušnje z zdravljenjem številnih ljudi na internetu in se odločil za samozdravljenje. zdravniki niso pomagali. Imunske ne morem zaradi bolezni ščitnice, ki se začne z ribjim oljem in vitaminom E za krepitev krvnih žil, čiščenje želodca (klistir), zavrnil čokolade in kave, alkohola, nisem piti. Za oseba kupila Permetrinovuyu mazilo podrgnil 2 tedna zjutraj in zvečer po umivanju katrana milo, večer pred uporabo mazila, ki se uporablja na kožo olje čajevca (žlico rastlinskega olja 3-4 kapljic). Po 2 tednih je morala k delu, tako da premakne v naslednji shemi: zjutraj pranje katrana mila, obrišite obraz s kosom ledu, brisanje zmesi v enakih odmerkih (infuzijo ognjiča, salicilna alkohol, levomitsetinovy ​​alkohola), v katranske mila zvečer pranje, wipe zmes nanoshu žveplove mazilo 3-4 ure. Zelo dober rezultat, ni mozoljcev, koža je postala lažja, nekaj rdečkastih madežev je bilo. Zelo sem zadovoljen, želim si prenesti tečaj 5 tednov. Upam, da ne bo prišlo do ponovitve. Prenehal sem se skrivati ​​od ljudi in prvič kompleksirati v več kot 10 letih.

Svetlana, Alexin

Uporabil sem številne kreme, losjone za akne. Začasno je pomagal, nato pa še vse. Po prehodu v hladnejše podnebje so se začeli grozni izbruhi. dermatolog je diagnosticiral - demodekozo. Imenoval ali imenoval droppers, metrogil gel, antibiotike. Ponoči je škrlat. V kompleksu je vse do neke mere pomagala - postala je pordela bleda, a se še vedno pojavljajo majhni možgani in abscesi. Želim poskusiti govornika, o kateri je napisala Maria, in sinshen Demodex Complex. Povedal bom o rezultatu)

Alexandra, mesto Ekaterinburg

Lyudmila, kitajska krema je zelo učinkovita, vendar smetana je drugačna. na primer, najprej sem poskušal manting in Xing fumangling, praktično ni bilo rezultata, najprej so vnetja spala in se nato hitro vrnila. potem sem uporabil demodex kompleks, tu pa so se izboljšave začele opazno pojavljati v treh tednih in po poteku zdravljenja (4 mesece) sem se popolnoma znebil klopi

Sveta, Suvorov

Od demodexa mi je pomagalo preprosto žveplovo mazilo. Sledite navodilom. Veliko sem prebral. Odločil se je, da ostane na njem in vse pozdravi. V njej lahko še dodate breza katran. Na splošno sem se hitro pozdravil. Če bi že prej vedel, bi se prej obravnaval. Sem pomotoma spoznal, da se moj demodex ni zmotil. Na splošno ne prezrite žveplove masti in pljujte na tiste ljudi, ki vam bodo med zdravljenjem nekaj povedali.

Oleg, Moskva

Dober dan. Poskušal vam bom pomagati čim bolj. Klop je ne le mastna koža, temveč tudi splošno stanje telesa. Kako zdraviti? (zdravniki dermatologov v peči, te povprečnosti ne vedo nič drugega, kot da pohabim ljudi). Dieta ni pomembno, v tej bolezni, je edina stvar, ki jo je treba izključiti - to je kajenje in alkohol, zlasti kajenje (pljučni odvisno od razporeditve podkožnega maščevja) SO začeti zdravljenje je mogoče le s spoštovanjem teh pravic. Recept 1) Pojdite v trgovino za hišne živali in kupi mazilo »NM« namažite obraz tega mazila, da 20 minut ali več (to posameznika), nato sperite. Kako izperite: vzemite piščančje beljakovine in jih zmešajte s streptocidom (praškom), malo bičite. Pred izpiranje lahko mokro toaletni papir ploskev, tako da je absorbiral odvečno mazilo, nato pa pripravljeno proteina iz piščanca in streptotsidom blazinico speremo mazilo toplo vodo (kot tekočega mila). Ali 1-2 krat na dan. Recept 2) kupi katran, maščobe, masti, olivno olje in vse zmešamo v naslednjem razmerju: ena steklenica letenje in pol žlice olivnega olja in pol do dve žlici masti maščobe (dobro premešamo). Nanesite 1-2 krat dnevno na prizadeto kožo, da 15-30 minut (posamično), sperite z mlačno vodo. Obstajajo tudi recepti: Malavit, Kozorog vode, maske iz pelina in ocvrtega alum. Moram opozoriti, da vas ne bo razbremeniti v celoti iz klopi, so ti recepti cilj njegovega uničenja, vendar ni odrešitev. Zato, da bi se popolnoma izognili tej okužbi, morate spremeniti tudi način življenja.

Svetik, mesto Kimovsk

Pomagal sem spregal, imajo veliko zbadanje vsak večer na paro obraz, vrat, ušesa, prve tri dni je bilo hudo poslabšanje (kljukica pomeni mrtev), nato pa je vse zdravilne, vendar je potrebno bris za preprečevanje 40 dni, dot benzil zjutraj vlažilni gel. Za veke nič ni pomagalo, pomagal veterinarski zdravilo Amitrazine. Lice je čisto, sem srečen! Vitamini + prehrana + obdelava + GI videli črvi Worm (vsi so), potem recidiva ne bo)))

Olga, mesto Bogoroditsk

Pozdravljeni. danes iz interneta se je veliko naučilo o zdravljenju te bolezni. zase sem izbral žvepleno mazilo in trikopolne tablete. srbenje je grozno na obrazu, kot da se celoten obraz obrnjen navznoter. Mnogi svetujejo mazilnice, to je za živali, vendar dobro. vendar je močno odtrgana. Obravnaval se bom, dokler ne dobim rezultata. Želim vsem srečno!

