Orodje za ekstrudiranje aken in črnih pik

Akne je kompleksen kozmetični problem. Lahko se borite doma, vendar morate pravilno izvesti postopek. V ta namen je mogoče uporabiti instrumentalne pripomočke, ki jih specialist opravi kozmetično čiščenje kože obraza. Glavno orodje, ki ga lahko najdemo na ruskem trgu, je palica za iztisnjenje mozoljev. Izrezovalec aken izgleda kot majhna palica z različnimi instrumenti na koncih. Nasadi orodja so pogosto predstavljeni v obliki: zanka, žlica, lopatke, cedilo, igle, ščetke.

Komplet orodij za odstranjevanje aken

Instrument za odstranjevanje aken na svojih koncih ima lahko različne kombinacije prilagoditev. Naprava za odstranjevanje aken, aken ima pogosto odstranljive pritrdilne elemente in je iz posebnega jekla, ki se uporablja v medicini.

Acne Remover Wand

Instrument izgleda kot palica iz kovine, na eni strani katere je posebna cedila, v obliki, ki spominja na scapulo, na drugi pa poglobljena očesca iz kovine. Z namenom odstranjevanja majhnih mozoljev je uporaba sita racionalna, saj bo velika - širok utor bo ustrezal.

Naprava v obliki cedila je najprimernejša za stiskanje možganov okoli nosu in ustnic, druga pa se uporablja za čiščenje obrazov, čela in templjev.

Pritisk na mozolje s palico je zelo priročen. Med uporabo je naprava postala slava kot naprava, ki omogoča hitro odstranjevanje abscesov na obrazu, kar v tem primeru minimalno poškoduje kožo. V procesu, ko stisnete akne možgane, gnojilna snov pride iz ušesa luknje v cedilu in ostane na njej. To omogoča, da se popolnoma znebimo gnilobnih in supozitornih izločkov, ne da bi okužili telo s krvjo.

Spoon za odstranjevanje aken

Žlica je kozmetična naprava, ki se mehansko čisti obrazno območje. Na eni strani te naprave je postavljen poseben cedilo, na drugi strani pa žlica, žlica odstranjuje posamezne akne. S pomočjo cedila odstranite dlesni ali črne pike iz obraznega območja, na katerem se nahajajo številne mozolji.

Plus uporaba žlico v primerjavi z ročno stiskanje mozoljev, je higienski, priročno postopki, globinsko čiščenje, ki ga uporabljajo, je mogoče odstraniti mozolje in ogrce v kotih nosu, skoraj brez bolečine in brez sledov in starostnih peg.

Loop za odpravo aken

Zanka se uporablja za čiščenje pore iz kontaminantov, v obliki aken in gnojnih aken. Je ročaj, na katerem enem koncu je nameščena igla z zaščito, po drugi strani pa je kovinska zanka. Predpogoj za uporabo te naprave je predhodna punkcija mozolja z iglo. Ko uporabljate zanko, se lahko globoki mozolji iz odprtih pore iztisnejo brez poškodb ali z manjšimi poškodbami na koži, postopek je skoraj brez bolečin in zahteva malo dela za njegovo izvedbo.

Pomanjkljivost uporabe tega orodja pri iztiskanju aken je možnost nepopolnega odstranjevanja abscesa iz pore, kar lahko povzroči ponovno okužbo kože.

Orodje za odstranjevanje črnih pik

Črne pike na sprednjem delu je mogoče odstraniti s pomočjo posebnih kovinskih orodij, kot so žlica, pinceta, očes, palica in drugi.

Odstranjevanje črnih pik z zanko

Zanka je najboljše in dokazano orodje za odstranjevanje črnih pik, ki imajo obliko jeklene igle za pletenje z iglo na eni strani in rezilom na drugi strani. S pomočjo očes, lahko hitro in neboleče odstranite črne pike iz kožnih pore. Posebej učinkovita je ta naprava na območjih, na katerih so jegulje, kot so nosni prostor, brado in prednji delci. Zanka, ki je nameščena na palici, se prilepi na kožo, ko jo stisne in zdrsne nad njimi, pride do jegulje. Pazljivo uporabite orodje, da ne bi povzročili poškodb, druga pomanjkljivost pa je pordelost in otekanje na področju depresije. To je v uporabi igle so vse prednosti in slabosti postopka.

Čreda za odpravo črnih pik

Palica za odstranjevanje črnih pik je v bistvu isto orodje, ki se iztisne in pimples na sprednji strani glave. Majhne točke se odstranijo z lopato, velike velikosti se odstranijo s stiskanjem s kovinsko zarezo, ki je najbolj primerna za razširjene pore.

Ribanje konico, ki se uporablja za odstranjevanje aken v nosno-ustnične območju trikotnika, je mogoče odstraniti več kosov črnih pik, ki je na drugi strani uporablja za iztiskanje jegulje iz drugih delov obraza.

Črne pike očistite z uporabo palic preprosto, varno in hitro. Če želite odstraniti akne, je oseba najprej parena, nato pa takoj nadaljujte s postopkom. V ta namen se ušesno orodje pritisne na območje črne pike in ga prenaša na kožo. Istočasno se njena vsebina pridobiva iz odprtih por in ostane na robu očesa. Na koncu postopka je treba osebo razkužiti. Ta postopek ne krši celovitosti kože in preprečuje nastanek nadaljnjih vnetnih reakcij.

Odstranitev s pinceto

Obstaja tudi način čiščenja obraza z običajnimi kozmetičnimi pinceti. Uporabite pinceto za odstranjevanje komedonov, vendar obstaja ena pomembna pomanjkljivost - ta postopek je zelo dolg. Uporabljata se dve ekstruzijski metodi.

 1. Ob širokem koncu instrumenta iztisnite črno točko tako, da pritisnete na pore.
 2. S tankim koncem izvlecite akne iz pore, potem ko pere kožo.

Postopek čiščenja obraza z žlico

Za čiščenje obraza morate najprej umiti obraz z milom in ga dobro pršiti. Orodje postavite tako, da je mozolje ali črna pika v sredini luknje v žlici.

Pritisnite na žlico, da doseže bolečino, ne da bi pustila snov v pore na površini.

Uporaba igle

Igla je nevarna, vendar sploh ne nevarna, orodje, ki se uporablja za odstranjevanje globokih ali majhnih belih aken. Na eni strani naprave je točka za manjše manipulacije, na drugi strani pa jekleno oko. Iglo lahko uporabite šele po tem, ko pari obraz. Med dogodkom se jegulina postavi na sredino krožnika in jo stisne na površino kože.