Ekaterina, Voronezh

Pozdravljeni vsi. Hočem reči eno preprosto stvar. To sem zdravil. In zdaj vam bom povedal, kako. Prvi korak je potovanje na trg. Sedimo do dermatologa in prosimo za govornika, ne pa z belim praškom, ampak z rumenim. (obvezno). bela, je zelo dolga in zelo malo uporabna. Ko naročite govornika, pokličite zdravnika, ki ga potrdi, da bo z rumenim praškom. Nadalje jemo v lekarni in kupujemo Gel Metrogil. Z vsem tem dobrim, smo prišli domov in iz hladilnika vrgli vse maščobne jedi! Za vas je zdaj samo olupljen obrok brez olja! Takoj lahko kupite parni stroj, imate ga za življenje)! Ampak ne obupajte, boste bolj zdravi. Make up kozmetika v dolgi škatli. In bolje je, da vse odstranimo in ko se ozdravimo

Olya, Partizansk

Ko sem se zdravijo Demodex starost 3-4 mesecev in ni zelo veliko in prekajeno, ampak tudi na osebo poteze (kot obraz nekdo preselil), zdravnik je rekel, da pomeni, da je notranje vnetje. Zdaj in ne, roko na vse vrste testov: ultrazvok samo tisto, kar je mogoče, gastrointestinalnega trakta - to je vse, na prvem mestu, ženske medenice ultrazvok. Demodlex je posledica, morate najti razlog in se spoprijeti s tem.

Tatiana, Odintsovo

Začelo se je zdraviti zaradi demodikoze - zelo otekel obraz. Zdravljenje: 2-krat na dan zinerit, 2t. Metronidazol 2-krat na dan, ponoči mazilo rosamed, sem letel čez en teden. Kaj je mogoče storiti z oteklino - koža je suha, trdna rdeča!

Natalia, mesto Nakhodka

Pri meni na brado so se pojavile izpuščaji najprej brez pustule. Odšel sem v Tver do klinike, ki so jih opravili z strganjem in ugotovili, da so kljukice demodekoz predpisane tablete in mazilo rosamet. Rezultat tretjega tedna raztrgam skoraj nič. Navedite nekaj prosim.

Christina, g. ---

Med nosečnostjo sem se pojavila demodikoza. Že 5 let trpim. To izboljšanje nato grozo, tako da iz hiše brez tonalnika ne boste zapustili. Pili antibiotiki, umazani z mazili smrdljivo, govorniki, spali kožo, krio postopki, vse to ni pomagalo. Kdo je poskusil bris?

Elena, Fokino

Želim poskusiti zdravljenje s streptocidom, vendar nikjer ne najdem podrobnega opisa samega postopka. Kaj naj storim potem, ko sem na prašku nanosila prah? Ali je treba takoj držati ali umiti? in bolje je sprati? Povej mi, kdo je to storil.

Dmitry, mesto Saratov

kdo lahko poda objektivno mnenje o demodex kompleksu? in potem je dostojno, želim se prepričati, da ne bom vrgel denarja.

Luda, Sankt Peterburg

Na obrazu sem imel tako grozo, da je bila samo groza. Delam z ljudmi, vsi sočutni. Uporabil sem mazilo "Yam". Vonj je treba zaznati grozljive, že goreče oči. uporabil mesec, ni bil ozdravljen, a vnetje se je umirilo zelo dobro. Zdaj mislim, da se bom še naprej zdravil.

Kamila, mesto Taškent

Obravnaval sem se z demodex kompleksom, pravna sredstva so res tako dobra, kot so rekli. Do takrat nič ni bilo shranjeno, zdaj pa ni sledove demodektične leve, barva kože se izravnava in na obrazu ni enega mozga.

Olga, Saratov

Prav tako sem rešil Xinsheng iz kompleksa demodex, svetujem!

Olesya, mesto Stavropol

Hočem pomagati. Pri meni demodeks zelo dolgo časa, da postanejo napredek v najstniških letih, znova ne morejo diagnosticirati, potem pa vseeno ugotovili, kaj je demodekoz. Kar preprosto nisem poskusil, sem zdravil sedem let. Zato je treba alkohol in cigarete izključiti iz hrane, vzemite hrano samo v toplem stanju (nikakor ne vroče). Pijte bodisi jodomarin, toda bolje, Kelp, tj. pripravki, ki vsebujejo jod. Vendar morate piti dolgo pot, na primer v enem mesecu, ki ga pijete, trimesečni odmor in znova pijete mesec. Verjemi vse od pomanjkanja joda v telesu. Niti diete in mazila vam ne bodo pomagale. Medtem ko nisem pila, nisem nič naredil. Zato sem več kot 10 let pozabil, kaj je. Upam, da vam bo moj nasvet pomagal, samo se spoznam, kakšen je izpuščaj demodexa na obrazu in kako živeti z njim. DOBRO LUCK.

Alexander, Moskva

Zdaj se je pojavil na trgu krem-gel Dexodem phyto. Je kdo slišal kaj o njem?

Svetlana, Mytischi

In ne morem se popolnoma znebiti demodikoze, opraviti tečaj antibiotikov, zdravnik predpisal mazilo na recept v lekarni, zdravljeni dysbiosis in ginekologijo. Zdaj je stanje kože veliko boljše, vendar še vedno, ko jemljete vnetja "prepovedano hrano" ne-ne, ja, se bo pojavilo. ki lahko pove, kot da bi končal to okužbo, bom hvaležen

ljuubimil, veliki Ustyug

Želim vsem dobro zdravje! Točno vem, ko sem dobil demodex pršico. vse, kar pišejo, je stalno prebivališče ljudi - nesmisel. dan, ko sem šel na bazen dermotolagu, vendar je bil neuporaben.. ni verjel nobene srbenje, ne plazijo pod kožo.. čas potekel, je pritožila, da vse za 2 leti. problem iz ene točke se je povečal po celem obrazu in vratu. nekako šla v vetaptek in delila svoj problem z zdravnikom. kot rezultat, strgal. diagnosticirali in predpisovali mazilo aversectin. brez antibiotikov, protivogripkovye, protimikrobna sredstva, prehrana, imunost nič opraviti z. Prijatelji klesch- je živ organizem, da ni pomembno, kaj jeste in kaj ti imuniteta. vedno bo poln, če boste dobro jedli ali ne. potrebujejo različne akaricide. so strupene, ampak kaj storiti. glavna stvar je, da se ne odreče in nadaljuje zdravljenje za 3 mesece. nato znova raziskovalni laboratorij.

Karina, Astrakhan

Lyudmila, vendar nisem pomagal maziti mazilo, ne vem, lahko sem samo jaz. čeprav je resnično, da se zdravijo z veterinarskimi sredstvi - še vedno je čudno, je takoj očitno, da smo, ki trpijo zaradi demodikoze, popolnoma obupani, ker se bomo lotili takšnih ukrepov.

Konstantin, Kostroma

Podobno stanje s Svetlano, glavni simptomi so minili, vendar se občasno pojavi malo po malo. Bojim se ponovitve, kaj naj storim?