Uporaba palice za odstranjevanje aken

Prva stvar, ki jo potrebujete za začetek postopka, je dezinfekcija kože in instrumenta. Dober učinek je mogoče doseči, ko kožo pari s toplo vodo ali parno kopeljo. Nato morate vzeti palico in pritisniti enega od koncev na mozolj, tako da je v središču zareze in rahlo zadrži kožo. V tem primeru se gnoj in suticaze sprostijo v luknjo, ki ostanejo na napravi. Po vsakem takem iztiskanju je treba orodje obrisati s peroksidom.

Vsi postopki, ki uporabljajo te posebne pripomočke, so zelo učinkoviti, vendar pa je treba akne in črne pike odstraniti ne večkrat kot enkrat na mesec, da ne poškodujete kože in ne povzročijo oteklin in vnetja.

Kako uporabljati Unojevo palico doma

alochka stisniti mozolji Uno - orodje za kozmetičarko, ki je namenjen za hitro in neboleče odstranjevanje ogrcev, mozoljev, ogrcev in drugih subjektov, ki onesnažujejo kožo na obrazu in telesu. To je ena najnovejših naprav za čiščenje kože. Instrument je enostaven za uporabo in ni potrebno obiskati kozmetološkega salona za uspešno odstranjevanje komedonov. S pomočjo Uno palice je mogoče odstraniti vse tuje oblike na koži obraza doma. To bo trajalo 10-15 minut prostega časa, udobno delovno mesto in ogledalo.

Kakšen je mehanizem delovanja?

Orodje za iztiskanje aken in črnih pik je kovinska palica, na robovih katere so naprave za boj proti žariščem vnetja kože. Na eni strani je cedilo v obliki lopatice, na drugi strani pa je kovinsko oko z depresijo. Vsako od teh naprav lahko uporabljate in jo uporabite glede na vrsto komedonov. Če želite odstraniti manjše formacije, je najbolj primeren cedilnik, zato je primernejše iztiskanje velikih mozoljev s stranico s širokim depresijo. Omogoča vam nadzor nad čiščenjem in glej postopek odstranjevanja aken.

Načelo uporabe Unoove paličice je, da je pri odstranjevanju aken v obraznem področju trikotnika bolj zahteven konec z lopatico s cedilom. Naprava na nasprotnem robu orodje bo bolj učinkovita na lica, čelo in sence, kjer je večina nabira odvečni sebum, kar pomeni, vedno obstaja nevarnost razširjene pore, da se tvori v njih črnih pik. Da ne bi zadevo začetku vnetnega procesa, je bolje, da se izvede iztiskanje dodatne bakterijske okužbe, ko so črne pike vedno manjši kozmetični problem.

Uno naprava palice na lopatico na robu cedilo se je uveljavil kot orodje, ki vam omogoča, da hitro znebili gnojnim formacij v obraz z minimalno poškodbe kože. Ko se absces iztisne, vsa njegova vsebina preide skozi luknjo v scapulo in se zbere na njegovem kovinskem delu. Tako se gnoj in sladkorji popolnoma odstranijo iz podkožne plasti in ne vstopajo v kri. To omogoča odstranitev tveganja sekundarne okužbe po tem kozmetičnem postopku. Dermatologi in kozmetologi odobrijo to metodo izkoreninjenja aken in jo prepoznajo kot relativno varno.

Kdo je priporočil Unojevo palico?

To kozmetično orodje je primerno za dekleta in ženske, ki imajo težave s kožo obraza z aknami. Še posebej to zadeva ljudi, ki trpijo zaradi prekomernega sinteze sebuma z žlezami notranjega izločanja. Mastna koža je vedno hranilno sredstvo za milijone mikroorganizmov, od katerih so nekatere sposobne izzvati vnetne procese v obliki več aken.

Na prvih stopnjah stiskanje aken in črnih pik z Uno palico morda ne bo delovalo za vsakogar.

Potrebno je imeti potrpljenje in odlične praktične veščine odstranjevanja komedonov bodo oblikovane po več kozmetičnih postopkih. Prvič, ker ni nobene tehnike za odstranjevanje formacij na obrazu, so lahko prisotne boleče občutke.

Pripravili smo vam pregledne članke o rezultatih mehanskega in ultrazvočnega čiščenja.

Osnovne kontraindikacije

Nepravilna uporaba instrumenta v domu ne more samo zagotoviti želeni terapevtski učinek, ampak tudi škodijo zdravju za epidermalni tkiva. Zato, preden začnete stiskanje mozoljev in ogrcev držijo Uno morajo biti seznanjeni z kontraindikacije kot kozmetike naprava morda ne bo primeren pod naslednjimi pogoji:

 1. V primeru prisotnosti vnetih pretisnih omotov, katerih pojav povzroči herpetična okužba. Herpes v fazi poslabšanja vedno tvori v območju značilnih oblik ustnic ali nosov, znotraj katerih je bledo rožnata tekočina. Za iztiskanje s palico Uno je prepovedano, saj je vsebina herpesa pretisnega omota milijone virusov, ki lahko okužijo nova področja kože. Če je zdrobljen, se ponovi okužba in virus skupaj s krvjo prodre v druge dele telesa.
 2. Obsežna gniloba vnetje in veliko aken. Ko je suppuracija kože tako močna in globoka, potem s pomočjo kozmetičnih pripomočkov ne moremo več pomagati pri odpravi dermatološkega problema, temveč v zdravstveni ustanovi. Možno je, da bo bolnik potreboval kirurško disekcijo abscesov.
 3. V prisotnosti suhe kože. Če se na obrazu s suho kožo nastanejo mozolji in črne pike, je problem aken skrit v nezadovoljivem zdravstvenem stanju notranjih organov. Najprej gastrointestinalni trakt in jetra. Stiskanje Uno obrazcev na obrazu s suho kožo ne bo prineslo trajnega učinka, akne pa se znova pojavijo in dokler se notranji vzrok njihovega videza ne odpravi.
 4. Plovila so preblizu koži. Nekateri ljudje imajo na obrazu izrazito vaskulacijo, ki po videzu spominja na kaotično mrežo rdečih ven. To kaže, da so njihove majhne kapilarne posode preblizu zgornji sloj kože. Ekstremne akne in črne pike z Uno palico ni bilo priporočljivo za take ljudi, da ne bi povzročil čezmerne izgube krvi in ​​ne bi prinesel velike količine okužbe.
 5. V prisotnosti ran in prask. Ne morete delati na obrazu, katere koža je že poškodovana in lokalna imuniteta je obremenjena. Iztiskanje komedonov na takšno kožo je dodatno tveganje za okužbo in pridobivanje novih žarišč vnetja s slabo zdravljenjem.

Pravila za uporabo Unojeve palice

Kozmetologi ne priporočajo, da naredijo prve korake pri obvladovanju tega orodja sami. To je posledica dejstva, da doma ne more vsaka ženska zagotoviti skladnosti z vsemi sanitarnimi in higienskimi standardi. Poleg tega vsi nimajo globokega znanja na področju medicine in anatomske strukture kože, ker obstajajo nekatere vrste oblik, ki so kategorično prepovedane, da iztisnejo. Še posebej, če so nastale na območju trikotnika nosu. Nekvalificiran pristop k izvajanju kozmetološkega postopka lahko privede do neugodnega razvoja dogodkov in v nekaterih primerih celo do zaključka kirurške službe.

Kljub temu, če se je dekle odločilo, da s pomočjo Unojevega čepa stisnejo mozolje in črne pike, je treba strogo spoštovati naslednja pravila in priporočila:

 • Orodje je treba kupiti le v specializiranih prodajalnah (obvezno je le iz legiranega jekla);
 • dezinfekcija (pred vsakim postopkom razkužite napravo z alkoholnimi raztopinami in antiseptiki);
 • za zdravljenje površine kože z antibakterijskimi sredstvi (preden začnete s stiskanjem, morate obrišite roke in obraz z alkoholno raztopino salicilne kisline ali vodikovim peroksidom);
 • ne zlorabi postopka (odstranjevanje aken in ogrcev ne smejo trajati več kot 1-krat v koledarskem mesecu, kot bolj intenzivno vpliva na povrhnjico privede do njenega vnetja);
 • solariju ali sončenje poleti (po brizganju na koži obdrži mikroskopske odprte rane površino, ki lahko prodre patogene bakterije, in ultravijolično sevanje jih Kauterizovati in izboljšuje regeneracijo celic povrhnjice);
 • orodje mora biti individualno (Unojeva palica je naprava, ki vključuje mehansko ekstrudiranje komedonov, kar pomeni, da bo vedno prišlo do stika s krvjo);
 • ne zanemarjajo zdravstveno oskrbo (vam ni treba zanašati le na čudežni učinek novih kozmetičnih pripomočkov in prisotnost obsežnih gnojnim formacijah ne opravijo čiščenje doma, in prosi za pomoč dermatolog ali kirurg);
 • organizirala posvet s strokovnjakom (pred uporabo palice Uno je izredno pomembno, da se o tem posvetujejo z dermatologom in cosmetologist zdravnika, saj lahko delijo neprecenljivo znanje, da se znebite aken in ogrcev, kakor hitro je mogoče brez škode za zdravje).

Analog Unojeve palice je še vedno orodje, imenovano Vidalova igla. Njegova naprava je nekoliko preprostejša in se razlikuje po tem, da je na eni strani naprave oster konec za izvajanje občutljivih manipulacij za ekstrahiranje vsebine razširjenih pore mastne kože. Na nasprotni strani je kovinsko oko, kot igla za šivanje. Med kozmetičnim postopkom se sredi tega obroča postavi mozolj ali črna pika, pritisk pa na obod kože. Če je manipulacija uspešna, je vsebina komona zunaj.

Kako pravilno iztisnite možgane doma

Pimples ali majhen izpuščaj je majhna kozmetična napaka, vendar z nepravilno skrbjo lahko postane velik problem.

Kako pravilno stiskati mozolje - za mnoge kozmetike je to resnična znanost, vendar jo lahko obvladate doma. Katere so metode za odpravo aken in kaj iskati?

Kako so

Pimple je vnetje v kateremkoli sloju kože, ki je videti kot nepravilnost, tuberkuloza. V normalnem stanju se lahko povrhnjica ščiti pred mikrobi, ki plujejo okoli sebe.

Z oslabljeno imuniteto je nastajanje bakterij, ki jih telo poskuša izolirati, in se pojavi mozolj.

Faze in vrste

Če sledite razvoju možganov že od samega začetka, lahko ugotovite 4 stopnje:

 1. Blokiranje pore. To je lahko posledica nepravilne oskrbe in prekomernega sebuma, ki se telo v kratkem času ne more znebiti. Na površini kože se pojavi črna pika ali udarec.
 2. Čas je, da še naprej delujejo v celoti in dodeljujejo sebum. Zdaj je veliko odvisno od tega, ali je v mozolju bakterije ali ne. Če so, potem je vsebina mozolja odlična hrana za njih. Patogeni začenjajo postajati bolj aktivni, pravzaprav pa se še povečuje.
 3. Razvoj mozolja je že tako močan, da lahko njena vsebina pride kadarkoli tudi pri nizkem tlaku. V najslabšem primeru bo masa bakterij padla v globlje plasti kože.
 4. Ta stopnja - širjenje mozoljcev na druga področja kože. Akumulirane bakterije v eni por je dovolj, da povzročijo nastanek mozoljev po celem obrazu.

Ruše z vnetjem imajo svojo lastno razvrstitev:

 1. Pustuli. V teh formacijah se votlina napolni s gnojom. Zunaj imajo na površini belo glavo. Za njihovo odstranitev je treba pristopiti z vsemi previdnostmi, saj gre za boj proti pustulom, ki običajno povzročajo brazgotine in brazgotine.
 2. Izpuščaj je rdeč. Nimajo gnojne vsebine. Odstranitev takšnih aken običajno ne pušča sledi.
 3. Vozlišča. Pravzaprav gre za gruč izpuščaj z vnetjem. Razlika ni le v količini. Vozlišča vplivajo na globoke plasti kože.
 4. Ciste. Za njihovo oblikovanje vodijo prepuščene vozle. So povezani s praznino - fistulami. Odstranjevanje kože iz ciste na koži lahko povzroči resne težave, vključno s zastrupitvijo s krvjo. Kar se tiče vračanja čistosti in celo kože, tega ne more zagotoviti niti izkušeni dermatolog.

Kako pravilno in varno stisniti akne

Glavna stvar v tem poslu je absolutna sterilnost procesa. To pomeni, da mora biti koža in roke osebe ter sredstva, s katerimi bo uporabil, popolnoma čista.

Če je koža na mestu akne zelo vnetljiva, obarvana, in celo vsak dotik, ki prinaša bolečine, je bolje, da izvede postopek za strokovnjake. Priporočljivo je, da med menstruacijo iztisnete akne, ženska naj počaka do konca kritičnih dni.

Na obrazu

Na tem pomembnem delu telesa ljudje najpogosteje izvajajo različne manipulacije. Od adolescence vsak mozol prinaša svojemu "lastniku" veliko neprijetnosti, od katerih je glavna - večja pozornost sogovornika in mimoidočih. Akne na obrazu je treba iztisniti pravilno, z uporabo sodobnih prilagoditev in predmetov za to.