Lyudmila, Pervouralsk

Verjetno je že bolni Demodex let 13. Nič delali, dokler nisem naletel na na zelo preprost recept za testo: v ognjiča tinkture simpatij 4 tablete metronidazolom (protimikrobna on) in 4 levomitsitin tablet. Obrišite vsako prosto minuto. Mazil benzil benzoat, na dobro opranem obrazu. Pinches, vendar samo, če imate veliko prysh. V nekaj dneh bo njegova uporaba boljša in manj pinched. Vse mi pomaga.

Stanislav Vladimirovich, mesto Izhevsk

Da ni bilo ponovitve, okrepiti imuniteto, je možno imunostimulirujushchie nyxes, je mogoče na stari način, vitaminov in športa.

Elena, Krasnodar

pomagal: žveplena mazila preprosta, tinkture kalendula z raztopljenimi v njem aspirin in levomitsetinom! Hvala za učinkovit nasvet (vreden peni). Leta, porabljena za zdravljenje demodikoze s standardnimi pripravljenimi dozirnimi oblikami, ni prinesla ničesar razen ene motnje in precej pomembnih stroškov! Hvala za pomoč!

darja, Khabarovsk

Dekleta zdravo! Demodektik je bolan skoraj 1,5 leta. Prej ni bilo nobenih težav s kožo niti v adolescenci. Poskušal je vse, da na forumih, kampanje za dermatologe, kozmetike. testi, pilingi, čiščenje. masko in tako naprej. Demodekoza je bolezen imunskega sistema, in če gre, potem v 2 mesecih. spet poslabšanje. Pršice se navadijo na droge in postanejo neučinkovite, zato morate uporabiti zeliščna zdravila, na primer Demodex Complex. S štirimi meseci mi je bila ozdravljena, zdaj pa enkrat tedensko uporabljam kremo, za vsak primer posebej, kot preventivo. Srečno)))))))))))

Anna, Irkutsk

Dober dan! Pred približno 7 leti se je zdravilo demodex. Zdravnik je predpisal trichopolum, govorilec (pripravljen je bil nekaj žvepla v lekarni), AVENE krema K in losjon za lotion. No, + za celotno prehrano, brez sončenja in kopel!

Nadezhda, Rostov-on-Don

Bilo je mučeno več kot 3 leta. Kakšne diagnoze nisem ravnokar postavil. Imel popoln pregled (želodec, hormoni, črevesje, dermatologi, kozmetike itd) in še posebej na goro drugih ljudi, ki so varjene kozmetičarke. Zdravnik mi je predpisal mazilo benzil benzoat. Začel sem strašno alergijo in zažgal soooo.. Mislim, da je benzilbenzonata ne ustreza vsem. Moj nasvet: 2-krat na dan za 2 tablete trihinole (brez tega na noben način) 14 dni. Plus 1 tabl 1-krat na dan antibiotik Unidox. Bodite prepričani, da ne ubije želodec in imunku bo BIFIDUMBACTERIN (strošek okoli 70 rubljev) 3-krat na dan za 2 vrečke ali Linex in nujno Imunal (2-krat na dan). Na obrazu uporabite krem ​​Kang Demodex Complex zjutraj. Za noč vsak dan - mazilo Xinsheng. Vsak dan za spremembo blazino, železo železo je, vrgel vse svoje make-up - ona je okužena, v nobenem primeru ne razmaže obraz tonalniki in mastne kreme so, ne solarij, ne parna kopel, savna, no brisačo - in promakivat obraz s papirnato brisačo. Ne kadite, izključite kavo, nasoljene, pepelaste. Iskreno upam, da vam bo moj nasvet pomagal

Tatiana, Moskva

Poskusite kremni demalan, prav tako ne pomaga, samo je treba iskati, veliko redkost v lekarnah.

Tatiana, Lugansk

Dekleta, draga moja, imam enake težave. Bral sem na forumu o mazilih, pravkar sem imel mazilo FUNGIBAK-YAM. Nekoč sem ji kupil mačko in se odločila poskusiti. Opral sem milo za pranje perila, moja babica je dobila Sovjetsko zvezo in iz nje izdelala maske. Pena na prizadeta območja je bila približno eno uro, izprla in nato uporabila mazilo tri ure. In povedal ti bom, da ne vem kako, ampak mi je pomagalo.

Venus, Kazahstan, Astana

Dober dan! Po branju pregledov, bi rad naročil smetan sinshen demodex kompleks in milo. Ali pošljete v Kazahstan?

admin, Moskva

Venera, pošiljamo naročila v Kazahstan, omeniti morate svojo lokacijo v obliki spletnega naročila, naš operater vas bo stopil v stik in določil podrobnosti o dostavi.

Vera, Moskva

Obravnaval se je veliko kot. Vse pomaga začasno. Potrebujemo vedno več novih zdravil. Zdaj me obravnavajo na ta način: umijem s katransko milo. SAMO brisite samo s papirnatimi prtičkami za enkratno uporabo. S svojim obrazom trpim z Malavitom (raztopina), nerazredčenim. Dimexidum nato razredčimo v razmerju 1: 4 (en del Dimexidum, štirje deli vode). Iztrgam samo izpuščaje. Pri uporabi zdravila Dimexid bodite previdni - lahko pride do alergijskih reakcij. Nadalje sem dala ali dala na izpuščaj Metrogil-gel. Torej dvakrat na dan - zjutraj in zvečer. Med dnevom zdravim kožo z Malavitom, za kar jo nosim povsod z menoj. Na rešetko sem dal raztopino in mi raztrgal obraz. Moja koža je maščoba in toplota. Če čas ne razmastiti, Demodex prostranstvo - začne, plazilcev, pomnožimo ((V zadnjih dveh tednih se je začela uporabljati to shemo, novo akne ne stare izsuši in postane manj opazna včeraj prvič upal iz hiše, ne da bi Tonalka opravljeno brez velikega žrtvovanja... od okolice.)) Vendar pa ponavadi uporabljam bi-kremo namesto tonalke. Ne samo, da ščiti kožne pomanjkljivosti, temveč tudi zdravi, odpravlja vnetje.

barri, Moskva

LJUDJE. se ne sme uporabljati na obrazu z maščobo smetano in vseh ali gelov! Saj ne jedo sladke, maščobne, ocvrte, začinjene, izogibanje direktni sončni svetlobi in vremenske dejavnike veter, dež. VSE OTROJ JE VZPOSTAVLJEN POZOR V ČASU OBRAVNAVE!