Na telo

Akne na telesu se ne pojavljajo tako pogosto, navadno pa je njihov videz povezan z nezadostno čistočo osebe. Z začetkom poletja se količina maščobe, ki jo sprošča celica kože, povečuje in sposobnost čiščenja pore ni vedno.

Akne na telesu so lahko vnetje in brez njih. Posebno nevarni so izpuščaji, katerih lokalizacija je - na mestu trenja z oblačili ali dodatki (ramena, spodnji del hrbta).

Takšne akne je treba odstraniti in sprejeti je treba nadaljnje ukrepe za preprečitev pojavljanja novega izpuščaja.

Doma

Ne vedno in ne vsakdo ima možnost skrbeti za kožo v salonu. Bolje je, da se naučite, kako odstraniti akne na obrazu in telesu sami, in za to obstajajo vsa potrebna sredstva v trgovinah danes.

Tehnika

Zdi se, da je možgane najlažje iztisniti z rokami, vendar se ta preprostost pretvori v težave. To ne pomeni, da izpuščaj ne morete odstraniti z rokami, le nekaj jih lahko varno naredi brez poškodb ali dotikanja sosednjih delov povrhnjice.

Danes v prodaji najdete veliko pripomočkov, namenjenih iztisanju možganov. V bistvu so ta sredstva azijskega izvora, kar ni presenetljivo, saj so ženske v azijskih državah preprosto obsedene s čistostjo kože in so pripravljene na vse, kar je za lepoto obraza in telesa. Njihovo znanje zdaj uspešno uporablja po vsem svetu.

Pomembno pravilo, ki velja za vse naprave za odstranjevanje izpuščaja, je, da jih očistite, ko se umazanijo. Priporočljivo je čiščenje teh izdelkov po vsakem mozolju.

Kako se znebiti aken v 7 dneh? Pojdite na povezavo.

Spoonful od Uno

To je eno izmed najbolj priljubljenih orodij za odstranjevanje aken. Žlica Uno je izdelana iz kovine, to je ročaj, na koncu katerega je podaljšek s depresijo, ki spominja na žlico. Središče žlice je Uno - luknja.

Pred posegom je potrebno pariti obraz. Tehnika stiskanja mozga je naslednja. Uno pladenj se postavi na kožo tako, da je mozolj neposredno v sredino naprave in se dvigne nad kovinskim delom. Da iztisnete mozolj, morate nekoliko premakniti žlico, njegova vsebina pa ostane v instrumentu.

Še posebej dobra žlica Uno se spopada z zaprtimi jeguljami in komedoni. Med njene prednosti - higiena, ki jo opazimo glede na druga področja kože, ker vsebina aken ne pride v stik s celicami povrhnjice.

Naslednje metode odstranjevanja aken (zanke, špapula, cedilo) so v bistvu podobne metode. Poleg tega proizvajalci pogosto namestijo dve šobi na istem orodju na nasprotnih straneh.

To je zelo priročno, ker ima lahko tudi ena oseba na obrazu različne vrste aken. Prednostna je žlica Uno, ker je univerzalna glede na ostale.

Loop

Orodje za odstranjevanje aken v obliki zanke vam omogoča, da se znebite posameznega izpuščaja. Včasih se imenuje Vidalova zanka.

Postopek čiščenja je naslednji. Prvič, obraz je paro, da se maksimirajo pore. Potem je zanko nastavljeno tako, da je mozolj neposredno v sredino.

Ostanek ostane le, če pritisnete na instrument, kar povzroči, da se vsebina por poriva. V nekaterih primerih, ko mozolj ni popolnoma očiščen, morate postopek ponoviti, vendar ne več kot dvakrat. Če ne morete odstraniti mozolja tudi po ponovnem pranju, morate spremeniti način čiščenja.

Običajno se zanka uporablja v primerih, ko je vsebina mozolja gosta maščobna masa. Če je doslednost bolj podobna smetani, potem ne bo mogoče popolnoma iztisniti mozolja z zanko.

Blade

To je majhna kovinska naprava, katere en konec je povečan. Morajo rešiti mozolj in nato uporabiti malo napora, pritisnite in vsebina mozga bo prišla ven.

Sito

Ta naprava je zelo podobna žlici Una, samo v cedilu namesto luknje v ravnini - nekaj. To vam omogoča, da se znebite več aken in črnih pik naenkrat. Tehnika postopka je skoraj enaka.

Najpogosteje uporabljana sita se uporablja za odstranjevanje aken v nasolabialnem trikotniku. Uporaba sita ne prinaša bolečine na to občutljivo področje obraza.

Druga prednost je tudi sposobnost obvladovanja velikega števila mozoljev istočasno. Praviloma se za kopičenje črnih komedonov uporablja cedilo.

Igla

Ta metoda je ena najpreprostejših in najbolj priljubljenih. To zahteva sterilno iglo. To je lahko igla iz šivalne opreme in del sterilne brizge.

Torej, po čiščenju kože, morate nežno preboditi mozolje z iglo. Potem jo morate stisniti s prsti od spodaj navzgor, tako da njena vsebina teče na površje izpuščaja in ne vpliva na druga področja.

Video: zdravnikovo mnenje

Kaj ni mogoče pritisniti

Naštete naprave ne morejo odstraniti vseh mozoljev.

Katere vrste aken ni mogoče odstraniti:

 1. Vsi izpuščaji, pri katerih je vnetni proces jasno viden. Najprej morate maksimalno umiriti epidermalne celice in odstraniti aktivno vnetje, in šele nato nadaljevati z iztisnitvijo mozolja. V tej situaciji je bolje obiskati kozmetični salon.
 2. Furuncles. Ti izpuščaji se razlikujejo v gnojni vsebini. V furuncle razvija aktivni vnetni proces.
 3. Carbuncles. Pri kombiniranju vrenja se tvori karbunula. Nemogoče je to neodvisno obravnavati! Poleg tega ne smemo zaupati takšnemu izobraževanju kozmetologu, vendar je bolje poiskati pomoč pri dermatologu ali celo kirurgu.
 4. Pyoderma. V tem primeru vnetje vpliva na globoke plasti kože. Praviloma se podobni izpuščaji pojavijo ob sotočju okoliščin, vključno z zmanjšanjem imunosti in mikroskopov na koži. Kot v prejšnjih primerih se to gnojno izbruh ne sme stisniti neodvisno.
 5. Herpetični izpuščaji. Če je mozolj povzročen s herpesom, potem ko je iztisnjen, je možno širjenje okužbe na druga področja kože.
 6. Couperose. V tem primeru lahko gnojna vsebina mozolja vstopi v krvni obtok skozi razširjena posoda, zato je bolje, da se obrne na strokovnjaka.