Olga, Khimki

Ali so te kreme res dobro?

Irina, Novosibirsk

Ola se na splošno vsa sredstva demodikoze pokažejo drugače za vsako osebo, nekateri imajo višjo stopnjo zdravljenja, nekateri pa imajo nižje ravni. Torej, kar zadeva demodex kompleks, so njeni kazalniki najboljši. Preveril sem sam, bil sem rešen iz paradit demodexa

Anna, Moskva

ne povej mi, kako in kdaj uporabljati žvepleno mazilo? ali ga počakajte, dokler ne vpije?

Victoria, Moskva

Vprašajte, ali je mogoče kremo proti demodexu serije Demodex-kompleks v laktemiji? Če ne, kakšno smetano lahko uporabim?

Administrator, Moskva

V času nosečnosti in dojenja lahko uporabite kremo serije Demodex Somplex

Irina, Kurgan

Pred približno 8-9 leti sem imel pozitivno analizo demodikoze, nisem mu pripisal nobenega pomena, zdaj sem ga spet našel. Razvil sem demadektični blefaritis z močnim edemom obeh oči in poleg tega ekcem; Prav tako je bila napadena tudi desna stran obraza. Od otekanja so mi pomagali 10 injekcij natrijevega tiosulfata, ki je vzel vse alergije in 5 dni nazaj vrnil obraz, seveda antihistaminike.

Tatiana, Irkutsk

Kako naročiti demodex kompleks? Koliko stane? Koliko časa traja, da ga dostavite v Irkutsk?

yulya, Belgorod

Demodex Complex je mogoče naročiti tukaj, na spletnem mestu, pošiljanje pa bo ob običajnem pošiljanju pošte iz Rusije v Moskvo, mislim 2-3 tedne.

olga, mesto mezhdurechensk

Dober dan. Imel sem demodektične veke. Peti teden sem že zdravljen, sinshen, kang in milo iste serije. Začelo se je prvo poslabšanje, oči so se zorile, rdeče. Potem se je izboljšanje začelo, upam, da se bo vse nadaljevalo v istem duhu!

evgeny, Cheboksary

kako sem uspel zdraviti demodikozo. Najprej sem zmešal obraz z benzilbenzonatom 10 dni brez zardevanja, vendar se mi zdi, da je to nesmisel, nič dobrega! Mast se razprostira po plasteh in se ne absorbira v kožo! Nato je začel uporabljati mazilo xinsheng zjutraj in zvečer. Ta postopek sem naredil 2-3 mesece. Začeli so se izboljšave, prenehali z uporabo mazila, začeli zjutraj in zvečer samo, da si umijte obraz in veke z milom kompleksom demodex - še en mesec! med celotnim zdravljenjem nujno prehrana (kava, sladkarije, slano, vroče, alkoholno) in prepovedati vroče kopeli, tuš. Zdaj se dobro počutim, a še vedno umivam z milom, že mi je bilo všeč!

eugenija, Moskva

Približno 2 leti so se pojavile lise na obrazu. Kakšne mazila preprosto niso poskusile, nič ne pomaga. Izkazalo se je - demodekoza. Prebral sem veliko informacij o zdravljenju, sam sem izbral demodex kompleks. Milo uporabljam za noč, sinshen, jutranji kang. Tretji dan je oster izpuščaj na obrazu, oteklina, gnojni tuberkulozi, ves obraz poškodovan in stisnjen. danes je šesti dan že šel, srbenje se je ustavilo, vendar izpuščaj ni postal več, malo sušen. Dva tedna kasneje se je izpuščaj ustavil in star je začel počasi mimo. Mesec in pol je minilo, še vedno se zdravim, zdaj pa je veliko boljše

Sergej, Kišinjev

Imel sem demodikozo. Zdravnik ni bil, temveč na simptomih, kot je on. Lice je bilo vedno čisto in zdaj je posušilo palačinko v 30 letih)))) Obravnavam se in to bom rekel. Salicilna kislina preprečuje razmnoževanje klopi, ga zadržuje. Tudi metranidazol, vendar mi vse to malo pomaga. Zdaj sem našel učinkovitejše orodje, ki ga bom doživel - Demodex Complex. Glavna stvar je maksimalna higiena v času zdravljenja in dobra prehrana z vitamini. Zeliščna pijača, ki jo očistita jetra, je koža močno odvisna od jeter.

Grisha, mesto Stavropol

Najdeno je infu o klopih na Yandex. Na trepalnicah sem opazil nekaj belih pik in pita. Pred tem nisem vedel za pršice trepalnic. V treh tednih so brisali konice trepalnic z mazilom sinshen, se zdi, da se izboljša. Pes je prinesel ušesa iz ulice, vendar nisem prepričan, da sem jo dobil od nje. Še vedno moraš spremeniti blazine vsak dan in se izogibaj brisanju obraza in oči s tkivnim brisačo. V bližnji prihodnosti želim kupiti nove blazine in nove brisače.

Cvetlana, Kijev

Povej mi, in demodex kompleks je mogoče kupiti na Kitajskem v lekarnah.

Sonia, Lugansk

Zdravnik je predpisal Vormil, čeprav ni črvov. Kdo je pio kaj? Ne razumem, zakaj je tako.

Žena, Ivanovo

Prijatelji, ki bi mislili, da bo vse tako preprosto in enostavno. s to nadlogo mučil, da je v mojih ustih okoli 5 mesecev, ki je ne le poskusil, in metrogil in benzoat, in metronidazol in trihopol in uniderm in triderm in kamilice in vitamini! Nič ni pomagalo! (((In potem en dan, prijatelj predlagal, da bi poskušali mazilijo boleče, mast, ja, navadna mast je bolje, seveda, bolj domače, če pa ne, in moderno primerna !! Tukaj je, kako se je to zgodilo: v 1. teden, zamazan (pravkar prišel domov z dela, nato namažite in pustite čez noč do jutra, nosil sterilno masko in spal, mimogrede, z namenom, da bi bilo lažje dihati zmanjšati luknjo za usta. zjutraj obrisati do suhega z bombažno blazinico, ne močnim!)! Vse svetlo zardel, vybalivali grozno akne! na 2. in 3. teden, moj obraz obrnil roza, usahnil, SI lan odlepite! Od bil 4. teden na obrazu odšel iz te smeti! Sedaj je 3 mesece, in le fotografije spomnim, in spomnim grozo, kaj se dogaja na mojem obrazu! bi bil zelo vesel, če nekdo nekaj drugega bo pomagalo moj recept za zdravje! Vse do hitrega okrevanja.