In seveda, če ima oseba dermatološko bolezen in trenutno obstaja poslabšanje, je bolje počakati, dokler ne vstopi v fazo remisije.

Kaj je nevarno samo-zdravljenje takšnih aken? Poleg brazgotin in brazgotin, ki lahko ostanejo na mestu iztiskanja, je človek ogrožen z grozljivimi zapleti, do kontaminacije krvi.

Zdravljenje

Ali je možno zdravljenje že pojavljati izpuščaji, da se jih znebite brez odstranitve? Če so mozolji veliki, zreli, potem postopka ni mogoče obrniti, in tukaj se uporablja samo iztiskanje, da se vsebina odstrani iz votline aken.

Če je mozolje majhno, brez vnetja, povzročajo endokrinih bolezni, potem je verjetnost njegove samoporitve.

Za posebno zdravljenje aken se šteje umik antibakterijskih in baktericidnih sredstev. Uporabite jih za kratek čas, ne nenehno, da ne bi degradirali lastne flore zgornjih plasti kože, kar je naravna zaščita.

In seveda, morate posvetiti pozornost prehrani in življenjskemu slogu. Brez spreminjanja njihovih navad za zdravljenje aken - ideja je kratkovidna. Tudi uspešno odstranjevanje aken ne bo popolnoma očistilo kože in doseglo njene enakomernosti za dolgo časa.

Face Cleanser in Pore Avon - pregled

Dovolj za stiskanje možganov s prsti! Za to je posebna stvar :)

Nikoli nisem slišal za takšno prilagoditev kot žlico Una. Nenamerno je naletel na strani kataloga o tem čudnem predmetu. Zainteresiran, googled in spoznal, da je nekaj zelo nujno, saj stiskanje prsnih koščkov s prsti ni zelo koristen poklic, kar vodi do najbolj prijetnih posledic.

Cena. Ta instrument za akcijo sem naročil, stane pa ne več kot 50 rubljev. Brez popusta stane malo več.

Orodje je jeklena palica z zanko in žlico z luknjo na njegovih koncih. Zanka je zasnovana za črne pike, žlico za vneto akne. Če želite uporabljati to napravo, je zelo preprosta: na obraz morate pritrditi zanko ali žlico, tako da je mozolj v sredini, nežno potisnite in privedite do strani. Vsaka mačka zapusti čas in ostane na zanki / žlici. Najbolj učinkovito je uporabljati na predhodno očiščenem in parjenem obrazu. Samo ne pozabite na sterilizacijo instrumenta!

Prikazi uporabe. Zelo obžalujem, da o takem instrumentu še nisem vedel. Ne, ne, vendar so ji z rokami stisnile sovražne črne pike in mozolja, kar je sčasoma pripeljalo do še večjega širjenja teh mozoljev. Po mesecu uporabe sem opazil, da se je zmanjšalo število mozoljev, vnetje me je manj zaskrbelo, koža postala čista in lepša. Seveda se ne morete več znebiti črnih pik za vedno, vendar ne potrebuje dolgo časa, da nekajkrat preživite človeka enkrat na teden.

To orodje uporabljam skupaj s tem čiščenjem.

Kako pravilno stiskati mozolje: koristne nasvete

Dermatologi in kozmetologi soglasno ponovijo, da ni priporočljivo iztisniti mozoljcev. Če pa se odločite, da se boste odločili za takšno avanturo, se postopek izvaja s strogimi sanitarnimi standardi. Tehnika stiskanja aken ni posebej težka, če pa se krši navodilo, obstaja tveganje za okužbo in okužbo s krvjo. Tudi vi lahko za vedno postanejo lastnik brazgotin in barvnih madežev, ki ne izgledajo estetsko prijetne. Da bi v celoti upoštevali tehnologijo, upoštevajte praktična priporočila.

Vzroki za akne

 • redna dovzetnost za stres;
 • mastna koža;
 • ekološki dejavnik;
 • podhranjenost (ocvrta, soljena, dimljena posoda);
 • oslabljen imunski sistem;
 • kršitev hormonskega ozadja pri ženskah in mladostnikih;
 • neustrezno izbrana kozmetika;
 • dehidracija kože;
 • genetika, posamezne lastnosti povrhnjice.

Zakaj mozolji niso priporočljivi

 1. Brazgotine in brazgotine. Kot že omenjeno, izcedek iz aken povzroči poškodbe notranje in zunanje plasti kože. Zaradi mehanskega delovanja oslabijo regeneracijske funkcije povrhnjice. Če je gnoj delno iztisnjen (koren je ostal znotraj), tvegate, da boš vedno ostal z brazgotino. Popravite stanje, bo pomagalo popraviti laser.
 2. Okužba. Pogosto ljudje pogosto iztisnejo ravno tiste akne, ki imajo belo glavo (absces). Po uspešnih manipulacijah na površini kože ostane votlina (rana), skozi katero lahko bakterije zlahka prodrejo. Zato se okužba začne razvijati. To vpliva na vedno večje območje, ki poškoduje stene krvnih žil in kapilar. Okužba krvi se začne samodejno, ker ne morete ustaviti krvnega pretoka.
 3. Crimson vložki. Ni vedno iztiskanje aken v domu konča s tvorbo globokih brazgotin in kontaminacije krvi. V večini primerov postopek zapusti rumeno barvo, ki je kasneje zakrivljena s praškom, tonsko podlago, korektorji.

Kakšne mozolje lahko iztisnete?

 • Razjede (mozolji z belo glavo) se imenujejo komedoni. Neoplazme so blokada pore, ki se pojavi zaradi lojnih čepov. Običajno so takšne napake ljudje z naravno maščobo. Sebičaste žleze delujejo tako hitro, da je blokiranje skoraj nemogoče nadzirati. Nastali izločki se zmešajo s prahom in keratiniziranim epitelijem, kar povzroči komedone. Takšne mozolje lahko iztisnete, pri tem pa upoštevajte vse previdnostne ukrepe.
 • Obstaja še ena vrsta možganov, imenovana papules. Neoplazma ni nič drugega kot pordelost na področju gnojnega kopičenja. Papula ima veliko površino rožnate barve, kar kaže na razvoj okužbe v lojnih kanalih. Ne morete iztisniti možganov te vrste, ne odstranite korenine, ampak samo poslabšate stanje. Na koncu bo koža imela brazgotine.
 • Pimple, imenovani "pustule", je osnovni vzrok nastanka komedonov. Vendar se gnoj kopiči v spodnjih plasteh povrhnjice, zato ga stisnite sami, ne bo delovalo. V nasprotnem primeru se lahko podkožna okužba razvije v resno vnetje, ki povzroči okužbo z oci.
 • Pogoste napake pri odstranjevanju aken

  Mnogi ljudje naredijo premike, kar lahko povzroči poslabšanje kože. Pred mehanskim odstranjevanjem aken preberite pogoste napake.