Aleftina, Moskva

Kako je ta demodicoza pokvarila moje življenje s svojim videzom, zahvaljujoč športnemu klubu, ki mi je prinesel brisačo, ki sem jo dobro opral s temi klopi! Komaj sem se ozdravil, nekaj sem preživel na tem.

Natalia, Saransk

Mučenje sem že dolgo časa. Gel demodex forte akne je povzročil grozno škabanje in skaliranje.

Kanykey, Kochkorata

Sem bil diagnosticiran s demodicosis, sem bil bolan od te bolezni, 10 let, skoraj do adolescence, perebrovala vse talkers, skinoren, trihopol, vse vrste prehranskih dopolnil, cink Saw JUnidoks, jih mazilil z oljem Yam, in vse drugo odpove, da je zelo dobro, le šibko rezultat. Jaz sem že v obupu (((

Ljubezen, Khadyzhensk

Poskusi, da ne bo žal že več let ne bi mogel imeti tako tinkture sama, da se znebite tega problema. Recept je preprost, vendar, verjemite mi, zelo učinkovit. Oznaka 2 viali 40 g salicil alkohola 2%, paket za 1% raztopini 10,0 Dioksadina eno žlico Dimexidum, 2 žlici vode, 3 tablet metronizalona (dobro zdrobiti), vse dobro pretresite. Obrišite obraz in po možnosti trepalnice zjutraj in zvečer. Sorazmerje lahko zmanjšate. Po izboljšanju se boste zahvalili meni!

Marina, Moskva

Po 4 letih mučenja in zdravljenja sem končno našel način, da sem očistil kožo in jo razblinil srbenja (Tomt, ne zmešajte!), In zdaj vam želim pomagati, dragi bralci. 1) Jedo malo sladko in vroče. 2) piti pomirjujoče, na primer valerijske tablete "Večer", 2 tablete na noč ali Afobazol, 1 tab. jutro in zvečer. 3) Nakup natrijev tiosulfat v 10-mililitrskih ampulah - vsebuje žveplo, ki ubije pršico in čisti jetra ter razstruplja telo, ki ga zdravniki dajejo pri zastrupitvah. Ampak ne potrebujete nobenih posnetkov, vendar morate pred spanjem razredčiti 1 ampulo v kozarcu tople vode in piti 2-3 ure po večerji, nato pa ne jejte do jutra. In tako 10-15 dni. 4) vzemite vitamine Pentovit glede na 2 tableti. 2-krat na dan. Točka asparkam 2. 2-krat na dan, askorbično-več tablet na dan. 5) narediti losjon. V majhni steklenici nalijte steklenico tinkture kalendula 40 ml, dodajte 4 ali 5 gramov streptocida v prašek, nato v prašek dodajte 5 gramov borove kisline. Nato zdravite 7 tablet levomicetina in jih dodajte tam. Stresajte in razmažite kožo z bombažno volno 2-3 krat dnevno in 2-3 krat tedensko operite s katransko milo. Pralniki in majice sesajte in vsa obleka po pranju temeljito pari z železom. Tudi jaz sem zjutraj pila infuzijo h 1 čajne žličke lanenih semen in 1 skodelico vroče vode, da vztrajam 10 minut, lahko dodate malo limoninega soka. Vse to stane peni, učinek pa je čudovit, koža postane čista in gladka. Uspeh k vam.

Anastazija, Moskva

Predal soskob, je bila demodekoza. Kaj je predpisal zdravnik, in sicer 10 dni ornidozola in metrogil gela 10 dni, ni pomagal. Po branju več informacij na internetu sem začel samozdravljenje. Po 3 mesecih izboljšave (fie fie fie). Zjutraj pranje s katransko milo, drgnjenje obraza s tinkturo kalendula, kalendulo čez dan, pranje s katransko milo zvečer, drgnjenje s kalendulo in čez noč moj najljubši benzil benzoat. Grozno na začetku ščetke, potem je glavna stvar potrpljenje. Nisem dal kakršne koli make-up, razen maskara. Dekleta, znebiti se je zelo težko, tu je glavna stvar potrpljenje. Ne prenehajte z zdravljenjem, če rezultati niso vidni po enem mesecu. Vsak dan bo boljši. Srečno vsem!

Vita, Bryansk

skoraj pol leta zdravljenja z mazilami in metronidazola, ornidazol ni imel praktične pomoči. Potem, ko sem poskusil vse, sem pomislil, da ne uporabljam tega parazita za uporabo antiparazitskih zdravil - logično se boste strinjali. Torej, na koncu so mi pomagali česnovo kapsulo in esencialno olje sivke, mešano z breskevim maslom in modro gline za masko. Če nekdo pomaga - bom neskončno vesel. Boj!

Anna, St.

Sem slučajno preizkusil benzil benzoat in pršilo za pršenje na vrhu.. Začel sem dobiti črne črve, dolge 2-4 mm. to je bilo nekaj... v notranjosti je bilo dva dni. niso mu všeč)))

aleksey, mesto Astana

Pomagal ali pomagal je v tekočem letu! Pomagal ali mu pomagal samo mazila Benzil benzoat je bil zdravljen 1 mesec! Svetujem vsem, ki mi je zelo pomagal ali pomagal

Olga, Voronež

Nazadnje, moje trpljenje je konec. Že več kot eno leto se je moja mučenje nadaljevala. V tem času se je moja lekarna arzenal goji, je katran milo, ihtiolovaya mazilo metrogil, benzil benzoat, zerkalin, žveplova kislina in salicilna mazila, Clerasil, cleanclear, polnem tri vrste gelov Tajska. Zame je bilo vse mrtvo. Po izpuščaju je dejal prvi dermatolog, alergija. Obravnavam alergijo. Ni rezultatov. Drugi dermatolog pravi herpes. Podarjam analize (soskob) na herpes, potrdim. Obravnavam herpes. Ni rezultatov. Dajo v bolnišnico, vzamejo še eno strganje, potrjujejo demodekozozo, ki jo zaplete vrtnica. Z njim se zdravim, rezultat je šibek, a nihče ni. Rekel bom edino, da je bilo letos dvakrat na morju in da je prišlo do bistvenega izboljšanja. In zato nadaljujem, razumem, da moraš po notranjosti poiskati vzrok, predam tone krvi vsem, kar lahko in ne more biti. Uziram črevesje, ledvice, jetra in tako naprej. Imunolog je pomagal, je imenoval ali predlagal zdravljenje in v roku 2-3 tednov je vse minilo ali se je zgodilo. V resnici je še veliko jalov, zdaj se bom boril z njimi. Rezultat: Tudi če bi imeli vse te »nesreče«, se preprosto nisem soočil s svojo imuniteto. Vsakdo ima demodikozo, vendar napreduje z oslabitvijo telesa in pod stresom. Vsaj poskusite znova spustiti in imunologu, od mojega primera do mene štirje dermatologi niso pomagali ali pomagali. Obnovi.