  1. Pred posegom dekleta niso vedno izpostavljena ročni koži dezinfekcije, ampak zaman. V postopku ekstrudiranja se dotaknete območja okrog mozga, v nekaterih primerih se rani dotaknejo nohtov. Da bi izključili morebiten razvoj okužbe, pred začetkom postopka umijte roke z antibakterijskim milo in nato mazite z antiseptikom. Območje zdravljenja s peroksidom ali losjonom obrišite z alkoholom. Če je mogoče, uporabite sterilne rokavice ali kozmetične tampone (za enkratno uporabo).
  2. Druga pogosta napaka je izcedek iz mozga, ki ni zrel. V takšnih vrstah tumorjev gnoj še ni oblikovan, prav tako kot je globok koren. Ne morete iztisniti mozolja, ampak samo poškodovati dermis. Tudi pri iztisanju gnoja se bo spustil spodaj, kar bo znatno otežilo nadaljnjo odstranitev comedon-a. Če na površini kože vidite brezno belo glavo, počakajte do končnega zorenja, nato pa nadaljujte z manipulacijo.
  3. Druga glavna napaka je iztisnjenje mozga v fazi vnetja. Odlikuje ga dejstvo, da ima neoplazma že belo glavo, vendar je območje okrog komedona rdečkasto senco. Če ste poskušali odstraniti mozolj, postopek spremljajo bolečine, prenehajte z manipulacijo. Počakajte trenutek, ko pri pritiskanju na mozolje ne boste občutili bolečine.
  4. To ni neobičajno za primere, ko se gnoj ni popolnoma odstranil, ko je bil tumor odstranjen. Koren ostane v notranjosti, naslednji dan se muhavčica opazno rdeča in ponovno začne z razvojem. Če želite izključiti to napako, je potrebno iztisniti comedon, dokler se tožnik ne začne pojavljati po gnojilu. Prav tako boste občutili, da je prišel koren - trden belo belo.
  5. Ljudje pogosto dezinficirajo kožo šele pred in po iztiskanju mozolja, vendar so takšna dejanja delno napačna. Če je neoplazma velika in "kompleksna" (ni lahko odstraniti), boste potrebovali veliko moči in potrpljenja. V tem primeru shranjujte sterilne brise in salicilni alkohol. Obrišite comedon čim pogosteje.

  Tehnika ekstrudiranja aken

  1. Preden nadaljujete z odstranjevanjem neoplazme, razkužite svoje roke. Da bi to naredili, jih umijte z antibakterijskim milo, uporabite antiseptik ali obrišite z vodko / medicinskim alkoholom. Suho s čisto brisačo, mast s smukecem, dajte na sterilne rokavice.
  2. Obravnavajte površino kože, na kateri boste iztisnili akne. Odstranite prah, umazanijo, ličenje (če se postopek izvaja na obrazu). Območje obrišite z raztopino vodikovega peroksida ali klorheksidina. Na ta način zmanjšate tveganje za okužbo. Ne pritiskajte na kožo, da ne bi povzročili vnetja.
  3. Po čiščenju naredite vročo masko. Če želite to narediti, na obdelano območje pritrdite gazirano krpo, navlaženo z vročo kamilico ali tinkturo žajblja. Na zahtevo lahko kopel temeljite na zdravilnih rastlinah ali vročem tušu. Ta poteza bo hitro odstranila kopičenje maščobe in gnoja, ne povzroča brazgotin. Raztrgajte dermis s suho brisačo, nadaljujte z manipulacijo.
  4. Kot smo že omenili, postopek poteka v sterilnih medicinskih rokavicah. Če jih nimate, zavite konca prstov z zavojem. Če za iztiskanje uporabite posebno rezilo ("Uno") ali iglo, razkužite orodja. Najprej jih opečemo z vrelo vodo, nato obrišemo z alkoholom ali peroksidom.
  5. Z uporabo palcem in kazalcem prst stisnite kožo tako, da se ne dotika glave mozga. Pritiskajte navzdol, počakajte trenutek, ko comedon razpoči in gnoj izteče iz nje. Nadaljujte s stiskanjem kožne gube, ko bo gnoj izvlekel koren. Na tej manipulaciji se ne konča, pritisnite na območje okrog mozga, da izzovejo izbiro sifoidov.
  6. Krv kaže, da je vsa vsebina prišla iz votline folikla. Dokončajte postopek, se mučnina uspešno iztisne. Območje za zdravljenje obrišite s sterilnim brisom, namočenim v alkohol ali peroksid / klorheksidin. Vzemite ledeno kocko, jo zavite v povoj, jo pripnite 1 minuto do obdelane površine. Hladno bo olajšalo vnetje in rdečino.
  7. Podmažite kožo s katerim koli sredstvom za regeneracijo, ki ima baktericidne lastnosti. Primerno mazilo Vishnevsky "Streptocide" ihtiolovaya gel "Levomekol", "Metrogil", "Danza" in tako naprej. Uporabi proizvod v skladu z navodili, bo sestavek posuši kožo in zdraviti rane.

  Kako se znebiti aken v 1 dnevu

  1. Aktivno oglje. Vzemite 12-15 tablet, jih potegnite v drobtine na primeren način (kuhinjski pestnik, žlici). Premog premoga z malo čiste vode, da dobite debelo maso. Dodajte 5 gr. želatina, pustite, dokler sestava ne pojavi. Uporabite masko, od zgoraj uporabite sterilno povoj. Počakajte 45 minut, nežno odstranite obkladek in sperite s toplo vodo. Ponovite korake vsakih 6 ur. Premog ima absorpcijske lastnosti, potegne gnoj in spodbuja zgodnje zorenje mozolja.
  2. Vodikov peroksid. Zdravilo suši kožo, ima protivnetno in antiseptično lastnost. Nakup peroksidne koncentracije 3-6%, če želite, lahko uporabite klorheksidin z enakim indeksom. Uporabi veliko število zaposlenih na zloženih več plasti povoj, velja za mozolj z obližem in lepilo. Počakajte 20 minut, odstranite, uporabite regenerativno mazilo. Zdravljenje opravite enkrat na 7 ur.
  3. Acetilsalicilna kislina. Če želite pripraviti protivnetno zdravilo, potrebujete 5-7 tablet aspirina. Sperite jih v prašek, razredčite s pitno vodo v stanje kašice. Obrišite kožo z tonikom, z vatirano palčko, olje površino aken s peroksidom. Distribucite izdelek za komedone, počakajte na sušenje, odstranite s čisto vodo. Ponovite manipulacije enkrat na 6 ur.

  Razkužite območje okoli komedonov, dajte sterilne rokavice. Prepričajte se, da je mozolj zrel, nadaljujte z manipulacijami. Stisnite gube tako, da je korenica lezije na sredini. Počakajte, da videz sokulne, namažite obdelano površino s peroksidom.

  Vidalova kozmetična igla: Kako pravilno uporabljati?

  Needle Vidal - orodje za mehansko čiščenje obraza. Čisti kožo aken, črne glave, črne pike.

  Pomaga pri izvleči celo globoko zaprte komedone.

  Najpogosteje se uporablja skupaj z Vidalovo zanko.

  Kaj je orodje?

  Vidalova igla izgleda kot palica z ostrim konico.

  Igla je lahko ravna ali upognjen pri 45 stopinjah odvisno od modela.

  Tudi nekateri proizvajalci proizvajajo orodje, ki ima iglo na eni strani, in Vidal na drugi strani.

  Za kaj je to?

  Orodje se uporablja za lažje čiščenje. Potrebno je natančno preboditi tanko iglo z mozoljem ali črno piko. Po tem, sebum z lahkoto ugasne.

  Ročno čiščenje povzroči rdeče madeže na koži.

  Pri ekstrudiranju nastale rane, ki se zdravijo dlje časa.

  Igla pomaga preprečiti te posledice.

  V našem članku lahko ugotovite, kako pravilno uporabljati Unojevo žlico doma.

  Ali ga lahko uporabljam doma?

  Igla Vidal se uporablja za samočiščenje kože. Varno je, zato ga uporabljamo doma. Glavni pogoj je sestava instrumenta. On mora biti iz medicinskega jekla, kot tudi vse kozmetične dodatke.

  Prav tako je pomembno, da se igla uporablja za odstranjevanje velikih jegulj in globokih komedonov.

  Kako izbrati?

  Glavno merilo je sestava. Kakovostno orodje je izdelano iz medicinskega jekla.

  Z njim lahko nežno stisnete mozoljce. Celovita aplikacija Ta orodja poenostavljajo postopek čiščenja obraza.

  Kako pravilno uporabljati?

  Predhodna potreba po pripravi obraza. Koža mora biti čista. Lahko očistite masko z glino. Poleg tega je potrebno razkuževalna orodja. Na koncu postopka morate opraviti številne dejavnosti za nego kože.

  Navodila po korakih za uporabo:

  1. Za čiščenje kože ličila.
  2. Operite z gelom ali peno.
  3. Pripravite decokcijo cvetov kamilice. Nagnite glavo nad pari. Pari kožo 10-20 minut. Lahko pa tudi parni stroj z vročo brisačo. Potopite jo v decokcijo, jo stisnite in ga položite na obraz. Drži 10 minut. Kadar se krupnejša, se ne pari.
  4. Obrišite kožo s posodo za enkratno uporabo.
  5. Razkužite igla.
  6. Položite točno na sredini mozolja ali črne lise.
  7. Nežna punkcija.
  8. Nanesite bombažno volno z razkužilom. Primerno za Klorheksidin, alkohol ali druge tekočine.
  9. Stisnite mozolje z rokami ali z zanko. Vse je treba predhodno razkužiti. Zanka je nadgrajena na mozolj, da je bil v središču. Potem morate pritisniti.
  10. Razkužite rano.
  11. Obdelajte orodja in nadaljujte postopek.
  na vsebino ↑

  Nega kože po čiščenju

  Če ni alkohola, lahko vzamete vodko, klorheksidin, Miramistin ali katerokoli drugo razkužilo. Masko izrežite iz zavoja in jo namočite. Nanesite na kožo. Pustite 15-20 minut.

  Prav tako lahko uporabite alkohol tinkture kamilice ali ognjiča. Morate natančno zdraviti kožo.

  Sredstvo se uporablja le za mozolje. Pustite več ur ali ponoči.

  Nič manj učinkovitega ni Tsindol. Ima protivnetni učinek, ubija patogene. Preprečuje nastanek rdečih točk po akni.

  Kontraindikacije in previdnostni ukrepi

  Bodite previdni pri kiperose. V nekaterih primerih mehansko čiščenje je kontraindicirano:

  • nalezljive bolezni kože;
  • opekline;
  • ekcem;
  • dermatitis;
  • herpes;
  • furunculosis;
  • krvavitev regenerativne funkcije kože;
  • težave z žilami.
  na vsebino ↑

  Kako pogosto lahko pristopim k postopku?

  Uporablja se Vidalova igla ne več kot enkrat na 2-3 dni.

  V tem času se koža opomore, rane se bodo pozdravile.

  Če to orodje uporabljate pogosteje, lahko poškodujete kožo.

  Vsakodnevna uporaba lahko povzroči vnetje in rdečico. Lahko se pojavi tudi draženje kože.

  Mehansko čiščenje pomaga izboljšati stanje kožne težave. Posebna orodja olajšajo ta proces. Vidalova igla olajša enostavno ekstrakcijo vsebnosti por.

  Kako uporabljati Vidalovo iglo za odstranitev aken v kompleksu z zanko, se lahko iz videoposnetka naučite:

  Kako uporabljati orodje za odstranjevanje črnih pik?

  Danes je enostavno kupiti orodje za odstranjevanje črnih pik in se naučite, kako samostojno rešiti ta problem, ne da bi se nanašali na kozmetologa.

  Ko opazujete pravila, lahko dobite čudovit rezultat in se znebite izpuščaja, ki so popolnoma neestetične.

  Nadalje bomo povedali, kakšne so prilagoditve in kako jih uporabiti orodje za odstranjevanje črnih pik.

  Orodje za odstranjevanje črnih pik

  Za izvedbo tega postopka uporabljajo se različna orodja. V trgovinah so preprosto kupili strokovnjake ali spletne trgovine.

  Večina teh naprav je poceni, vendar pa je proces odstranjevanja črnih točk manj travmatičen, bolj udoben in učinkovit kot pri ročnem čiščenju.

  Kakšno je ime orodja za ekstrudiranje črnih pik? Takšna imena lahko najdete kot kozmetični aplikator ali ekstraktor črnih pik.

  Takšne naprave so kovinska palica z različnimi nasveti. Lahko so trajni ali odstranljivi in ​​so namenjeni za mehansko čiščenje kožnih pore.

  Kozmetološko orodje se uporablja za odstranjevanje črnih pik iz nerjavečega jekla, ki je bilo obdelano posebej.

  Takšna orodja so zelo trpežna in ne zahtevajo ostrenja za dolgo časa. Če želite preprečiti drsenje roke, se ročaj zlepa.