Mariska, Penza

Soskob je pokazal demodicozo - to je grozno! začela zdravljenje, medtem ko ona sama - iščem dober zdravnik. Operite katrana milo, ki se uporablja večkrat benzilbenzonata (opekline strašno, vendar ni rezultat) Poskušal sem xinsheng kremo - pomirja, protivnetno dela, zmanjša izločanje žlez lojnic - na eni aplikaciji, ki jo potrebujete zelo malo. Zelo sem zadovoljen z njimi, prinaša olajšave in rdečelaske so očitno manj. Nadalje se borim

Olga, Tula

Pozdravljeni, vsi! Od demodekoze, in tudi začetek ni tako enostavno, da ozdravi. Zelo pogosto se dodajo glivične okužbe in druge. Obravnavam se že skoraj leto dni. Najprej sem poskusil "ljudsko" zdravljenje. ne pomaga. Potem je začela resno obravnavati, celo iti k zdravniku in sama sebi izobražena)) In tukaj je rezultat. Z vsakim mesecem je vse boljše, je mogoče povedati ali reči na domači ravni))) Začetna diagnoza zdravnika je bila rozatsea. šele potem sem spoznal, da je glavna bolezen demodikoza. In od nje v zanemarjeni fazi, rozacea se je začela, potem se je pridružila še ena glivična okužba. Tri v enem. Najprej so zdravili glivično okužbo: flukonazol v notranjosti, protiglivična krema zunaj. dva meseca. Potem akutno vnetje - Rozacea: zdravnik predpisal doksiciklin za tri mesece za pitje, lokalno triderm 14 dni, nato pa metrogil gel. Postalo je veliko boljše. lahko rečete, da se je 80% kože vrnilo v prvotni videz. Ob takšnem zdravljenju je veliko neželenih učinkov, črevesje trpi zaradi antibiotikov in je treba iz okužbe kvasovk nekaj protiglivičnega. Vse te kreme zelo osušijo kožo. Ampak nisem odnehal! To je bilo jasno, kako vse enako do konca tega plazilcev), 80% je vsekakor dobra, ampak želim, da vsaj 99%)) :) Tukaj naročil mazilo permitrinovuyu. Poskusil bom. Za razmaz obraza je potrebno enkrat na teden, največ 4-5 ponovitev. V nobenem primeru ni mogoče dnevno zmešati, je zelo škodljiva za kožo in le poslabša njegovo stanje. To je zelo močan insekticid! Pišem, kaj se je zgodilo) :) Vsem srečam srečno in ne obupajte.

Dodajte povratne informacije:

Najboljše ocene

Igor, Bratsk

Veličastna zdravila Xinsheng krema Demodex Complex. Vse mi je bilo všeč, zdravljenje je uspešno, pripravki Demodex Complex so veličastni. Najprej smo pisali Xin Fumanling in nato prešli na novi kompleks Xinsheng Demodex z bolj izboljšano formulo, ki smo jo res všeč. Učinek je bil samo iz smetane Xinsheng Demodex Complex je na splošno lepa, smo zelo veseli. Hvala.

Olga, Moskva

Cream Kang je odlično orodje, eno je pomagalo.

Alisa, Odessa

Samo Xinshen in pomagal v boju proti demodex. Akne so vse očistile, porke, ki so bile zlepljene, ko je bil klop razvajen. To kremo svetujem vsem z demodikozo obraza in jedo preveč pravilno. Sladice pod najstrožjimi prepovedmi med zdravljenjem.

Celotna resnica o "Demodex-Complex"

Petek, 8. februar 2013

Razlagalni članek ali celotna resnica o Demodex-Complexu!

47 komentarji:

Ja, to je to! Nato se sprašujem, zakaj proizvajalec spletnega mesta elitne kozmetike ne deluje.))) Prav tako sem jih večkrat napisal v angleščini in kitajščini, vendar na žalost ni bilo nobenega odgovora. Toda Xin fumangling je res zelo podoben Xinshengu. Zdi se mi, da moramo dvigniti vprašanje svojega ekskluzivnega blaga na državni ravni. Ljudje trpijo zaradi bolezni, in vidite, zaslužijo svojo bedo. Na meni vprašanje za vas, dragi avtor in od koder demodex kompleks? ker sem poskusil 7-8 vrst mila iz serije manting, vonj ne izgleda kot milo D-C?

Mislim, da je milo demodex-kompleks tudi kopija znane mila (če sodite po drugih izdelkih - potem tak zaključek in predlagamo). Toda kaj ne vem. Na žalost nimam fotografij kompleksa demodex mila (in sicer strani s sestavo), zato ne morem ničesar povedati. Zdaj, če bi nekdo dal fotografijo, bi bilo mogoče opraviti študijo.

Očitno je napisal človek, ki nima teh težav in kdo sam ni uporabil teh sredstev. Prijatelji, doživeli osebno. Kompleks Demodex deluje. Xin je tudi dober, vendar je nekoliko šibkejši, manj koncentriran. Da bi prihranili denar, dal na obraz Xin furmalin in najbolj vneto kožo Demodex kompleks Sinshen, vendar je dnevna krema Kang ne more kupiti, zamenjati Xin furmalin kozmetike. Manting na splošno o ničemer, ne zapravljajte denarja.

Očitno je napisal človek, ki nima teh težav in kdo sam ni uporabil teh sredstev. Prijatelji, doživeli osebno. Kompleks Demodex deluje. Xin je tudi dober, vendar je nekoliko šibkejši, manj koncentriran. Da bi prihranili denar, dal na obraz Xin furmalin in najbolj vneto kožo Demodex kompleks Sinshen, vendar je dnevna krema Kang ne more kupiti, zamenjati Xin furmalin kozmetike. Manting na splošno o ničemer, ne zapravljajte denarja.

Veliko hvala za podrobno analizo. Zelo pomagal, da se nisem vključil.