  Prijavitelji z zamenljivimi nasveti

  Ta možnost je priročna, saj lahko enega ročaja trenutno pritrdite na potrebne nasvete.

  Vrste šob:

  Vidalova zanka

  Ta tip je majhna zanka s tanjšimi robovi.

  Narejen je iz iste kovine kot drugi deli instrumenta.

  S pomočjo Vidalove zanke je mogoče odstraniti kontaminacijo iz por.

  Pogoji uporabe:

  • očistiti kožo površinskih onesnaževalcev;
  • Poravnajte obraz ali pa razširite pore na drugačen način;
  • Postavite zanko na kožo, tako da črna pika zadene v sredino;
  • Pritisnite orodje, da se izognete vsebini por.

  Bodite previdni pri uporabi zanke. Njegovi robovi so tanki, zato lahko prekomerni tlak poškoduje kožo.

  Če vsebina por ne izstopa, Ne bodite vljudni, morate dodatno izprazniti kožo ali vzeti drugo šobo.

  Praksa kaže, da je Vidalova zanka najbolj učinkovita pri gostih črnih jegulah, ki štrlijo nekoliko nad kožo.

  Spoon Uno in cedilo

  Spoon in cedilo podobna orodja, se razlikujejo po velikosti in številu lukenj. Zasnovan za mehansko čiščenje obraza in odstranjevanje črnih pik.

  Uporabite žlico Uno in Vidalovo zanko, vendar sploh ne prizadene kože. Če obstaja veliko mozoljev, bo bolj primeren cedilnik.

  Ko pritisnete žlico ali cedilo, jih je treba premakniti, ko se izstopi iz sebuma.

  To zagotavlja higieno postopka, ker vsa vsebina komedonov ostane na instrumentu. Občasno se očisti.

  Prednosti Uno žlice:

  • visoka stopnja higiene;
  • skoraj popolna nebolečnost;
  • enostavnost uporabe na območju v bližini nosu;
  • priložnost, da zagotovimo dokaj globoko čiščenje;
  • popolna atraumatična za kožo.

  Vidalova igla

  Igla je potrebna v primerih, ko je mozolj velik in se nahaja globoko v koži. S pomočjo igle rahlo prebodite površinsko folijo, ki pokriva pore in preprečuje, da bi kožna maščoba zapustila.

  Uporabljajte iglo šele po razparivaniyu koži. Ravnajte z izjemno previdnostjo, saj je njena konica zelo ostra in neprevidno gibanje lahko poškoduje kožo in povzroči bolečino.

  Univerzalno orodje

  Ni treba kupiti vseh priključkov za aplikator. Nekateri raje uporabljajo orodje z nepomembnimi namigi.

  V tem primeru je priročno Kozmetično orodje z iglo in rezilom za odstranjevanje črnih pik QVS.

  To podjetje ima široko paleto dodatkov in pripomočkov za nego kože. S tem aplikatorjem lahko enojne komedone odstranimo s pomočjo zanke na enem koncu in prebodimo velike jegulje z iglo na drugem koncu.

  Pri uporabi instrumenta za predvideni namen in upoštevanje pravil dezinfekcije Lahko se ukvarjate z grdimi črnimi pikami sami na koži obraza. Posledično bo postala čistejša in videti bolj urejena.

  V Združenih državah Amerike je prišla do igrače, ki je stisnila mozolje

  Ekstrudiranje aken je prepovedano sadje, ki maha mnogih od nas. To je razvidno iz števila naročnikov priljubljenega dermatologa in avtorja spletnega dnevnika z besedo dr. Pimple Popper », ki jo Sandra Lee redno snema na videoposnetku ekstruzijo mozoljev in črnih pik. Še posebej za te poznavalce je par iz Združenih držav prišel do igrače Pop it Pal, ki vam omogoča, da si znebite mozolje, ne da bi vam škodovali koži - tvoji in drugi. "Všeč nam je ta odvratna navada, o kateri ni običajno govoriti. Da, radi imamo to... se nam zdi, da tudi ti, «so opozorili.

  Igrača je na voljo v dveh barvah - bež in rjavi - in stane dvajset dolarjev, vsebinska kozarec pa stane še šest. Lahko kupite tukaj.

  Igrača za vse tiste, ki ljubijo zgrušene mozolje!

  Če želite squash akne, čeprav dobro poznate, da to ni priporočljivo storiti, je ta igrača ustvarjena samo za vas!

  Ne tako dolgo nazaj na trgih Evrope in ZDA je prišlo do nove zabave, imenovane Pop It Pal. Kot je zapisano v navodilih, je idealno za tiste, ki preprosto ne morejo živeti brez stiskanja vsaj enega mozga za en dan - ne glede na to, doma, pri sosedu, pri babici ali ljubljeni.

  Posebnost igrače je, da boste pri iztiskanju dobili enake edinstvene občutke, kot da bi iztisnili pravi mozolj. Tudi izbor iger pore je tukaj. To pomeni, da je vse popolnoma enako kot v resnici!

  In kar je najpomembnejše - od vas nihče ne sme več prositi, da vam pomaga. Če se je pojavila takšna želja, potem pop up Pop Pal lahko uživate v vaših najljubših zabavah, tako dolgo, kot želite.

  Najbolj zanimivo je, da je v dveh različicah na voljo igračica za izcedek iz mozoljev. To je imitacija kože belega človeka in imitacija kože predstavnika črne rase. Kdo je bolj všeč.

  Koliko stane ta čudež? Trenutno je cena v spletnih trgovinah 20 dolarjev. Poleg ostankov kože boste dobili poseben gel, ki ga boste lahko ponovno napolnili, ko se izzovejo vsi mozolji.

  Kdo je izumil to igračo, ki bo pomagal mnogim, da zapustijo svoje resnične akne in samo pritisnejo tiste, ki se pojavljajo na tej igrači?

  To sta Billy in Summer Pierce. In oni, seveda, ne morejo živeti dan sami, da ne bi iztisnil mozoljca! Zgodovina ustvarjanja Pop It Pal je naslednja:

  "Ko smo se vozili v avtu, in Poletje je dejal:" Lepo bi bilo imeti takšno stvar, ki bi jo lahko iztisnili kot pravi mozolj! "Pravi Billy. "Tako se je vse začelo."

  Nekateri dohodki, ki jih bo po prodaji te igrače dobil porojeni par, bodo na dobrodelni osnovi. Torej, ne boste samo pritisnili mozoljcev. Uničili boste akne in pomagali drugim.

  Kaj za obris obraza s salicilno kislino in ali je to mogoče storiti ali narediti?

  Akne okoli bradavičke: zakaj se pojavijo in kako jih zdraviti