Dragi avtor članka.

poglej v inete OVANTE, je najbolj priljubljena kozmetika iz demodectic garij v ZDA, imajo nekaj področij, ki sem jih cured rozacea za en teden, ampak uporabljajo samo ponoči, vonj določenega :)

Alexander Neverov, ne za to!) Vedno vesel
Pravilno je opazil, Alexey Malakhov, ne le vprašljiv, temveč za mene - tako absolutno ne zaupanja, saj smo že razvrstili, kaj so ta sredstva in od kod prihajajo. Zato vam priporočam, da iščete nekaj drugega)

Ivan, zdravo,
če to, kar priporočate, delajo vsaj 90%, zakaj potem ne bi smela prodajati nazaj blago in vrniti denar, če izdelek nenadoma ne dela za stranko?

v resnici Ivan govori resnico, sem se že prepričal o tem. Demodex kompleks v primerjavi tonik in tonik Manting eno in tozhe.Na stran je opis Demodex tonik kompleksa vsebuje PURISOFT na th je zelo koristno, in zdaj za interes Mantinga kupiti tonik in primerjati njihovo sestavo, je tudi PURISOFT, vonj ni preveč leni, da bi našli prevajalca z dobrim kitajskim in vam bo vse prevedel.
Cream kang je še ena smetana iz mantinga, ki jih zaradi nekega razloga nimajo na mestu. Na njih znana kozmetika demodeks kompleks je tudi manting. Ljudje ne plačujejo več zaradi dejstva, da je na Kitajskem veliko cenejši in na debelo v splošnih centih. Bolje je najti prijatelje na Kitajskem in da bi jih od njih.

Vse dober dan za en teden, dobesedno, da Ribiči so različne strani želijo, da bi našli vsaj eno osebo, ki dejansko uporabijo izdelki serije Demodex-kompleksa, kot je bil pripravljen, da ga naročite, vendar UTB sooo težko za mene: Živim v Gruziji, denar žep ne drgnite o njihovem številu, ampak prebral vaš članek, za katerega je seveda ogromno hvala. zdaj pa ne vem, kako bi bilo - še en mit in upanje za okrevanje so se razpadli kot dim

Obračajte se mi. Uporabil sem. Povedal vam bom, kakšen je učinek.

In prosim, prosim.

Najlepša hvala za opomin članka.

Pozdravljeni. Zdravnik je ugotovil to bolezen. Standardno pordelost na hrbtu, pustulozne abscese in grozno srbenje. Deklica mi je kupila šampon in milo iz serije DEMODEX-COMPLEX. Ko sem začel brati o njem, sem naletel na ta članek.
Hren z njimi, da so goljufali, pomembno je, ali bo to pomagalo? Če v prihodnosti pomaga, kakšna blagovna znamka naj kupim? Prosim, prijazno odgovorite, zame je zelo pomembno. Hvala.

Pozdravljeni vsi!
Vsem, ki ste se zahvalili in kdo je pomagal ta članek - ne rečem ničesar, prosim kontaktirajte. Z veseljem je pomagal. In pravzaprav je zelo kul, da ljudje najprej poskušajo najti o teh ali drugih načinih več informacij pred nakupom.
Steve Angello, bolje bi bilo seveda najprej poiskati nekaj o tem ličilu. No, v redu, kaj je storjeno. O pomoči ali ne - mislim, da ni enotnega odgovora, saj lahko pride do dve možnosti: Prvi - da enkrat Demodex kompleks Manting kozmetika, naj bi pomagala, ker vem, da Manting zelo dobra ličila in dobra pomoč. Druga možnost - če nimajo prvotno sestavo izdelkov Mantinga (npr dodali nekaj dodatnih komponent, ne glede na to za kaj razlogov), ali bog ne daj nimate pravih izdelkov - potem mislim, da bi bil rezultat ustrezno zdravljenje. No, v vsakem primeru ne poskušajte - ne vem. In na splošno, da bi vam lahko bolje v prihodnje svetoval, da kupujejo le originalne - Manting izdelke in Xin Fumanling.
Vse najboljše želje! In tudi nikogar ne želim zavajati, v kakšni situaciji pa ni pomembno.

Moja milost! Ničesar nisem razumel. na koncu ste zdravili ta prekleti demodex. Kaj kupiti potem? Zlomim z informacijami na internetu. Kaj potem pomaga?

Moj Bog, najprej vse do zdravnika, morda to ni demodikoza! da bi postavili diagnozo, morate opraviti teste, vzorce. uporabljajte samo medicinsko kozmetiko neučinkovito! ali lahko folikulitis ali akne. da veliko kožnih ranic! pravilna medicinska kozmetika olajša simptome, vendar ne zdravi vzroka bolezni. Jaz sem na primer rozatseju ozdravil teden dni, se je izkazalo, da je bila alergija, porabila sem za pijačo antihistaminike in uporabila kremo OVANTE

Ivan! Povejte mi, kje je mogoče naročiti prave izdelke za mantenje, ker na različnih lokacijah cena na njih sploh močno razlikuje od cene na uradni spletni strani www.manting.ru. Verjetno sem naredil napako pri naročanju kreme na tej strani, ker se mi je obraz obrnil rdeče in zategnil, uporabljam 3 dni ali pa je tako, kot bi moral biti? Daj mi odgovor, počakal bom zelo! Hvala

Na internetu je veliko trgovin, ki ponujajo manting. Prepričan sem, da obstajajo pravi izdelki, vendar obstajajo tudi ponaredki. O strani Manting.ru Nisem prepričan, da je uradno. Mislim, da zato, ker na uradni spletni strani bi morali biti vsaj potrebščine podjetja, ki uradno predstavlja manting, in tam samo telefon (ni jasno, čigav). In na splošno, uradna spletna stran mora biti bolj polna, in tam samo preglede in izdelke, dobro, nekaj vrstic o demodicosis. Če se Manting.ru šteje za uradno spletno mesto samo zato, ker ima tako ime - ne bi mi bilo tako mudi, da to storim. In če to ni uradna stran, potem tudi kakovost blaga s te strani ni znana, pa tudi ostalo.

Najlepša hvala za takšno "preiskavo"! Sama si je želela kupiti to kozmetiko, toda Bog, s pomočjo vašega članka, me je v času odnesel nepotrebnih stroškov, razočaranj in morda še huje posledice uporabe te »elitne« kozmetike.

Odličen članek, hvala za skrbno pripravo in UNIQUE vsebino. Takoj viden ne samo preračunavanje - STRENGTH,

Dobri časi. Ko sem bil zdravljen, ni bilo Demodex-Complex. Uporabil sem Zhongzhou in Xin Fumangling. kupil najprej na eni strani, toda tam je bilo zelo drago. našel spletno mesto www.netdemodexa.ru in naročil večino tečaja tam. Hvala Bogu, zdrav sem. in želim vse..

hvala za povezavo na spletno stran www.netdemodexa.ru Predstavljena je zelo podrobna kozmetika, obstajajo potrebščine, lahko postavljate vprašanja, zanimivi članki in nasveti za nego kože. Cene so primerne tudi. Za to bolezen se je lotil novega. Tukaj bom poskusil naročiti kozmetiko. Naj vam Bog pomaga!

otlicniy post, vse ponyatno odni mashenniki))

No vobshchem, da je poceni, vključno Demodex Complex je storil najverjetneje v Hong Kongu. bolje, da ne uporabijo dejstva, ki je narejen na Kitajskem ali v Hongkongu, saj je vse na preprost način - za široko porabo, cene katerih peni in dejstvo, da se tam gnete Bog ve, ker nimajo nobenega nadzora nad kakovostjo teh držav. Demodex Complex je resnično enak kot Manting in ostalo, ki ga ponuja kitajski potrošniški izdelek.

Pravijo, da žveplo mazilo ne pomaga. Ne vem, kako mi pomaga kdo, ampak mazilo z žveplom. Pravijo, da pršice jedo vazelin v žveplovem mazilu. Ker se pršice hranijo z želatino, ne vem, da je izdelek olja in ne izgleda kot sebum. Kompleks Demodex vsebuje vse tiste poceni zdravila, ki jih zdravniki predpišejo (na primer metronidazol), zato je učinek enostavnega zdravljenja. Metronidazol mi ni pomagal. Vzemite nekaj, kar je poceni in poskusite, če po 3 dneh ni učinka, vrgel in poskusil drugega.

Dragi avtor, Navdihnil si me, da sem raziskal. Prijatelj me je prosil, naj kupim to linijo na Kitajskem ali poiščem naslov, kjer ga najdem v Hong Kongu. Ničesar nisem našel, začel sem kopati ruske spletne strani in našel svoj blog. Po petih minutah v kitajskem iskalniku je bilo ugotovljeno naslednje:
http://detail.1688.com/offer/36163298612.html - tu Shanghai podjetje EGO 意 格 oblikovanje paketi ponujajo debelo pakiranje blaga (slika je jasno, kaj)
Nato sem iskal to podjetje za oblikovanje: http://www.zcool.com.cn/work/ZMjg2NTExNg==.html - tukaj so ponosni, da predstavijo svojo prvotno zasnovo embalaže. podjetje 康福 科技 有限公司 (Kangfu Technology Co. Ltd). Zdaj vemo, kaj je družba naročila te pakete. Iščemo to podjetje v kitajskih iskalnikih in dobimo 2 vrhunska rezultata:
http://www.1688.com/company/liuhong8848.html - podjetje, registrirano v Shen Cheng (Kitajska), proizvaja vse vrste različnih pasov za izgubo teže (.), mesto ni.
http://www.rchard.com.tw - podjetje v Tajvanu z enakim imenom, ki se ukvarja z nečim, povezanim z betonskimi potrdili (bodisi kemijo za to, ali ali opremo, ki jo proizvajajo). Te družbe skoraj ne vedo o kožnih boleznih.
Torej sem se ustavil, ker sem imel precej dolgo časa živi na Kitajskem, da vedo, da če bomo v post-ZSSR za slab denar pritiskom "kitajskih čudežno sredstvo", ki na Kitajskem ni slišal, in ni v najbolj priljubljen on-line trgovina (kjer mi zaupate, obstaja VSE), potem je to še ena raca. In me uživa, da ljudje uporabljajo prijazno besedo o kitajski medicini. Res ima veliko dobrih stvari.
Nekaj ​​je spomnil na razcvet o "čarobnih jagodah za hujšanje GODZHI iz Tibeta." Ugh. Tukaj je kot zrezek zjutraj dodati kašici, ne več. In niso iz Tibeta, ampak iz druge pokrajine.
Na splošno skrbite za svoje zdravje. Vse dobro!
PS. škatla s smetano Demodox kompleksnih pravih pisnih 5 znakov - ". nadzorovati mastno kožo (mislim posuši) in borijo z akne" 控油 抗 痤疮, kar pomeni, Z ACNE in ne s pršicami. Samo za informacije.

Pozdravljeni vsi. Vesel sem, da sem naletel na ta članek. Posebno se zahvaljujem njenemu uredniku. Jaz, na mojo veliko obžalovanje, to je bil ta Loh, ki je kupil to smetano sinxena in mila, ki ni dala niti več niti manj kot 3000 rubljev. Seveda, ni pomagal, temveč le poslabšal potek bolezni. Po prvem rojstvu sem bil diagnosticiran z demodekozom. Očitno je bilo veliko stresa za telo. Potem sem dobil zdravljenje dermatologov in mi je res pomagal. Tri leta so minili. Drugo rojstvo in spet isto zgodbo. Ne vem, zakaj sem se povzpel na internet in kakšen čudež sem iskal. Čudeži se ne zgodijo. Vsaka bolezen, še bolj pa taka vrsta, ni mogoče pozdraviti samo s kozmetičnimi sredstvi sumljivih izvora. Voobshchem mučil dva tedna in se zavedal, da se država slabša, sem prebral internet in naletel na ta članek. Dobri ljudje niso sesalci in ne plačujejo takšnega denarja, ker je nejasno kaj. Ti ljudje nimajo dobrega denarja za naše težave z vami. Torej, danes je moje zdravljenje: mazilo NM, trihopolno in katransko milo. Cena izdaje je okoli 250 rubljev. Mast se prodaja v veterinarski lekarni. Ne bodite prestrašeni z absolutno naravno sestavo. Smelly)))), vendar učinkovito. Potrebna prehrana in higiena. Brisače vsak dan perejo in blazine. Ta smeti ostajajo tam. Za obdobje zdravljenja ne uporabljajte kozmetike ali skrbno uporabljajte bombažne blazinice in jih neprestano spreminjate. Vse sreče in okrevanje. Če kaj, prosim pomagajte.

Akne zdravljenje z antibiotiki

Kako se znebiti aken z Polysorbom